Kuzenim neden boyle davraniyor?

Selamlar benim bir kuzenim var. Kendisi basketbolcu ve kendisini bir (olmayan) s*k*m sanan tiplerden. Gecenlerde onun subesinde bir kac kizla kavgaya girdim, ki bu arada cocuk kimseye kuzeni oldugumu DEMEZ. Kizlara ben gecen sene aramiz iyilesince demistim kuzen oldugumuzu ondan biliyorlardi. Cocuk en son benle 7 yasindayken konustu ve sonra bir anda birakti konusmayi? 2023de kurban bayraminda anne zoruyla sarildik en son. Neyse ben bunun siniftan kizlarla kavgaya girdim kavga dediginde tuvalette bagriyorlardi bende kaba bir dil kullanip "anirmayin" dedim ve bunu kavgaya cevirdiler? Sonra gidip cocuga demisler ki "kuzenine sahip cik"(bu arada yuzu full makyaj falan kanka makyaji sil yuz yuze kavga et falan neyse..) bu cocukta demis ki "benim bu okulda kuzenim yok" ? ? ? Lan hirbo yanimda erkek varken bakan, hatta arkasindan gidip cocugu bu kizla konusma diye tehtid eden sen, sonra birde okulda kuzenim olmayan sen? Ne zannediyor bu omurgasiz kendini bilen var mi davranislari niye boyle?(tehtid dedigim cocuk sinifina giderken cocugu 2-3 arkadasiyla durdurup benim ona ne oldugumu falan sormus, cocuk sadece arkadas diyince kaba bir sekilde konusma onla falan demis. Cocuk bunu bana anlatirken bi yandan etrafa falan bakiyodu yani teyzeme falan dedim yaa onem veriyor Sana dedi ama bence boyle bise degil yani ne yapiyo bu a*q?)
Kuzenim neden boyle davraniyor?