Herkes bir şekilde hayatında en dibi görmüştür. Nasıl baş edilir bu durumda Allah Rızası için tavsiye verir misiniz?

Ailemin iki yüzlülüğü. Nişanlımla anlaşamamam. O kadar kendimi yanlız hissediyorum ki o kadar yanlızım ki Allah kimsenin başına vermesin bu duyguyu. Hiçkimse baş edemeyeceği imtihanla savaşmaz ama kafam psikolojim alt üst oldu. Başedemiyorum artık şaka gibi. İntihar etmek istemiyorum yükselmek istiyorum herkese ders vermek istiyorum gücüm getsin güçlü olayım istiyorum. Öyle bir konumdayım ki ne sıkıntı çektirmekten geri durmuyorlar ne de kalideye almıyorlar. Umurlarında değilim ki kimsenin. Gelen vuruyor geçen vuruyor. Güvendiklerim bakın ailem ablamdan bahsediyorum anlattiklarımı iki yüzlülük yapıp koz olarak kullandığını da duydum. Artık herkese o kadar kinlendim ve öfkeliyim ki beter olsunlar istiyorum öyle beter olsunlarki yattıkları yatak bile dar gelsin onlara.
Herkes bir şekilde hayatında en dibi görmüştür. Nasıl baş edilir bu durumda Allah Rızası için tavsiye verir misiniz?