Tecrübe sahibi olanlar bakabilir mi Allah rızası için?

Öncelikle erkek arkadaşım 2 aydır tuhaf. En son ailesi arkadaşları işi gücü yüzünden bunalimdaydi uzaklasmisti benden. Her şey iyi giderken bi sabah uyandım tuhaf davranmaya başladı. Neyse bir müddet böyle gitti sonra düzeldi ama eskisi kadar da değil eskiden daha ilgiliydi kesinlikle. 5 6aydır beraberiz. Şakayla karışık bir kere seninle beraber 2 kişiyle daha konuşuyorum dedi. Bunu demesinin nedeni de aldatma yakalarsam affetmem demiştim o da şaka yapmıştı. Aslında asıl şüphem yilbasi gecesindeydi normalde telefonu bozuktu ama o akşam hepten bozulmuş güya o akşam tamirciye vermis telefonu ertesi gün aldı. O gün gerçekten şüphe ettim evet kesin tamirdeydi buna eminim ama neden o gün tesadüf de olabilir ama şu an eskisi kadar konuşmak için can atmıyor sürekli konuşurken gözleri falan doluyor Bayadır böyle ağlıyor bana ya foto atıyor ya görüntülü de görüyorum. Dünde ağladı 2 3 kere gözü doldu burcu balik ondan midir ki tamam doluydu bunalimdaydi arkadaşlarıyla arasi açıldı ama hallettti hepsini 2 ay geçti yani cepte görüyor olabilir mi,? Ya da ilişki ciddilestikce uzaklaşıyor mu ailesiyle tanistiracak
Tecrübe sahibi olanlar bakabilir mi Allah rızası için?