Yavrumu babası yüzünden göremiyorum bi anneye bu kadar acı fazla değil mi?

Erkek çocuk diye öldü senelerdir önce kız doğurdum kızım 22 yaşında büyük oğlum 19 yaşında en küçük oğlum 13 yaşında. Yıllarca kabullenmedi kızı olduğunu. Babasına tepki aldı liseyi yurtta okudu üniversiteyi de dışarda okuyor gitti bidaha evimize uğramadı doğru düzgün ancak ben yanına gidersem görüyorum yüzünü 3 4 gün. Ne önlük törenine katılabildik ne mezuniyetine. beni kabul ediyordu şimdi beni de istemiyor kardeşlerini de istemiyor. Harçlık göndereyim istemiyor. Babasının adını duymak istemiyor. Kardeşleri kavga etti diye dövdü kaç kere suçu yokken. Şimdi de eşekler gibi pişman telefon açmaya yüzü yok. Ben geldim 50 yaşına ne kadar yaşarım daha bilmiyorum 1 seneye yavrum diş hekimi çıkacak ben bilmiyorum o okulda neler yaşıyor. Ehliyetim yok basıp gidemiyorum burada iki çocuğum daha var bosansam onlar naparlar bilmiyorum. Anne ablam gelmeyecek mi bu yaz da diyip duruyor küçük olan. Büyük olanın sınavı açıklandı yanında danışacagi ablası yok. Hepimizin bir yani eksik kaldı her namazımda yavrumun yüzünü görmeyi diliyorum internette mezuniyetini kutlayan anne babalar görüyorum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Yavrumu babası yüzünden göremiyorum bi anneye bu kadar acı fazla değil mi?