Güncellemeler
1 yıl
Annemin anlatırken ağlamasını gördükten sonra orspu halam 1, orsp halam 2 diye kaydettim onları umarım görürler zaten hasmım ikisiylede.
Babannem ölmüş gitmiş Allah veriyordur onun artık günahını sevabını umurum dışı karı zaten offline neyse. O halalarım cimri oe büyük halam (çocukken parka götürdü beni su almadı birsürü parası olmasına rağmen parktaki fişkiyeden içirdi *), diğeri fitne, fesat, şirretlik, dedikodu bu hepsinde var zaten birde geçmişte annemi çok kullanmışlar bebelerinin boklu bezini bile yıkatmış babamı dolduruşa getirmişler ha şimdi gelinleri çektiriyor onlarada anlamıyorlar hala abdest yok namaz yok baba tarafımda Allah bilir tabi ama yazık ediyorlar bu dünyalarına sevgili deccal halalarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anne durmamış vermiş fitneyi 😂
Kadın haklı hâla aynılar.
Şapkalı a harfinden etkilendim 🤔
Şirretsuları anmamak için
Bi de babannen ve halaları dinle bence
Babannem offline, halalarım hala aynı hatta ilahi adalet mi dersin, karma mı dersin bilmem gelinleri çektiriyor bunlara. Ayrıca tüm mahalle, akrabalar der annen çok çekti diye yengemede çektirmişler anlatsam ağlarsın kadına e birde annen olduğunu düşün gitte yolma o oeleri.
Gece gece milletla dalga geciyom ciddi bisey anlatma dinleyemem sonra aklıma gelir üzülürüm, o kiza neden öyle yaptim diye 🥺
Abi benle dalga geçmeeee ayrıca bunlar yaşanmış şeyler ben de dalgasına giriyorum normalde ama kaldıramam şu an
Sana kiyamam lan 🥺
Beni boş ver zaman makinesi icat edip halalarımı dövmem gerekiyor.
Ben de döveyim
Gel valla birini sen, birini ben. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir nidalarıyla dövmek isterdim.
İkisini de ben döverim bacım, sen yorulma 😊
Ya tamam halam çokta ağır olmayayım ama annemi ağlarken görünce sinirlerim zıpladı ben de bir halayım yeğenim kötü düşünsün istemem bu yüzden yeğenimin anası kötü olsa bile alttan alıyorum sırf annemin çektiği şeyi bir başkasına çektirmeyim diye.
Aynısının tam tersi yıllardır bizim ailede
Fıskiyede patladım hahaha
Amaaan 🥳
Ben de patlıyorum da işte xjsşgjldlf
Ne diyim bilemedim bizde de var yılanlar
Büyü müyüde yapmışlarmıdır ki diye dedim anneme annem nişanlıyken evin ortasında çamur görmüş dedeme falan ben o eve gitmem çamurlu demiş halbuki çamur ne gezsin evde. Yolacağım okur üflerler diye korkuyorum dodnsşkhld
Domuz yagidir o domuz yagi
Allah büyük zaten karmayı yaşıyorlar. Ama annem anlatırken ağladı içim gitti ben de ağladım hala mahalleden yaşlı kadınları görünce anneme kız sana ne çektirdiler derler.
Evi sirkeli suyla sil bide oku üfle bişey kalmaz
Ohooo aradan yıllar geçti rabbim temizlemiştir o kadar kuran okuduk, namaz kıldık ha sirkeli su zaten kullanıyoruz tertemiz oluyor.
Bende akrabalar gidince beyaz sirkeyle bir girişiyorum eve
Jsşfodlslfodl oha iyiymiş ben akrabalar gelince bazanın altına girip çıkmıyorum. O şirret halam karşımızda oturuyor biliyor musun
Ay benimkiler uzak neyseki ayda yılda bir anca yoksa kafayı sıyırır büyücü çıkardım bende herhalde
Jdlsotkwlr ay annem ağladı ya için gitti ben de orsp halam diye kaydettim ikisini umarım görürler zaten kavgalıyım. Neler neler yapmışlar selenadaki hades bunlardan iyi hatta Hitler bile saygı duruşu verir
En iyisi uzak durmak kapıyı çaldığında ışıkları söndürün
Annem saf tam filmlerdeki o herkesin acıdığı ama hiçbir atak yapmayan Saftrik karakterler varya onlardan. Ben de safım galiba anama çektim neyse onlarla muhattap olmuyorum kudurtuyorum başarılarımla zaten ileride daktır olup giderim bu diyarlardan halam falan mazi olur nerede göreceğim halayı, dayıyı. Geçen bizimkiler eve bir şey yapmış geliniyle onun dedikodusunu yapmış kadın hâla akıllanmıyor karma heryerine işliyor daha dedikodu derdinde neyse annemle arası limoni oldu annem ilk kez ses çıkardı ben de göbek attım ne yalan söyleyeyim.
Ay iyi olmuş birinin dur demesi lazım