Gereksiz yorumları silicem
Normal cevaplar gelsin lutfen
Normal cevaplar gelsin lutfen
Yani islamda aslında var erkeklerde başı tamamen açık dolaşma çoğu yerde Ancak yaşadığımız toplumda ve asıl inancımıza göre erkek için haramlık durumu kadın gibi olmadığı için örtmüyoruz. Ancak söyleminiz normal aslında. İslamın kadınlar gibi erkeklere de yaptırımı vardır
Erkeklerin de İslam dinine göre giyimi falan var, mesela sakal aslında yüzü örtmek için bırakılıyor ve takke, şalvar gibi vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyiyolar
Hayir. Yuzu ortmek için kullanilmiyor. Hiç bi kaynakta bu yok. 2ci saçlar gayet açık? Ve kadının harama bakma sebebi
Ya sac bi yana sırf kel dige aşık olanlar gordum
O zaman basortusunun hiç bir anlami yok
Aslında var ama şöyle var şu anki kapalı diye geçinen çoğu kız sadece yakıştığı için kapanıyor ve vücut hatları ortada, makyaj oje desen alâsını yapıyorlar. Böyle olunca erkekler de etkileniyor. Çarşaf da yok bu arada dinde, gözlerine kadar kapatanlar da yanlış yapıyor bu bir yahudi geleneği
Hahah Keşke başa tutdura bilsem
Eig yapicam bu yorumu
Rasyonel bakış açısı. Sevdim
Cevap
10Cevap
Soru sacma, sebebi din’in bu kuralinin mantikli olmadigini dusunmem. Kizlara boyle mantiksiz bir sinirlama varken erkeklerde niye yok yerine kizlara niye boyle mantiksiz bir sinirlama var diye sorulmali.
E aynı soru zaten.
Degil iste, senin sorunda mantiksiz bir seye mantiksiz bir oneri ile reddiye yapiyorsun. Dogal olarak sorun sacma oluyor. Ki insanlar bunu dile getirmis
Saçma bir soru ve samimi değil. samimi olsaydın cevaplamak isterdim. ideolojik saplantılı insanlar yarın olur bazı şeylerin farkına varırlar ama alaya aldıkları şeyler gün gelir yüzüne çarpar..
Allah aşkına ne diyorsun. Tavrından Ciddi sansan bile mantıklı bir arguman veremeyecegim çok. belli
Haklısın. Mantık ve bilgi denilince akla sen geliyorsun. bize ne hacet.
Güzel arkadaşım acayip bir soru soruyorsun acayip yorum olursa silerim diyorsun nasıl iş anlamadım?
Nesi acaip? Gayetde normal soru
Erkeklerin saçı bir hiss uyandirmiyor mu sanıyorsun kadında hahaha
E sacmaysa erkekler icin de geçerli? Bi sac yuzunden niye kapanmak zorunda kadinlar asdfg
Ha tamam Kopyala yapistir inan işte diyorsun yani
Sorduğu soruya bak ya ajskskslskwksnsksnslamsld
Iq. un yetmediginde boş yapma
E tamam. Cevabını merak ediyorum
Haha Daha buna cevabın yok asdfgh
Bence kapatılsın derken ki amaç bunu içeriyor olabilir. 😄
Aslinda afkanista var yani dini açıdan bakacak olursak açık baş dolasmak bidattir
Kadınlarda da baş örtüsü yok. Ayrıca buradaki erkeklerden mantıklı yorum bekleme
ben sıcak sevıyorum o yuzden cehenneme gıtmek ıcın sacım basım acık gezıyorum :)
En sonunda kel kalacağız diye acımışlar ondan :)
Biz de diyoruz zaten erkekler kapatılsın diyeee
Hahaha bu iyiydi
Parti kurarsan haber ver😃
Haha ♡ söz
Bence senin bu gereksiz sorun silinmeli
🖕🏽 al
Ondan var sen bana 🍑 ver😉
Çünkü erkek olduğumuz için takmıyoruz bu kadar bast mevzu bir şey çıkartmayın bulmayın
Kadınlar erkegin saçına bakmiyor mu
O sizi bağlar ben şayet bakmıyorum banane kadınların saçından kadınlar dan uzağım zaten
E ne alaka. Ben zaten nedenini sordum
Çok saçma konu yani
Hayir sadece cevabın yok
Feminsit kadınlar erkeğin saçına bakmaz bile kadın kısmı erkeğe balmaz bile al cevap ne boş yaptın
Ya feminist ne alaka mq
Bal gibi de alakalı erkek ten nefret eden bakmaz
Kadìndan nefret eden erkekte bakmaz. Ee? Ne alaka
Tamam işte bakmaz diyorum benim cevabım böyle kardeş
Aha bak doğru bir isyan.
Adamsın
Güzel kafa
Haha doğru
Senin kafanı s2yim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?