Dayım beni kıskanıyor mu?

Dayımın ısrarları üzerine aynı spor salonuna gitmeye başladık. Dayım 35 yaşında boşanma aşamasında bana fitness salonunda beğendiği kızdan bahsediyordu hep bende iyi o zaman konuşsana dayı dedim. O benim ayağıma gelsin diyor. Ama kızı bir görün bebek gibi kız gözlerini benim üzerimden alamadı bende övünmek gibi olmasın gerçekten yakışıklı biriyimdir. Hatta resimlerden daha iyi görünüyorum gerçekte. Kızın bana olan bakışlarını gördüm spor salonunda 3 saat falan beraber spor yaptık kızın yanında da kız arkadaşı var bana bakıp gülümsüyor hakkımda birşeyler söylüyordu kız arkadaşına gülüşüyorlardı. Ve durmadan bakıyordu kız bana. Dayım da sinirlendi ben bu kızı istemiyorum artık dedi spordan çıktıktan sonra (sanki kız onunla ilgileniyorda kızın haberi yokmuş gibi) bende ne oldu dayı dedim herkese bakıyor o kız dedi. (Herkese dediği sadece bana bakıyordu gülümsüyordu) ama ben bakmıyordum sonlara doğru birkaç kez bakıştık yanından geçerken bile bana bakıyordu ama ben bakmıyordum dayıma ayıp olmasın diye kız benim yaşlarımda bu arada. Neyse dayıma dedim istersen ben senin için konuşabilirim sana ayarlayabilirim dedim. Oda yok istemiyorum herkese bakıyor gıcık aldım dedi. ( Bana diyemiyor sana bakıyordu diye o yüzden çoğul kullanıyor.) Dayım beni kıskanıyor mu? Sizce ne yapmalıyım kız benden çok hoşlanıyor gerçekten normal bakışları değildi o bakışlar. Hani yanına gidip merhaba tanışalım mı desem üzerime atlayacak o kadar yani. Kıza yüz vermiyorum dayıma ayıp olmasın diye ama kız benimle ilgileniyor. Sizce kızla yakınlaşmalı mıyım bana akıl verin lütfen. (Dayım benim saç tıraşımdan giyinişime kadar kıskanıyor bugün daha iyi anladım eskidende böyleydi) Kendisi kelleşiyor. Kıskançlığı yüzünden evliliği bitti yengemi bile benden kıskanıyordu bana yengemi kırık bile tuttu. Ama ben affettim onu yine de ağlayıp özür diledi ama kendisi içi fesat birisi..

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen okuyun!!
Güncellemeler
1 yıl
Yaşım 24 bu arada
Dayım beni kıskanıyor mu?