AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Guzel falan oldugun icin degil. Akli cinsellik bu yuzden. En cirkin kiza bile cinsel gozle bakan var dayina lutfen dikkat et ve onun yaninda fazla acik seyler giyme bence
Onun amacı bu zaten
@hannahthefamous Trollerden biktik dimi
öz dayınsa bu çok çirkin ya
olabilir sonuçta erkek arkadaşım da bakar hep
dayıyla erkek arkadaşı bir mi? sen dayının bahmasından mı etkileniyorsun acaba baksın diye mi uğraşıyrosun
Eğlenmek adına böyle iğrenç şeyler sormayın
belki de ama dikkat et.
Bu soruyu kaldırmaları gerek ve bu tarz olanları
imşallah kardeşim kötü insanlar çok etrafta soruyu hemen cinselliğe vuruyor edepsizler 0
dayın sana dayıyabilir dikkat et
Dayın la o senin
kankam var erkek oda bakıyor demek güzelim
Kanka nerde dayı nerde? Dayı 1. dereceden akrabağın. Kanka diyor bide 😁. Ben sana şu kadarını söyleyeyim bence dayın normal sende biraz kompleks var. İ think so
Niyeti bozuk olabilir fazla yakınlaşma
senden bir şeyler bekliyor olabilir
Dayını bir dene
Oz dayinmi
evet öz
Buradan konuşmasak
Pedofilidende iğrenç
dayın olduğuniçindir
Tevbe tevbe...
Gözü sende
Çirkin olduğun için
Seviyor aşık sana
Fiziğinde güzel mi )
Kiz ne soruyor bu ne soruyor fiziginde guzelmi diyor tey allahim ya dkekdifof
@-DLR- dayısı belliki sadece yüz güzelliğine bakmıyor ki kızın dikkatini çekmiş aen olsan belden aşağısına bakan dayına karşı aynen bu kızın düşündüğü gibi düşünmez misin?
Tabikide duşunurun ama senin soyledigin sey cok sacma sanane ki kizin fiziğindrn soruyorsun. Ne cok şerefsizler var cirkin vocudu bile guzel bulan. Konumuz bu degil adam ona yatak macerasiyla bakiyor
@-DLR- fiziğinin güzel olmasını cinsellikle bağdaştırmam normal bence de sen neyi anlamadın ya da fiziğin güzel mi dememden ne çıkardın?
Hala anlamiyorsun veyadda anlamak istemiyorsun. Onun fiziğinden sanane? Konu fizik değilki dayisi ona yatak macerasiyla bakiyor fizginin guzelligi umrunda degil olsa bile sanane?
@-DLR- anlamadığın nokta ben kıza sordum fiziğin güzel mi diye soruma atlıyorsun kendin yorum yapmadın ikincisi aynı şeyleri tekrar ediyorsun ikidir tamam dayısı bakıyor orasına burasına bunu kendi yorumunda neden belirtmedin 3. Benim bu kızın fiziğine taktığım yok bu kız ya orasını burasını açıyor ya da bu durumdan fazlasıyla memnun ki benim yorumuma cevap vermediği halde kızı savunuyorsun neden acaba 🤔 ve bence kızın hoşuna gidiyor beğenilmek ve özellikle vücut olarak 😁
Ben bunu yorumumda gizli olarak belirttim. Ve hoşuna gidiyor diyorsun (BELKİ). Yaptiğiniz pislikler çoğu kadinin hoşuna gitmez. Dayisi suzuyor kizi neden hoşuna gitsin allah askina aksine cok rahatsiz olur bu durumdan. Ama kiz baska birseyin niyetindeyse bilenem. Ayni seyi tekrar ediyorum cunku anlamiyorsun. Diyorumki kizin fiziğini soruyorsun ama dayisi kizin fiziginden cok onu yatak maxerasi olarak goruyor diyorum. Dayisi bildigin kiza bakiyor fiziginin guzel olup olmamasinin bir onemi yok bir gerekçede değil. Guzel olmasa bakmaz degilmi?
@-DLR- bakıp bakmaması karakterini gösterir gizli olarak yaptığın yorumuda okudum kızın diğer yorumlarınıda okudum bak şu yorumunda hoşuna gittiğini söylüyor kendisi "kankam var erkek oda bakıyor demek güzelim" demekki herkes bu kızı yatağa atmaya çalışıyor düşüncesi ile bakıyor senin demene göre öyle değil mi?😁
ben zaten yorumdada belirttim (BELKİ) dedim. Hakli olabilirsin ama benim dedigimi hala anlamiyorsun. Diyorumki, Kizin fizigi şu an onemli degil? Fiziği guzel olsun olmasin o adam yine ona o gozle BAKAR
@-DLR- bende fiziğine bağladım ama demekki çevrende o gözle bakıyorlar kızlara ve öyle durumlara fazla şahitsin öyle algılaman ve yorumlaman normal buda benim görüşüm ama saygı duymak yerine karşı atağa geçmeni anlayamadım 😁
Ve ayrıca tartışmak istiyorsan halen tartışabiliriz )
İstemiyorum sagol ama sen cidden dedigimi anlamiyorsun ya da nen anlatamiyorum. Cevremde oyle kizlar yok oyle bir olayda yok. Benim dmk istedigimi hala anlamadin sen ama neyse iyo gunler