Sevgilimin amcası benden mi hoşlanıyor?

Arkadaşlar merhaba sıfır troll veya kurgu ciddi ciddi okuyup yorumlamanızı istiyorum. Ben 18 yaşındayım sevgilim 19 yaşında ve amcası da 25 yaşında. Sevgilimle amcası arkadaş gibiler önceden hep birlikte içer eğlenirlermiş. Sevgilimle birlikte otururken amcası geldi tanıştık oturduk muhabbet ettik. Adam çok gevşek biri bana şu kız nasıl bu gece çağırılır mı falan filan diye konuşuyordu ben de içimden bu adam ne diyor derken dışımdan sadece gülüp geçtim. Neyse bana sürekli buraya geldiğinde haber ver (ben ilçede oturuyorum o merkezde) benim haberim olsun diyip duruyordu bi de edebiyat okurum çok severim falan diyordu bunu sevgilime sorduğumda kız düşürmek için diyor onu falan dedi anlayamadık ikimiz de. Bana mesaj atıyordu mesela gelince haber ver falan sonuna öpücük koyardı ben de bozmamak için kalp koyardım. Hatta en son yarın gelecek misin yazdı hayır yazdım tamam dedi ondan sonraki gün bugün gelmemişsin yazdı söyledim gelmicem diye dedim yaa sarhoştum falan dedi ben de anladım yazdım. Olaylar bu şekilde sonrası daha komik. Sevgilime o kızı hiç sevmedim falan demiş ben de ona sormuştum birlikte otururken hayır seninle bir sıkıntım yok ya ne olabilir dedi ama bu olaydan 1,5 ay geçti bu 1,5 ay boyunca hep sevgilimi sıkıştırıyormuş ayrıl bu kızda ne buldun hiç sevmiyorum nefret ediyorum ondan ( ama dediğim gibi hiçbir problemimiz yok, beni sevmemesini sağlayacak hiçbir şey yapmadım) bu kızda ne buldun blabla bile ondan daha güzel. Ben sarışın yeşil gözlüyüm güzelim şöyle böyleyim falan yapmicam bunu yanlış anlamayın lütfen ama küçük bir yerde yaşıyoruz ve çoğu kişinin güzel diyeceği (bence adamın da öyle bulduğu) biriyim. nolur yanlış anlamayın kesinlikle ego değil bu söylediğim. Sevgilim de çok yakışıklı ve amcasının onu kıskandığını düşünüyorum bi kere amcasının sevgilisi benim şu anki sevgilime yavşamış amcasının bu durumdan bir kıllanması olduğunu düşünüyorum. Beni ayartmaya mı çalışcaktı artık çünkü sevgilimin ilk ciddi bir ilişkisi benim bunu amcası da söylüyordu. Bu şekilde yani merak ediyorum görüşlerinizi bu arada amcası boğa burcu fşemdşme
Sevgilimin amcası benden mi hoşlanıyor?