İnsan sevdiklerinin üzülmesine dayanamaz.. Sözün bittiği yerdesindir.. Böyle bir durumda neler yapıyorsunuz.. Gözünüzün önünde üzgün ama sizin eliniz kolunuz bağlı böyle bir durumda nasıl bir yol izlersiniz..

İnsan sevdiklerinin üzülmesine dayanamaz.. Sözün bittiği yerdesindir.. Böyle bir durumda neler yapıyorsunuz.. Gözünüzün önünde üzgün ama sizin eliniz kolunuz bağlı böyle bir durumda nasıl bir yol izlersiniz..

Sevdiğim insanların üzülmesi benim için çok önemli. Her şeyden önce duygu durumunu hesap eder, ona göre davranırım ve yol alırım. Bazen maalesef ki yanında istemeyebiliyorlar. O zaman benim tek yaptığım şey orada olduğumu göstermek. Bu da bir destek neticesinde.
Sevdiğim değerini bildiğim insanları ben kendimle bir bilir bir tutarım, onların derdi benim derdim onların can sıkıntısı benim can sıkıntım olur.. Çözüm odaklı biri olduğum için onlara da kendime arar gibi çözüm arar bulurum.. Sevdiklerimin gülen yüzü olmak beni hem gururlandırır hem de mutluluktan mest eder..😍✔️
Fazlasıyla önemli. Önce o an anlamaya, nasıl iyi olacağına sonra isterse sebebine ve çözümüne, benzer bir şey olmaması için önlemine kadar hassasiyetle bakarım duruma.
Beni kahreder bu durum çünkü sevdiklerimin üzüntüsüne dayanamam birde yardım edebilecek birşeyim yoksa elim kolum bağlanır ona sadece dua ederek yanında olurum
Kesinlikle en güzeli ama yine de insanın içi içini kemirir..
Kesinlikle öyle canım hayatta en zor şey çaresizliktir öylece kala kalırsın
maalesef öyle..
😌😌
Cevap
10Cevap
Ben sevdiklerimi kırmamak için elimden geleni yapardım tabi ki de
Üzülmelerini istemem tabii ki. Bazı konular varsa elden bir şey gelmiyor. Gözünün önünde gün güne eriyip bitiyor.
maalesef öyle işte asıl zor olan da bu..
Kesinlikle. Hiç bir şey diyemediğin zamanlar oluyor maalesef.
Aynen öyle.. 😔
Ben dayanamam kıyamam ki kalbim parçalanır sevdiğim birinin üzüldüğünü görünce
maalesef öyle oluyor..
Neye üzüldüyse dinlerim elimden gelen bişey varsa yaparım zaten
Bazen elinden bir şey gelmez ve elin kolun bağlı kalır..
En azından dinlerim
Çok önemli benim için, sevdiklerimin üzüntüsü benim üzüntümdür.
Benim için de öyle.. Onları üzgün gördükçe içim parçalanır..
Sevdiklerimin üzülmesine dayanamam elimden gelen neyse yapmaya çalışırım bir şey gelmiyorsa feraha çıkması için dua ederim
Yapabileceğim her şeyi yaparım en sona da sımsıkı sarılırım
O ağlar ben de ağlarım dayanamam 🥺 Elimden gelen bişey olursa yardım ederim tabikide.
Benim de moralim yerlerde sürünüyor sonra 🤷
Aynı ben..
Valla kafam bi gidiyo bi geliyo 🤦
Güldüğünü görmek için her şey yapıyorum yine gülmüyor döveyim mi sence 😂
Gülmeyen kim önce onu söyle bakalım.. 😄 Kıyabilecek misin peki..
Güldürürüm onu ben 🤣
Bazen o mümkün olmaz ki..
Bazen olmuyor..
Hiç umurumda değil. Kim üzülürse üzülsün.
Onlar üzülünce ben de çok üzülüyorum
Sevgim kadar önemlidir
Benim mutluluğum daha önemli
Fazlasıyla önemlidir.
Baya. Hiç üzülmesini istemem sevdiklerimin
Onlar üzülmesin de ben üzülürüm modundayım
Son derece önemli killarina zarar gelmesin
Bende üzülürüm
Fazlasiyla
Baya önemlidir ya
Önemlidir.
Tahammul edemediğim bi durum