İyi olması için neler yaparsınız
![Sevdiklerinizi üzgün görmeye kalbiniz dayanır mı?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q21938902/e1ef3490-4352-4d30-9f47-900707d550cd.jpg)
![Sevdiklerinizi üzgün görmeye kalbiniz dayanır mı?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q21938902/52eeedfe-41ab-4f2c-b91a-1af22c9c785e.jpg)
Maddi manevi herşeyi yaparım. Sevdiklerim değerlidir… Benim olan her şey değerlidir. Ben Sevdiklerimi korurum
İyi olması için neler yaparsınız
Maddi manevi herşeyi yaparım. Sevdiklerim değerlidir… Benim olan her şey değerlidir. Ben Sevdiklerimi korurum
⭐İnsan gerçekten sevdiği kimseyi üzgün, mutsuz, tedirgin görmeye dayanamaz fakat sevdiği insana destek olmak için en başta kendisi güçlü durmalı ki o üzüntüye karşı sevdiği kişiyi savunabilsin, özellikle ona güç, güven ve neşe katmak için ⭐
Bazen hicbir sey yapamazsin duadan baska. Ve kalbinin nasil dayandigina hayret edersin.
Kalbime dokundu yazdığın… aynen öyle…
Cevap
3Cevap
Hayır dayanamaz.. bu yüzden de onların üzülmesini istemem hiç bir şekilde.. yanlarında olur elimden geleni yaparım
Elbette dayanır ama bende üzülürüm
Daha dün babamın şekeri 321 bire çıktı ve inmeyip yükselmeye devam etti bende sinirlendim babam kendini ihmal ediyor diye ve üzüldüm çünkü baş ağrısı çekiyordu ve ilaçlarını bile doğuru düzgün içmiyor bende o kadar sinirlendim ki sağ gözüm kip kırmızı oldu ve baş ağrısı başladı 🤕🤕ama başkası olsaydı üzülürdü yardım ederdim ama babama üzüldüğüm kadar üzülmezdim 🙂😅😅
Çok geçmiş olsun…
Şekerden uzak tut… spor egzersizler yaptır umarım iyi olur 🍀
Teşekürler ama babam iç kimseyi dinlemez 😒😒😔ve doktoru bile biz yasaklasak bile bi bakıyoruz kap çalıyor yaralı getirmiş 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tatlı getirmiş
Böyle babaları sadece kızları yönetebilir bence tatlılıkla dnndns
Bende bir denmek istiyorum belki işe yarar birde beni üzgün görünce direkt herşeye evet diyor bu yöntemi kulanayım düşünüyorum 🤔🤔🤔😅😅
Çok başarılısın 😁
Teşekürler 🤗🙂
Dayanmaz, ilgilenirim sık sık arar sorarım. Yanlarında olmaya yalnız bırakmamaya çalışırım. Neşelendirecek şaka ve sürprizler yaparım.
Dayanır çünkü onların desteğe ihtiyacı var o an onu sağlamaya ve ellerinden tutmaya çalışırım
Hayır, üzülürüm.
Hayır dayanmaz
Sevdiğim sadece ailem ve kötü oluyorum
Hayır üzülüyorum
Hayır. Hediye alırım