Eşimle en büyük problemimiz?

Arkadaşlar merhaba 4 yıldır evliyim 9 yıldır tanıdığım bir adamla çok seviyorum hiç vazgeçmedim o da benden vazgeçmedi ama bitmek bilmeyen bir iş problemimiz var. Eşim çalışmıyor. Ya bir sağlık sorunu ya da bir dikiş tutturamama derken girdiği iş yerinde kalamıyor ben çalışıyorum ve Allah’a şükür işle alakalı sorunum yok girdiğim yerde kalıyorum. 8 buçuk yıllık sigorta girişim var onun toplasan 2 sene yoktur. Defalarca kez söz verdi çalışacağım borçlarımız hafifleyecek diye ama doğru belli çalıştığını görmedim. Ay başında sürekli elde bir şey kaldığı yok çalışıp bir şey de yapmışlığımız yok çünkü tek kişi çalışıyor evde. Bir evliliği kolay kolay bitirme taraftarı olmadım hiç kaldı ki ayrılma aşamasına geldiğimiz zamanlar oldu ne o be ben birbirimizden vazgeçemiyoruz da; o kadar çok seviyoruz. Ayrılsak ertesi gün özlüyoruz birbirimizi. Böyle boktan bi döngünün içinde sıkışıp kaldım bir yanda tükenen ömrüm ve üstümdeki yıllardır çalışmanın verdiği yorgunluk diğer yanda bunca sene sevdiğim eşim yani ne yapacağımı bilmiyorum yaşım oldu 27. Ne diyorsunuz bu konuda?
Eşimle en büyük problemimiz?