+1 yılAlkol, sigara ve ot (bonzai değil) bunların hiçbirisi bir kere kullanmakla başlanılan şeyler değil.. Bir kere kullanayım mantığındaki biri zaten merak ediyor ve istiyordur. Amacına ulaşınca da vazgeçmez. Yoksa bu 3'ünün de tek ya da bir kaç kullanımla bağımlılık yapıcı etkisi yok.. Ben her şeyi Abim bildiğim kuzenimle yaşadım. Bir şeyleri tadacaksan benimle tat ve öğren. En nihayetinde bunlara bulaşacaksan kötü insanlarla olma, başına bela alma, kötü işlere bulaşma dedi. Nitekim öyle de oldu hep onun kontrolünde oldum. Sigara kullanmıyorum ama alkol kullanıyorum (abartılacak kadar değil) Sen de deneyeceksen böyle benim gibi bir abiye kuzene sahipsen öyle dene bence.. Ama en güzeli tabiki hiç denememek.. İlk deneyeceğin alkol bira ya da likör olabilir bence..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler. :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBende 18 im ilk kez bu yil ictim benimde tüm cevrwm iciyo meraktan bir bira icmistm ama mide bulantiai bile yapmiyo emin ol ha günah bu ayri bir vicdan pisman olmadim acikcasi bagimlilik falanda yapiyo oyle gece gündüz icersen bağlanirain ha ben sonra hic icmedim demiyorum arabayi aldikca babamdan iki de bira aliyoruz arkadaslar cekip bir yerde iciyoruz sonra gayet saglam dönüyoruz korkulacak bir konu degol tamamen vicdanla icinin rahatligiyla alakali kuzum
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurlerrrr. :)
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Ben de iciyordum biraktim. simdi Rabbime yoneldim. Allah sevgisinin vermiş olduğu mutluluk alkolün vermiş olduğu mutluluktan bin kat daha güzel mis. Alkolü iciyorsun basin donuyo mal mal iki saat kafan güzel oluyor ondan sonra etkisi geçince bas agrisi ve pişman lik. bence hic içme bos ver. gercekten değmez yani
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarim o kadar ovuyorlar ki, hic bunlari soyleyeni gormedim ben. :/
- +1 yıl
Seni rezil eden de arkadaş vezir eden de. öyle arkadaslarin dediklerine kulak asma. delikanlilik o içkiyi içmekte degildir. icmemekte. Birak onlar icsinler. sen farkli ol. icme. günaha girme. bide söyle düşün. içki icerken ölsen Allaha o halde nasil gideceksin. ölümün yaşi vakti yok. bu Dediklerimi bir öğüt olarak al kardesim
Soran+1 yılCok tesekkur ederim...
sakın içme bir defa içersen devamı gelir sakın.
64 Yorumla
Soran+1 yılPeki...
Soran+1 yılTesekkurler cevap icin. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılİçme kardeşim tadı kötü , kusması bir dert , kafan güzel olur ağzından laf alırlar evet , dalga konusu olursun.
(İçki, günahların en büyüğüdür, her kötülüğün ve her günahın anasıdır.) [Taberani]
(Allah’a ve ahirete inanan içki içmesin, içki içilen sofraya da oturmasın!) [Taberani]
(Allahü teâlâ, içki içene, içirene, alıp satana, yapana, saklayana, taşıyana, kendisine götürülene ve parasını yiyene lanet etti.) [İbni Mace]51 Yorumla
Soran+1 yılCevap icin cok tesekkurler... :)
İçme her kötülüğün başı içki içersen herşeyi yaparsın veya yaptırılar irade 0 yok yani seni sen yönetmiyorsun.
https://m.youtube.com/watch?v=nq6ygcbKZdc
al sana sarhoşluk ;32 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler cevap icin.
+1 yılİc ic ic kizim ic bir dahami gelcen dunyaya ic.
Baslangic icinde raki ya da viski ya da tekila idael citayi yuksektut.
İcme kizim icme gunah ne gerek var bu dunya gecici gercegi degil bu dunya. Ayran ic milli icecek. İcki uzumden yapilio uzum ye.
Saka bir yana illa icicem diyosan safari ic ya da bira. Not: Ben iciyorum. Pisman degilim. bir kere ictin mi devami gelirciler yalan. Erroin mi l*n bu.14 Yorumla
Soran+1 yılError veriyorum şu an 1 sn. :D
- +1 yıl
Haaaaaaaa sesli guldumm haykirdim :).
Senin gibi bir kiz arkadasim vardi 2013e girerken basbasa yilbasi gecircektik evde illa bende icicem dedi 20 yasindaydi ozmn cok icme dedin icicem dedi. Sonucta babasi degilim bende benim ictigimin yarisini icip ayakta kal bir daha icmene bisey demicem dedim 1litre vodkayi sek ictim onada 50lik icirdim sonuc felakettt kusmalar v. s sonra hic icmedi ayrildik hala icmez. Uzun lafin kisasi ayarli ic ilk icisinde 3 birayi gecme. ya da icme icme error error. İc tamam ic :)
Soran+1 yıl404 not found
- +1 yıl
Merakla sonucu bekliyorum bana yaz icersen :) ama icme :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden haberler de duymuştum içkili adam felçli annesine tecavüz etmiş diye yazıyordu.
İçki sence iyi bir şey mi. bir kere tadına baktım tadı bir şeyi yok tek artısı kafa yapıyormuş o da zaten hayatına ne getirir ne götürür bilemezsin. Hazır hiç tatmamışken uzak dur işte.11 Yorumla
Soran+1 yılPeki... :/
+1 yılSigaraya hiç başlamamış birinin sigara içmesi de zor tadı da hiç iyi değil ama bırakması çok zor içki de öyle eline bişi geçmediği gibi ben şimdiye kadar içkili ortamlarda çok iyi niyetlerin olduğunu görmedim evlenirsin ya da çok güvendiğin sevgilin olur yani başın dara düştüğünde seni koruyup kollayabilecek ortam olunca tamam.. ama başka türlü çok da şey kaybetmiş değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap icin cok tesekkurler. Bende cok guvendigim birinin yaninda icmek istiyorum zaten, ailemden biri degilde sevgilim falan olabilir belki..
+1 yılBaşlayınca bırakılmıcak bişey değil ne kadar cok abartmışlar ya merak ediyorsan içinde kalmasın iç canım bir tane bira iç hiç bişey olmaz bende cok merak ettiğim için içmiştim kaç sene önce bağımlılıkta yapmadı senede bir veya iki kez içerim bu kadar burdaki abartanlara inanma.
00 Yorumla
+1 yılİçersen kusarsın da ağzından laf da çıkar. Bunları göze al, ne kadar şunu yap bunu yapma desek de o an nasıl olsa uygulayamayacaksın. İçmeyi bıraktıktan hemen sonra yatma ama, bir saat kadar uyanık kal. zaten susuyacaksın, susadıkça su iç. sabaha başın ağrımaz böylece.
00 YorumlaArkadaşların iciyor diye sende icmek zorunda degilsin veya büyüdüm ben bakın deyip sigara icki icerek onlara kendini kanıtlamak zorundada degilsin. Onlari icince yetiskin olacaksin diye bisey sözkonusu degil.. tavsiyem hiç merak edip bulasma derim.. onca kisi iciyor ve bırakmak icin caba sarfediyor demi iyi bisey olsa onlar bırakmak istemezdi zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılAh su merakimin gozu kor olsun.
içki hayatında hiç tatmadığın kadar iğrenç bir tada sahiptir yani çok kötü bir tadı var ama bende dahil nasıl içiyoruz içtim bilmiyorum ama faydalı birşey olsa kimse içmez yani günah ya kötü bişey ya o kadar ayet hadis olduğu halde içiyor insanlar içme kardeşim gerçekten gerekli birşey değil cebine vücuduna maneviyatına zarar..
02 Yorumla
Soran+1 yılCook tesekkurler cevap icin...
+1 yılşahsen bende 18 yasındayım ve ıckı koleksıyonu olan bır babanın kızıyım
alkollu oldugunda eglendıgını bıle hatırlamıyorsun alkol ıle eglence olmaz veya onu ıcınce mukemmel de olmuyorsun ayık en guzelı:)01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler! :)
İlk içiyse tadı iğrenç. İçtikçe alışıyorsun ve alışkanlık yapmıyor! Sigara değil bu hemen devamı gelecek diye de bir şey yok. Ne saçma yorumlar var. Devamı gelirmiş miş.
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmez miy mis mis mis.
+1 yılİnsanlar neden merak edilecek şeyleri merak etmez de, merak edilmeyecek olanları merak eder, anlayamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha kendimi anlamiyorum insanlara gelemedim henuz.
+1 yılBu yaşa kadar icmedim.
Hiç bir eksiklik hissetmedim.
İcenlerdede bir fazlalik görmedim.
Bu kadar bildiğin halde neden içmek istediğini de anlamadim.31 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarimin hepsi iciyorlar, ne icki ne sigara ictim, sanirim merak ediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence içme mantıklı düşün dedikleri gibi devamı gelir. Ben 1 sene falan önce sigarayi merak etmiştim o da öyle devamı geliyor içtikçe içkiden daha beter biliyorsun. Ailem izin vermiyordu. Gizli gizli ailem evde yokken icmistim. Bir kere içtim bir daha da ağzıma bile sürmedim. Dedim ben bunu icmem bir daha. Seni bilmiyorum. Çoğu kisi benim gibi davranmaz. Ama bence hic içme yapma.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kere içtim yine de pişman oldum.
Ben 22 yasindayim bende icmedim emin ol merak ediyorum hatta bazi ortamlardan geri kaliyorum ama kendimi eksik degil fazla hissediyorum.. Hic icmenelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen fazla hissedemiyorum ama, abartisiz ben disinda herkes iciyor arkadaslarim arasinda..
Soran+1 yılBulundugum ortamda pek boyle bir insanin oldugunu dusunmuyorum...
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşlarındayken ben de öyle bir hata yapmıştım bir müddet. Ama cidden tat desen tat yok, bir zevk aldınmı desen inan o da yok. Birton günaha girdim. Hiç merak edilecek birşey değil emin ol.
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 musibet bin nasihatten iyidir demisler ya, şu an tamda oyleyimm... :(
Cevap sahibi+1 yılİçtinmiki?
Soran+1 yılHayir icmedim, icip kendim gormek istiyorum ama gunahindan korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBence hiç bulaşma, şeytanı sevindirme. Ayrıca harbiden ne tat var ne bişey, içenleri de anlamıyorum
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir, iki yudum iç. Kendini sına. Ona göre kararı sen ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılPekala...
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. İçme derim :) illa başkayacam dersen hafif bişylerle başla bira gibi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraya cok kotu diyorlarrr.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçince ne olacak? Sana bir şey kazandıracak mı? Arkadaş ortamında ben de içtim desen ne olacak içsen ne olacak? Bende 19 yaşımdayım hiç içmedim içmek de istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ben niye boyle degilim..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafa güzel olacak tabiki :) İçki tehlikelidir. Gerçekleri söyletir çünkü. Bu yüzden kavgalar da çıkar. Ayrıca sadece güvendiğin kisilerle içilebilir. Yoksa sonu senin için çok kötü olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarimla icicem icersem ama onlara hic guvenmiyorum...
Cevap sahibi+1 yılBoşver içme o zaman. bir kere içki tecrüben olmadan güvenmediğin kişilerle bence içilmez. İçki içinde seni küçük düşürmek isteyenler de çıkabilir içlerinden.
Sence niye günah ilk bunu sorgulmatan başlayabilirsin!
24 Yorumla
Soran+1 yılSorgulayamiyorum, hep kotu dusundugum taraf kazaniyor.
- +1 yıl
Şöyle bir düşün en basitinden hap alıyorsun ve bir tuhaf oluyorsun ilk zamanlarda vücunun dengesi buluyor tabiri caizs mala balıyorsun veya birini çok seviyorsun ama kıymet görmüyor napıyorsun intihar emetmeyi düşünüyorsun çevrendikei insanları üzüyorsun kırıyorsun bazen geri dönülmeyecek hatalar yapıyorsun bunlar birde yarı bilinçli durumlarda oluyor düşün tamemn uçtun neler yapabilirsin bir hayal et önce insanların bakış açısını sonra kendini sonrad tabiki getirip götüreceklerini
Soran+1 yılCok tesekkurler...
Ben üzücü bir olay gecirdigimde birkackez icki ictim. Bir iki sise pek etkilemedi beni. fakat bunun ne derdime ne de bana bir faydasını gördüm.
varsa yoksa ictigim için Allaha hesap vermem kaldı01 Yorumla
Soran+1 yılBende isin gunah kismindayim, yoksa simdiye kadar coktan icmistim...
Birayla basla miden agrirsa 1 tane sigara ic sigara mideni 15 dk ya tam olarak bastırır ardindan vucudunu dinle kimsenin gazina gelme. oba gorede kendin karar ver
02 Yorumla
Soran+1 yılSigara hic icmedim icmeyide istemiyorum, yalnizca ickiyi merak ediyorum.
+1 yılAhh merak etme hiçbir şey olmuyor ama tadına bir baktın mı o şey seni bırakmıyor..
14 Yorumla- +1 yıl
şöyle ki zihin bulanıklaşmasından başka bir şey olmuyor. öyle bir şeyler anlatığımı filan hiç görmedim ben, en fazla saçma saçma gülerim bir de fena küfrederim. belki bağımlılıktandır bilemiyorum..
Soran+1 yılIradeliysem bile mi?
- +1 yıl
iraden varsa zaten pek etkilemez ama yeni başlıyorsan sıkıntı olur senin için. birinin denetimde iç sonra kendini toplayamazsan aklının alamayacağı şeyler yaşarsın
+1 yıliçmeye başlamadan önce bir iki çorba kaşığı zeytin yağı iç kusmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sek zeytinyagi icince kusan insanim, onun ustune icki icersem bobreklerimi bile kusabilirim. 😄
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıliçme olsun bitsin. ben 20 yaşındayım ve içemiyorum hiç bir kaybım yok
27 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorumm
- +1 yıl
ona bakarsan ben senden daha çok merak ediyorum ama ne yapalım? üstelik İzmir gibi bir şehirde iibf okuyan biri olarak içemiyorum düşün
Soran+1 yılOraya gelicem seneye insallah. :)
- +1 yıl
lisede misin sen? :O :D :D
Soran+1 yılEveet. :D
- +1 yıl
takibe al veya mesaj at istersen merak edip de sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım
Soran+1 yılTesekkurler. :)
hiç deneme bile yaptıkdan sonra pişmanlık hiç bir bo. k a yaramaz
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi dersin? :/
Günah olmasını birinci planda tut.
Onun haricinde emin ol pişmanlıktan başka birşey hissetmezsin içtikten sonra11 Yorumla
Soran+1 yılUf merakimin gozu kor olsun
Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı. İçme bence iğrenç bir tadı var ben bir yudum alasıya kusuyocasına geri çıkardım ıyy
02 Yorumla
Soran+1 yılBana boyle cevaplarla gelin ya. :D
İçki haramdır. Bir lokma aldığın zaman bile 40 gün vücudu terk etmez. Ibadetin kabul olmaz. O an ölüm gelse imansiz gidersin.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( ...
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçme bencede. ben içmedim hiç bir tarafım eksilmedi. haram , içki tüm kötülüklerin anasıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki...
için rahat değilse içme.. ki için pek rahat değil sanırım:)
02 Yorumla
Soran+1 yılPek degil hic rahat degilimm.
Sakin deneme berbaaat hele birka mira iceyim deme sidik gibi kokuyo :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha cevap muthis.👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 20 yaşındayım ağzıma sürmedim daha. Helal olan o kadar çok şey varken neden gidip haram olanı içeyim ki. Tadına da güzel değil diyorlar zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum istee. :/
Cevap sahibi+1 yılÇok merak iyi değildir
Basladgnda vodka+redbull dene kuzu
46 Yorumla
Soran+1 yılAgir olmaz mi o? Ben korkuyorum kusmaktan, bos konusmaktan falan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklın der günah bulaşma nefsin der iç dünyaya birdefa geliyoz tat herseyden
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisini dinleyecegimi bende bilsem.
Cevap sahibi+1 yılakıldan şaşmıyalım dogrusunu söyler o hep utandıgın yapmak istemedigin birşey oldumu o alçak nefsin tersini yap
vicdanın tedirgin bnc yapmamalısın seytana uyma
12 Yorumla
Soran+1 yılCok araftayim gercekten ya..
+1 yılİçmediysen hiç başlama:)
05 Yorumla
Soran+1 yılHic icmedim. :)
- +1 yıl
lafın gelişi öyle başladım içmedim demişsin ya :)
bir bira içelim dedik ayyaş olduk :))
Soran+1 yılBirayla kafa olacagimida zannetmiyorum ben. :D
- +1 yıl
bira kafa yapmaz da alkol almayan biri iki tane extra sonrasında pek sağlıklı olmaz. bünyesi alışması lazım.:)
Soran+1 yılIcmeye baslarsam alistirayim bari..
Çok fazla içmezsen sapıtmaz veya kusmazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılAyarlayabilir miyim ki onu?
+1 yılbence seni Şeytan dürtüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
sakın içme Prenses hiç bir güzelliği yok
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki...
araba mazotu gibi aynı
11 Yorumla
Soran+1 yılOnuda hic denemedim ama ben. :D
+1 yılBen olsam o kisilerle arkadasligimi bitrirdim
14 Yorumla
Soran+1 yılBir iki tane degilki hepsi boyle ama...
- +1 yıl
Cok kotu arkadaslar secmissin ozaman malesefki icme sakin sen dogru bildigi den sasma sakin kimseyede uyma derim..
Soran+1 yılOkudugum okul geregi, bulundugum ortam boyle oldu, keske secebilme sansim olsaydi...
- +1 yıl
Burdan ic die akil verenler var bu dunyanin oteki tarafida var icki en lanet sey sen kendine hakim ol merak edebilirsin tadini falan ama sen sakin icme lafta soylemesi kolay biliyorum ama yinede iradene sahip ool baskada birsey diyemem zaten :/
+1 yılBir birayla basladik biz bu ise :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBravo. :)
- +1 yıl
Ama ic demiyorum sana, icme canim.
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçmiyerek bir şey kaybetmiyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
sen az nefsine yenilecen gibi..
01 Yorumla
Soran+1 yılDeme soyle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sigara, içki, nargile içmiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende ! :D
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanın başına ne gelirse ya meraktan ya yar.. an
01 Yorumla
Soran+1 yılKomikli cevap. 👏
+1 yılArkadasrini varya ucururum
00 Yorumla
+1 yılEşşek sıpası
11 Yorumla
Soran+1 yılKomikli cevap. 👏
+1 yılBira içme b*k gibi