Ben çok büyük bir hata yaptım. Elimde değildi yani daha doğrusu çabuk insanlara kanıyorum ediyorum. 4-5 senelik ilişkim var. Çok seviyorum biraz çalkantılı bir ilişki. Normalde böyle değildi ama yeni yeni bir sürü sorunlar çıkıyor. Bana hakaretler ediyor veya çok zamanı olamıyor çalışmalarından falan. Bende işsizim iş bulamıyorum zorlu bir süreç. Bu zorlu süreç içinde kendimi onsuz hissettim ve bir çocukla tanışmıştım ve yanlış bir yaklaşım iletişim oldu aramızda. Böyle olsun istemedim ama olan oldu. Çocukla istemememe rağmen ve çok diretmeme rağmen uygun olmayan bir şey konuşur olduk bu bir kaç defa oldu ve çocuk tehdit ediyor. Eğer konuşmazsam sevgilime söyleyeceğini falan ama çok kötüyüm. Kimseye bir yanlış yapmak istemeyen ben herkes tarafından bok gibi bir duruma düşürüldüm. Lütfen linçlemeyin çok hatalıyım farkındayım ama napacağım. Sevgilimle evlenmek sadece onunla olmak istiyorum iyi veya kötü. Bir de bu durum çıktı başıma.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence sevgilinle aran zaten bitmeye başlamış ama bunu nasıl düzeltirsin bilmiyorum
Bu çocuk bu kadar ısrar etmese bir şeylere ve tehdit edilmesem gayet güzel ilerleyebilirdi gibi. Yani bunu düzeltebilirdim
Hayırlısı artık
Sevgiline aynı buradaki gibi anlat bence. Gülü seven dikene katlanacak.
Güven sorunu olucak. Bir daha güvenmicek ve ilişkinin temelinde güven vardı bir daha olamıcak bu
Başa gelen çekilecek. Şimdi konuyu açmazsan seni illaki bulacak. Mum yatsıya kadar misali.
Yanlış bir yaklaşıma neden izin veriyorsun arkadaş bırak istemiyorum demek bu kadar zor mu
İşte salağım ben. Ne işim var milletle her sohbet ettiğimi arkadaşım sanıyorum sonra bambaşka durum alıyor hal ve böyle kötü durumda kalıyorum
İlgiyi başkalarında ararken böyle durumlar oluyor işte sence onlar sadece sana ilgi mi vermek istiyor ben sevgilinin yerinde olsam o çocuğu ya doverdim ya da hortumunu keserdim sende kahroldun sana az bile
Ben kendi yaptığım şeyden zaten baya pişmanım çok canım var. Çocuk aynısını ben yapsam sen böyle olamazdın diyor çok haklı onu hak bile etmiyorum da işte
Yanlız iyi bari bana filan laf sokmaya çalışmadın çoğu kişi kendini haklı çıkarmaya çalışırdı ama sen hatanı kabul ediyorsun gayet güzel bir davranış ama diğer yaptıklarına bişey diyemem
Yok öyle bir hakkımda yok ki. Yapmasaydım bu halde olunmazdı. İşin kötü tarafı halen benle yanlış konuşmaya devam etme karşılığında söylemicem demesi. Beni resmen kullanıyor halen ve ben sadece sevgilimle ilişkimizin devam etmesini ve bu çocuğum bir şey olup çekip gitmesini istiyorum. Bir şansım daha olup bir daha böyle bir şey yaşanmamasını
O zaman tek çare bu çocuğu etkisiz hale getireceksin ya sevgilin ya da başka biri yoksa peşini bırakmaz
Çok zeki bir çocuk. Her şeyin delilini almış her şeyi saklamış. Sevgilimin hesaplarını biliyor ediyor. Bende ki hatada çok zaten. Ayırcam seni diyip duruyor eğer böyle konuşmalar olmazsa. Sana iyilik yapcam etcem diyor. Hani ilişkimin yürüyüp yürümemesine bile o karar verir durumda. Bir de diyor ki
Bu çok zor bir şey değil. Benimle aralarda bu tarz sapıkça şeyler konuşucaksın. Sende rahatlıcaksın bende. İstemediğimi belirttiğimde ise çok direttiğimde söylerim o zaman diyor. Benle konuşucaksın saklıcam her şeyi sadece sen ve ben bilicez diyor. Ben nereye kadar böyle sürücek olmaz dedikçe. O da diyor ki elbet sıkılıcam sadece böyle konuşmaktan diyor belli olmaz diyor ama hiçbir zaman garantisi yok. Kafasına eser ayırır çeker gider yoluna yanş
duyarsa çok sıkıntı çocuğa sevgilinden ayrildigini söyleyebilirsin mesela ayrildik mutlu oldun mu artik benimle daha fazla konusmak istemiyormus de üzgün bir ses tonuyla
Öyle olamıyor çünkü fotomuz var ve o fotoyu kaldırmıyoruz biz.
sevgiline durumu en iyi sekilde izah etmeyi dene. saklamak seni sadece daha cok cikmaza cikartir. öylede ya da böyle elbet bir gün ögrenecek cünkü.
beni anlayacağını sanmam ne dicek bana iyi yapmışsın mı dicek. Güveni sarsılıcak ve ilişkimizde güven en önemlisiydi. Bunu yıkıcam ve söyleyemiyorum ondan bir ihtimalle bu beni zorlayan çocuğun çekip gitmesini bekliyorum ama bu da zor. Çocuk bana takmış durumda
illaki bir gün ögrenecek senden duymamasi durumu dahada kötü yapar inan bana
Pişmansan de seviyorsa bırakmaz
Güven yıkılınca devam edilmez ki biliyorum onu :(
Senden olmaz ayrıl başka birini bul sana yakışan
Bana kim niye yakışsın böyle canım çocukça bir şeyleri düşünemeyen önlemini alamayan biriyle
Senin gibi olanda var ipsiz sapsız bulursun bir tane
istemiyorum ve ben öyle biri değilim de insanlar yüzünden ve benim iletişim kopukluğum yüzünden yanlış oluyor her şeyim.
Şimdiki sevgilinden ayrıl belli bir süre kimseyle konuşma en iyisi bu senin için
Bu bu kadar kolay bir şey değil benim için. Benim tüm çevrem sevgilim ve çevresi. O kadar zorluğuda birlikte atlattık 4-5 sene kolay bir şey değil. Ayrılmayı hiç düşünmedim iyi de kötü şeylerde yaşasak ama şu an durum çok farklı. Güvenini yıkacak bir daha olamıcak bir şey. Bu bana yazan çocuktan kurtulmam lazım ama çocuk çok zeki biri.
Sen sevmiyorsun seninki artık aliskanlik inşallah çocuk söyler herkese rezil olursun
Ne alışkanlığı ya. Siz gerçekten garipsiniz. Bizim çabalarımızla bir şeyler ilerledi. Takıldığımız şeyler oldu kaldıramadığımız her şey karşılıklıydı. Bu durumda benim hatam ve pişmanım anlıyor musun bunu?
Ne pişmanım kızım sen ne diyon başkasına zevk vermişsin uza git birde pişmanım diyor öldürmeden dusuncektin uza git inşallah tek yaşarsın
Anladım
Bir teselli ver.
Anlamadım