Okumak istemiyorum bölümünden hiç memnun değilim bu sene 2. ci sınıfa giricem biticek okul alttan derslerim var ailemle de yaşamak istemıyorum anlasamıyorum onlarla kardeşlerim ayrı bir sorun evin bütün sorumluluğu bende çok yoruldum kaldıramıyorum bunları gece herkes uyurken eşyalarımı toplayıp gitmeye karar verdim nereye gideceğim onuda Bılmıyorum kafayı yicem
Bölümüm röntgen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaçmak ne zamandan beri bir çözüm ki? Bu kadar bölümünü istemiyorsan bölümü değiştir mesela sınava tekrar hazırlan. Bu kadar ailenden bunaldıysan para biriktirip ayrı eve çıkabilirsin veya yurtta kalabilirsin. Kaçmak çözüm değildir.
İş arıyorum bulamadım gitmediğim yer kalmadı ekimde okul açılacak 40 gün staj yapmam gerek
Bölümümü tekrar değiştiremem çünkü 2kere mezuna kaldım zaten ilkinde bi bölüm kazandım göndermediler ikincisinde kazanamadım 3. cü oldu
Bu bölümü sen mi istedin?
Evet ilk başta ben istedim ama sonradan çok soğudum hem bu bölümü yapamıyorum pek stajdada iyi değildim temmuzun 16 sında 10 günlük stjaj var agustosta yaz stajı
Peki neden tekrar okumak istemedin? Başka bir bölümde
Cünkü artık yasım geciyo benim yasımda kuzenim anestezi okudu kaç aydır hastanede çalışıyo bi tek ben kaldım üni bitirmeyen onlar pandemi zamanı kopys çekerek okudu
Sevdiğin mesleği yapmanın önemini anlamamışsın sanırım. Yıllarca o mesleği yapıcaksın. Ayrıca kuzenin yapmışsa nolucak. Niye kendini kıyaslayıp kendini değersiz görüyorsun?
Bir an önce calismak istiyorum paraya ihtiyacim var okul paramı aileme ödeyip gitmek ıstiyorum
Dediklerimi bile dinlemiyorsun ne diyim ki
Bu mesleği yapmak istemiyorum benlik değil bak geçen stajda hasta geldiginde bildiğim çekim tekniğini bile unutuyorum heyecandan ellerim titriyo ama teoride onun nasıl cekilcegini biliyorum
Onu anlatmak istiyorum zaten
Ben seni anlıyorum ama ha diyince bu sefer okulu bırakırsam ailem yıkılıt çünkü 60 bursluyum parayı peşin ödedik okula borç alarak
Ben bilmiyorum sadece hep mutlu olucağın bir mesleği yapmanı isterim
benim hayalim hep İngilizce ile ilgili bi bölüm okumaktı lisede dilciydim ama olmadı şu okulu bitirip kaldıgım dersleri verebilsem tekrar üni sınavıbs girip İngilizce kurs almayı düşünüyorum
Çok iyi fikir umarım hayalini gerçekleştirirsin. Yapabileceğine inanıyorum 🌸
İnşallah biraz rahatladım sağol 🥰
Rica ederim ne zaman istersen bu hesabıma yazabilirsin ❤
Röntgen bölümünde atanan bir arkadasim vardı puan 76 miydi neydi çalış et kazan ve kendi hayatini kurtar o zmn kimseye muhtaç olamayacaksın
Aşırı zor bir bölüm hoca bilerek derse para verelim diye zor soruyo
O zaman şikayet et cimere
Etsem ne olcak bu sefer benim başım belaya gircek adamdan herkes şikayetçi zor ve akademik şekilde sınav sorusu hazırladığı için derside sanki tıp fakültesi öğrencilerine anlatır gibi anlatıyo
Yok bizim arkadaşın başı belaya girmedi ve geçtide o dersi
Tek benim etmemle olmaz ki herkesin birlik olması gerek kimseden fayda da yok kanıt isteyecekler ne dicem ismim falan hocaya da gözükür
O zaman çok çalışacaksin ve hocanın gözüne gireceksin
4 derstsn kaldım hoca da aşağıladı beni agladım onun yüzünden bu bölmüü yapaöıosan boşuna okuma dedi
Ben de üniversitedeyken bir hoca tarafından çok aşağılanmış tim o da gitti zaten çok iyi bir okula neyse bende tüm hocalarımla saygı çerçevesinde iyi anlaştik ve hiçbir sorunum olmadan mezun oldum hatta tartiştiğim oldu 2-3 sınıftayken sonra aramız düzeldi felan feşman
Sözleri çok zoruma gitti yapamıyosan bırak dedi bana resmen ki vizelerim iyiydi ben birine asık oldum okulda o benim hayatımı mahvetti depresyonlu şekilde finallere girdim bildiğimi de yapamadım anca toparlanıyprum
Toparlanmalisin kuzum bende deprosyana girdim 7 dersten sadece 3 unu verememiştim. Ama seneye hepsini vermiştim şükür
Aklıma kuzenim geliyo oda 5 dersten kalmıs hepsini vermişti nasıl verdşb dedim çok calıstım dedş bu sefer bende yapcam hatta şey yapmayı düsünüm sabah 1. ci sınıfların dersine giricem akşam aynı dersi ikinci ögretimlerle gircem bu senem hep okulda geçicek nasıl fikir sence
Çok güzel kesinlikle notlar almalısın ve o notları çalışarak tekrar etmelisin hayatında başarilar ☺️☺️💎💎💎
Teşekkür ederim🥰
Rica ederim canım
Okuma kardeş