Okumak istemiyorum?

evet okumak istemiyorum lisede bir sene sinifta kaldım bu sene 12. sınıfım ve lise bittikten sonra universite hedefim yok ne matematik temelim var ne de baska bir temelim. matematiksiz bir yere giremiyoruz ailemin durumu kötü, suyu bile gıdım gıdım kullanıyoruz babam zamanında en iyi universitelerden birini okumus 6 yıl boyunca ama sonuc husran. ilkokul mezununun altında eziliyor 30bin tl maas 4 kız cocugu ve bi eşi var haliyle yetmiyor borc içinde yuzuyoruz babamı gordukçe okuma hevesim kaçtı ben de mi boyle olucam diyorum. keşke mesleğe gitseydim de en azından 3 5 kurusum olsaydı kafasındayım Şu an. derslerim iyi ama ezber yapip ezberlerimi sinavlarda kullanıyorum sonra şak diye gidiyor yani bir şey bilmiyorum. evlenip koca eline de bakmak istemiyorum ama evlenirim diyorum çalışırım diyorum lise mezunuyla alan bir yer yok... napabilirim? ne bir test kitabim var ne de calısabilecegim bir kaynak, burada Ankara 'da olanlar bilir kök çarşı var fotokopi çıkarınca yaklasık yuzde 60 ucuza test kitabi alıyoruz ama kızılaya gondermiyor ve kendi de gitmiyor 100 tl bile pahalı babam için haliyle okuma isteğim de yok, hiçbir zaman olmadı da. okumak istemiyorum şahsen ve 18 yasındayım
Okumak istemiyorum?