Okumak istemiyorum?

Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Canım hiç ders çalışmak istemiyor. Okumak zaman kaybı gibi geliyor. Üniversiteyi rahat bitiririm ama bitirince de kpss var. Özeli söylemiyorum bile zaten resmen kölelik. Özelde anca karın tokluğuna çalışırım. Bunlarla hiç uğraşmak istemiyorum. Ticaret veya zanaat gerektiren işler daha çok ilgimi çekiyor. Seveceğim işi yapmak istiyorum. Fakat ailem bunu kabullenmiyor. İllaha kpss ye çalışıp devlette işe girmemi istiyorlar. Fakat ben yapamam bunu ders çalışmak benin için zulüm. Durumumuzda iyi değil açıkcası. Babam yaklaşık 1600 lira maaş alıyor. Hayatım boyunca ondan hiç para istemedim. Sadece ortaokul ve lisedeyken okul ihtiyaçları için utanarak para istemişimdir. Onun dışında hep abim bana harçlığımı verdi. Ayrıca yazın bir yerlerde çalışmak istedim beni çalıştırmadılar. Keşke açıktan okusaydım. Şu an öğrenim kredisinden biriktirdiğim 4000 lira var. Okul bitene kadar sadece yol parasını harcayıp 7000 lira daha biriktirmeyi düşünüyorum. Okul bitince 11000 lira ile nasıl bir iş yapabilirim?
Okumak istemiyorum?