Genç kayınvalideyim?

50 yaşındayım oğlum da 29 yaşında. bu yıl evlendi. gelinimiz diş hekimi yani çalışıyor. geçen gün evlerine gittim biraz hoş bi karşılama olmadı ne oğlumdan ne gelinden. işte eve köpek almışlar tüy toz her yer. yemek de yok evde doğal olarak biraz kızdım geline işte evinde hazır yemeğin olsun evde köpek olmaz falan diye. sadece evet haklısınız dedi. çay getirdi falan oğlum kendi bardağı boşalınca kendi koyuyor tamam hadi yardım etsin de ufacık bi çay koyma bile erkeğe yaptırılmaz. bi kaç gün kaldım orada allah var kahvaltı falan gelin her şeyi özenerek yaptı. o işteyken yemeği ben yapayım diye düşünmüştüm bi baktım sabahtan yapmış yemeği.3 4 gün kaldık sonra oğlum belli etti bizi istemediğini işte gelince ilgilenmemeler falan. biz ordayken dünürler de uğradılar onların maymunu olmuş. işte annecim annecim babacım falan. ona baya canım sıkıldı. kız çok açık giyiniyor bi de onu da söyledim oğluma o benim eşim eğer ben bi yanlış görürsem söylerim sen karışma dedi. bu oğlan neden bize böyle davranıyor şimdi?

Genç kayınvalideyim?