Acaba ben üvey evlat mıyım :, ((?

Dün gece fenalaştım 6 buçuk 7 ye kadar zar zor uyudum ilaç alayım dedim onu da bulamadım annemi uyandırmak için yanına gittim seslendim kalkmad uykusunun arasında duymamıştır dedim ama hastalıktan ağlaya ağlaya uyudum neyse ertesi gün doktora gittik doktor tahlil istedi tahlili bekliyor diye söylendi sabahtan beri senin işlerinle uğraşıyorum vs. vs. hatta orada bekleyenlerden biri annemin sözlerinden rahatsız oldu kalkıp başka bir yere oturdu ben de sinirlenip söylendim biraz ama onun gibi etraftakilere duyura duyura değil sonra işimiz bitti çıktık hastaneden tabi hastanedende ayrı bir rezillikle çıktı dışarı dışarıda da bağırıp çağırmaya başladı çok sinirlendim herkes bize bakıyo dedikçe bağırdı çağırdı eve gidelim diyorum gitmiyorum eve diyo ver eşyalarımı ben gidiyorum o zaman diyorum eşyalarımıda vermiyo hastanenin kapısında bağırıyo çağırıyo ağzına geleni sayıyo bende dayanamadım hastane anneanneme yakındı oraya gittim bu sefer alıp başımı gitmişim sonra da o haklıymış ben çıkarmışım rezilliği ya bu kadın beni hiçmi düsünmüyo hastaneye iyi etmek içinmi götürdü daha da hasta etmek içinmi babamlada ben cok küçükken ayrılmışlar üvey babam var onunla kavgalı olduğu zamanlar üstüme titriyo sarılıp öpüyo ilgileniyo ama arası düzelince gözü beni görmüyo sürekli benimle kavga ediyo beni koruyup kolladığı zamanlar hep onunla kavgalı olduğu zamanlar oluyo anneannemlerde kalıyordum oradan da aldı beni artık ayrı yaşamak istemiyorum dedi aradan üç gün geçti hastanede bana bunları yaptı şimdide yanımda yaşama seni bundan sonra arayıp sormıycam diyo evladımıyım oyuncağımı belli değil ben evden anneanneme anneannemden eve iki arada mı yaşıycam bıktım artık sinirlerim çok yıprandı :, ((
Acaba ben üvey evlat mıyım :, ((?