Yurt disinda yasiyor aaraba alcakmis is yeri kuruyor. Benden altin borc istiyorlar ben vermek istemiyorum napicam? 20 30 bin degil cunku
200 bin?
200 bin?
Genelde borç yurtdışından istenir, siz de tersi olmuş.
Parası yoksa almasınlar kardeşim. 200bin eksik model alsın.
Geçen de bi akrabam istedi, 100bin parası varmış, 300-400 bin para istiyor.
Bir diğeri arabayı değiştirecekmiş, üzerine 300bin koyacakmış. Eee borç verir misin.
Yardımlaşmak güzel de, millet de yüz kalmamış, kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.
kafama silah dayasalar o durumda o kadar para isteyemem.
Aynen oyle
Cevap
11Cevap
verme kesinlikle kocan da yeni ailesiolduğunun farkında değil herhalde borç sağlık problemi vs. yoksa 200 bin borç vermek ne demek? bir de yatırımı bozup mu vericek delirmiş
Oda ayni sekilde vercekmis
E versin demekki oda kardeşine yapms zamaninda
Yapmis nerden biliyorsun abi? Allah allah bilmis bilmis yorumlar cocugun bize bi 7000 tlik kulakligi gecti
Yav sen ne kendini bilmez bir kadınsın soru soruyorsun verdiğimiz cevaba da bin tane laf ediyorsun yediremiyoreun git kocana puskurt öfkeni burada tanımadığın adamlara değil ne diye soruyorsun ozaman
Hahahha puskurtmuyorum sizin bilmis bulmis konusmaniza uyuz oluyorum sen beni taniyor musunda zamaninda o da size yapmis diyorsun? Ne yapmis abi?
Eşin süzme apt@lmış çok aradın mı evlenmek için?
Neden
Yurtdışında yaşayan adam euro dolar kazanıyor zaten oradaki yaşam koşulları iyi neyin yardımını yapacaksınız? 200 bin TL az buz değil babana bile güvenme demişler bu devirde
Riyal kazanaiyor euro dolar degil, butun paralari dukkana koydular araba almaya para kalmadi
O da değerli TL'den, dükkana koydularsa çalışsınlar kazanıp alsınlar ayrıca kaynının size bir faydası var mı? Size yardım ediyor mu etti mi mesela?
Hayir etmedi
Her ay 8 bin tl para yollucaklarmis bize harclik. İyi kazanirsa
Esi ve kardesi arasinda. Durumuda varsa verir
Durum? Benim mihir altinim bu benim sahsi altinim bana takilan. Ne demek verir evliyiz biz bende gidiyim altinlarimi aileme veriyim boyle sacmalik mi olur
26 bin tl aylik kazancimiz. Ve durmussun durum varsa diyorsun? Altin vercez diyorum sen durum varsa verir diyorsun? Mantiken durum olsa altin mi veririz
Sorunlumusun? Bu detaylari yazdin mi?
Gayet yazmisim ve anlasilir sekilde altin veriyoruz demisim? Durduk yere altin verilir mi?
Mihir altinin mi yaziyor?
Farkindaysan bizden dememisim benden altin borc istiyorlar demisim benden? Benim olandan
Olsun versin sana gicik oldum 🤪
Hahqhqh tamam
Neyse sakla bari
güveniyorsan altın olarak ver ödeme zamanı belli olsun
güvenmiyorsan da verme
Araba keyifli bi durum verme
Ucuz almiyor pahali aliyor. Ucuz da alabilir. İs yeri kurdu aylik 200k kazanirmis yurt disinda
İsini gorsun diye ucuz alabilir
Abla şart koş işin başında şu zamanda isterim eğer o zamanda vermiyosan bu kadar veremem diye söyle parça parça ödemesin yani
hımmmmm çok önemli bir şey değilse verme yoksa ver
Vermeyin almasın araba
Geri ödeyeceğine güveniyorsan ver riskliyse verme
Eşine anlat durumu
Verme. nokta
Senet imzalasın
Sakın verme emin ol o para size geri dönmeyecek
Borç ver bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?