Tüm duygularımı bitirdiğime göre. Erkek arkadaşım da benden ayrılıp eski sevgilisine gittiğine göre benim sürem doldu ben sizlere ömür... * sene birdaha bir erkek alırsam hayatıma
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cunku aşk sevgi bu sozcukler ozel sozcukleri hepsi ici bosaltildi...
Bu demek degil mutsuz olucaksin elbette mutlu olucaksin en azindan Hatalari gordun oyle dusun
Seni güzel kullanmışlar obje olmuşsun artık yapmasan ne farkeder
Sana mı kaldı bunu söylemek dayı bana obje diyen benden iyi olsa Allah bilir neler neler yaptı kadınlara da utanmaz 50 yaşına gelmiş bu platformda boş yapıyor
45 yaşındayım dayı değilim ben öyle kullanma amaçlı seks yapmadım hep karşılıklı zevk amaçlı oldu haklarınıda verdim
Tamam dedesin ozaman
Ben kendimi biliyorum senin söylemin boş
Niye kendine böyle diyorsun bi kızın tek değeri yaşadığı ya da yaşamadığı cinsellikle mi ölçülüyor
Abi ya helal olsun sana Allah razı olsun en güzel yorumu sen yazmışsın çok mutlu oldum böyle demene. Elbetteki öyle değil ama insanlar çok yanlış gözle bakıyorlar
boş ver insanları kendi zihniyetleri bu yönde olduğu için herkesi bununla yargılamayı huy edinmişler takma sen konuşanları
Konuşmak istersen yazabilirsin bna
Olan olmuş boş ver hayatına bak
Maşallah ameke helal olsun
La yaş kaç ak her haltı gördüm diyon 🤣
Tek erkek o mu
Büyük konuşma
Yok ben almiyim
Doğru bir erkek karşına çıkar aklın gider büyük konuşma ben diyim.
O doğru erkek kim tam olarak
şu an yorumda konuştuğun erkek
niye gel desem gelicek misin hayır temiz kız istiyorum ayaklarına yatacaksın hiç uğraşamam!!!
Yoo ne alaka gelirim.
Ciddi misin nereye geliyorsun
Tanışalım.
Bence sen yine benle artık tanışma
Yok artık oysan iki sorudur karşılaşıyorsak vardır bunda bir hikmet
Herkesle tanışıyor musun sen böyle madem temizsin
İnsan tanımak iyidir.
Telegramın var mı?
Benim klasik yalanım.
Ne telegramı
Tanımadığın birine telgram mi soruyorsun
Tanışmak için evet
Kullanmıyorum şaşırdım şu an
Şaşırman için bir sebep yok insanlar böyle tanışıyor konuşuyor.
Anlamadım seni
Bende seni anlamadım. Tanımadığın insanlara iki dakikada telgrafın istemen¿ herkesle ordan mi tanışıp konuşuyorsun
Senle artık konuşmayalım
Sen kimsin anlamadım ben Ali
Melis sen misin?
Ben cengiz
Sana adını soran olmadı ki aahahah
Hassss çüklü bayan gaç gaç gaç ananvrdn skm kç kç
Evet
Melis sensen bir şans daha ver bana lütfen
Bende seni bekliyordum Ali¿
Bir şans benden sana veriyorum veriyorum verdim gitti
Telegram indir oradan konuşalım.
yok Ali
Gjsjjfjsjsjs tamam
Elif daha güzel
Geçen sizin üniversitenin kantininde tanıştırdığın mı?
Evet baya güzel bir kız
Kısmetin hep karşına çıkıyor farkında mısın elif gibi bir kızı buldun bıraktın gittin
Ağır konuşup kalbini kırmak istemiyorum lütfen şöyle şeyler deme.
Ağır konuşmadım nerede konuştum demek istediğini açar mısın burada mizah şov
Neden herkesle her şeyi yaşadın he hiç düşünmedin mi doğru bir erkeğin karşına geleceğini?
hep o kişi doğru diye düşündüğümden oldu
İradeli bir kız görünüyorsun nasıl böyle olabildi herkesle yapabildin aklım almıyor kaç kişi oldu doğru söyle
iradeli bir kız göründüğünü nerden çıkarmış oluyorsun müneccim misin beni nerden tanıyorsun¿
Soruma cevap ver ve indir şu telegramı seninle konuşmak istiyorum.
Benimle niye konuşmak istiyorsunuz beyefendi tanımıyorsunuz beni
Son bir kez daha konuşmak istiyor musun istemiyor musun?
istemiyorum
Geçmişinde kaç tane erkekle yattın bir söylesene madem o kadar dürüst oldun bunda da ol bende sana neden seninle olmadığımı delikanlı gibi diyeceğim.
Kim sana benle ol diyor o nüansı anlamadim
Ruh halin ne kadar değişken öyle 3 saat önce nasıldı şimdi nasıl
Özledin mi? falan doğru bir karar vermişim şimdi daha bir emin oldum.
Manipülasyon ve rol kesiyorsun hep
Ne garip insanlar var ne diyorsun sen pardon herkes problemli herkes de sıkıntı var
Konuyu dağıtma mesele o değil biliyorsun.
Bana dürüst olsana bir o kadar güzel vakit geçirdik salağa yatma yeter kalbim onun sen olduğunu biliyor kaç kişiyle yattın bir cevap ver yadırgamak vesaire amacım değil.
Söyle bende sana neden seninle ilişkiye başlamak istemediğimi konuşmayı kestiğimi diyeceğim.
En azından aklındaki soru işaretleri yok olur.
Tamam yeterince vicdan azabı çektim zaten. Kalbini dinle her zaman. Niye bana denk geliyorsun bilmiyorum beni tanımanı istemiyorum artık. Biriyle cinsel birleşme yaşamadım sadece birlikte oldum. bu da küçükken olmuştu. Diğer geri kalan yaşadığım dediğim şeyler aslında insanlara duygularımı tüketmemle alakalı bir durum.
Bunu en başından beri demediğine göre 5 üzeri diye düşünüyorum.
Bekaretini vermemiş ama o kadar erkekle anal oral seks yapmış bir kadının benim için ne değeri olabilir.
Güzel yüzün güzel vücudun mu?
Birçok kadında bunlar zaten var seni benim için özel kılan ne?
Sadık olabilecek misin bana ben sana nasıl güveneceğim?
Konuşmaya devam etsem duygusal olarak bağlanacağım çünkü hoşlandım senden bütün olarak
Bağlanayım sana hep o kuşkuyla yaşayayım ne kadar güçlü olsamda benimde kalbim var.
Evet bende birlikte birileriyle olabilirim ama iyice seçerim.
Hayatımda sen olsaydın en başından tamam bu kızın karakterine bir ömür gider anlaşıyoruz da yaşayabilirdim ki onu bile defalarca düşünürüm ben yaşasam ilgim azalır mı ona karşı gözümde basitleşebilir mi?
İnsanoğlu yaşamadan ne hissedeceğini bilemez.
Ki yüksek ihtimal sende benim gibiysen gülüm derim yavaştan başlayalım lüks başlamayalım ama yuvamızı kuralım.
Bende biliyorum kadınlarla seks canavarı gibi takılmayı ama takılırsam da bir daha evlenmeyeceğimi de biliyorum bu yüzden hep kendimi frenledim.
Ama karşımdakinin geleceğini negatif etkilemek ah almak hiç istemedim.
Evet yıllarca yalnız kaldım ama en azından arkamda bir tane hayatına kalıcı zarar vermedim.
Al o yaşadığın birliktelikler erkekler hepsi hayatının içine etti değdi mi?
Zeki bir kızsın tatlısın seksisin ama bak seni ne hale getirdiler.
Şimdi kalbin nasıl hissediyor değmedi hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü hayatımda ilk defa gerçekten hoşlandığım vakit geçirmeye doyamadığım biri oldu.
Ben sadık biriyim evet çok insan tanırım flörtözüm ama bir şeye başladım mı sevdiğime sadığımdır benimleyken aklı arkada kalmaz ben çünkü çok fazla empati kuran biriyim iki taraflı düşünüyorum her şeyi bu yüzden çok zorlu bir hayatım oldu.
Evet açık sözlü olduğum için dilimde sivri ama samimiyim içimde tutup yapmacık davranmam.
Bir insanın değerini bu bahsettiğin şeyler belirlemiyor. Bir insandan hoşlanıyorsan onla vakit geçirebiliyorsan bitmiştir. Bunu anlamak çok zor senin için ancak beni sende bir gün anlayacağına eminim. Herkes aynı koşullar da yaşamıyorum üzgünüm. Buraya çok şey yazmak isterdim ancak benim toplumsal yaşantımı da nasıl yaşadığımı bilmiyorsun. Benim derdimi ancak derdi denk olan alır ve kabul eder. Biriyle evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Ama ben kötü bir insan değilim bu bahsettiğin şeyler benim değerimi belirleyecek şeyler değil. Beni kabul etmemen beni incitmedi Bende buna saygı duydum zaten. Umarım o kişiye gülüm diyip istediğin hayatı kurarsın.
Kötü bir insan olduğunu en başından beri aklımda getirmedim zaten
Bir insanın peki değerini ne belirliyor?
İnsan bir bütündür insani değeri vardır.
karı kocanın birbirine değeri vardır.
Kurallar neden var zannediyorsun?
Seni yargılamıyorum çok dört dörtlük bir karakterin olabilir ama rahat takılan bir erkekte olsam seninle yine geçmişini bilsem hiçbir şeye başlamazdım.
Bir laf vardır en namussuzu bile cinsellik yaşamamış kadın ister diye
Bir kadın olarak değerini emin olabilirsin bunlar belirliyor.
Çevrende nasıl insanlar beynini yıkadı bilmiyorum ancak emin ol bunlar değerini belirleyen yapı taşları
Bak bana geçmişini anlattın ve pat düzgün belki hayatın boyu mutlu olabileceğin bir adamı kaybettin.
Şimdiden sonra tavrın da değişecek gizleyeceksin veya yalan söyleyeceksin.
Çünkü dürüst olursan çoğu altını çizerim düzgün karakterde (cinsellik yaşayanıda) erkeği kaybedeceksin.
Kendi doğrularına sorgusuz sualsiz inanmışsın ve hiç pişmanlık çekmeyip yaşamışsın her şeyi insan bir yapar eyvallah insanız melek değil hadi iki yapar ondan sonrası yok işte
İmkanım olsa kendim gibi kadını isterim hangi erkek olsa aynısını isterdi.
Ama olmasa bir kez yaşayanı düzgünce yaşayanı tanırdım anal oral yaşayanı değil.
Ve senin bile bile her şeyi yaşadığını düşünüyorum.
Algısı açık bir kızsın her şeyin farkında olup yapıyorsun gibi geliyor belkide yanılıyorum.
Geçmişini bilip sana ne alaka ya değeri bu mu belirliyor diyen erkekler seni işte harcamak isteyenler oluyor bak yorumda bir erkek sana demiş öyle ırzını …. ettiğim bir tane var öyle
Seninle nasıl bir gelecek düşünebilirim.
Zamanında şunu demiştim takılacak olsam ilk sen olurdun hala da öyle diyorum seni çünkü bir bütün olarak seksi buluyorum.
Ruhsuz, duygusuz bir varlık olduğunu düşünsem seninle konuşur bir şeyler yaşamak isterdim.
Ama sen put değilsin kalbin var istediğini yaşa kalbin var ve o kalbe benim gibi bir insan iz bırakamaz anca onu parlatır değerini bilir şifa olur.
Çok konuştum anca zaten buralarda duygumu açabiliyorum yüz yüze konuşamam duygularımı ifade edemem.
Gözlerim ve ellerim sever görürsün hissedersin böyle biriyim.
Ben hayatıma aldığım hiçbir insana yalan söylemeyi düşünmüyorum. Sorarsa söylerim her şeyi. küçüklüğümden başlamak isteseydim ben de çoğu şeyi değiştirmek isterdim. Bazen psikoloğa gitsem bile bazen ağzıma dahi alamayacağım şeylerin olduğunu ve bana zamanında kötü şeyler gösteren kişileri anlatamadığımı bildiğim için hep sustum. Ben daha küçükken yaşattılar ne yaşandıysa bilmiyorum bunun mükafatı var mıdır diye. Yaşantılarımın arkasına sığınmak istemiyorum çok çocukça kalıyor gibi. Ama bu böyle. Beni buna iten bir başkaları. Ne olur sende insanları kınamak yerine bir düşün. ki gerçekten bu kınamaya giriyor. Yaşamadan bilemezsin ama umarım yaşamazsın da o kalbinin saflığı suratına vurmuş. İsterdim evet ben senin gibi biriyle evlenmeyi ama bunu hiçbir şey yaşamasaydım da isterdim. Bu yaşadığım şeylerle alakalı değil. Nedense hep bana cevap veriyorsun. Seninle olmak güzeldi beni her ne kadar doğru kişi olarak bulmasanda
Ne yaşadın her şeyi bilmek istiyorum seni dinlemeyi gözlerini izlemeyi seviyorum.
Ama öyle dersen olmaz ki ömer
Bıdı bıdı yapma Fatma gül
Bende seninle vakit geçirmeyi seviyorum
İndir şu telegramı seninle konuşmak istiyorum.
Ay 2 aydır telegrama taktı kafayı zhsbxhdnwnd
Evet arayüzü güzel developer Hanım Allah Allaaah
indirdim.
Metheticss yaz
Bak sana deva olacak bir şey buldum iyi izle.
www.youtube.com/watch
Ona dair hiçbir şeyi görmüyorum evde almış olduğu şeyler durabilir. Bir anlam ifade etmiyor artık
Anlam ifade etmiyorsa at o zaman
Atmakta zorlanıyorsan anlam ifade ediyor demektir.
Hiç görmüyorum ben onları hepsi bir kenarda duruyor
Şunları sana at diyorum.
Bir şeyi değer vermiyorsan kenarda tutmazsın.
Bunun böyle olduğunu sende biliyorsun.
Onları atmadığım müddetçe her zaman aklında kalacak o kişi
Ne için tutuyorsun amacın ne?
O kişi gittiği kızdan dönecek sende şey mi diyeceksin ben sana değer veriyordum bak hala her şey bende duruyor mu?
Emin ol umrunda bile değilsin böyle iç dünyanda senaryolar kuruyorsan hiç o topa girme direkt git sat veya çöpe at.
Sen iyi misin ya sence ben onu mu bekliyorum? Gelse suratına bakmayacağım biri kendisi. Ayrıca gerçekten bitiriyorsam gerçekten bitmiştir. Bunun eşyalarla ne ilgisi var umrumda dahi değil kimle sevgili olduğu. Anlamadığım sen niye buna bu kadar takılıyorsun
Takmıyorum sadece kendini değer vermiyorum diye kandırman ve buna gerçekten inanmam ilginç geliyor.
Sen bana değerli bir saat alsan ama seninle ayrılsak ben o saati gider ya çöpe atarım veya tanımadığım birine hediye ederim.
Ne kandırmasından bahsediyorsun sen ya? Tüm duygularımı bitirdiğime göre yazmışım soruda da mesele onu hatırlayıp hatırlamamak olmadı hiçbir zaman ben güçlü bir kızım bir insanı gerçekten siliyorsam benim için bitmiştir. Atmama sebebim Bende ona çok şey aldım. Ve yani benim aldıklarıma sayıyorum bunları. Hem sen neden bu konuya bu kadar taktın ki. Alibeyköye kadar gittiğin kızla konuşsana.
Tamamda mesele şu aldıklarına sayacağım bir kişi değil duygusal bir birlikteliğin olan bir insan onları sat paraya dönüştür kendi istediğin şeyleri al böylelikle aldıklarına saymış olursun.
Ki bana kalırsa onu bile yapma o parayla aldığın şeyler bile onu sana hatırlatır.
En iyisi çöp
Veya tanımadığın bir kıza ver gitsin diyeceğimde sen onu yapamazsın ondan çöp iyidir.
Şimdi ne alaka geldin yazdın ki
Değer verdiğim insanların iyiliğini düşünürüm ve hep iyi olmasını isterim.
Aynen Ömer. Anca kızlarla buluş onlar için dağları del sonra de ki o kız da olmamış bu da olmamış. Benden de sana tavsiye mükemmeliyetçi olmaktan vazgeç. Kimse dört dörtlük değil öyle biri bulman da mümkünatı yok yani. Sen hem Angelina Jolie olsun hem temiz olsun hem akıllı olsun bir kız istiyorsun ama öyle bir dünya yok. Bana akıl veriyorsun kendin için kullan. Allaha şükür benim aklım var. Düşündüğün için de teşekkür ederim ancak senin hiçbir şeyinim oyuzden bana sana değer veriyorum deme.
Shahahahah ne alaka Ferhat’dı.
Benim gibi bir erkek varsa benden katbekat iyi kızlarda vardır sadece karşılaşmak mesele aynı seninle buradan tanışmamız gibi.
Evet haklısın bazı insanları düşünmemek gerekiyor bunu da öğrenmiş oldum.
Aynen insanların kalbini kır kır sonra ben iyi bir insanım falan de. Resmen insanların duygularıyla oynuyorsun. Aslında bir bahane buldun benim için yoksa hoşlansan gayet de devam ederdi. Sen bu yolda ilerle neyse
Ben senin kalbini mi kırdım?
Yaşayış tarzlarımız farklı olduğundan ilişkiye başlayamam dedim ben mutsuz ve huzursuz olacağım şeyin içerisine bile bile neden gireyim?
İnsanların duygularıyla oynamak çok farklı bir şey karıştırıyorsun.
mutsuz ve huzursuz olacağını geçmiş yasantilsrimdan mi cıkarıyorsun? Saçmalığa bak. Neyse ya
Kalbini kırmak istemiyorum dedikçe kır kır lütfen diye zorluyorsun ama kırmayacağım bu da son mesajım
hadi eyvallah
Sen şu telefonu bir açsana