Etmem kimseye şikayet ağlarım ben halime. Hayat bana nazlanıyor dikkat ettiğim ve müsamaha gösterdiğim her şey ile büyük küçük sınanıyorum. Siz? 😅😂

Etmem kimseye şikayet ağlarım ben halime. Hayat bana nazlanıyor dikkat ettiğim ve müsamaha gösterdiğim her şey ile büyük küçük sınanıyorum. Siz? 😅😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben sınanıyorum zaten sürekli
Ben sana çok ğzülüyorum bazen evine gelip internetin fişini çekesim geliyor dışarı atasım felan geliyor
Bu nasıl üzülmek sdfsd
Senin de musibetin bitmiyo anam. Görümce oldun olalı başından dert eksik olmaz oldu😒
İyi bir noktaya değindin tuçiş bemcede görümceklik bana yaramadı ya da gelinin gözü kalıyor bende dkxjjsd
Sjsjsjsj
Senden kıymetli mi?
Değil. Görmemiş gibi yap 😅
İç ferahlatan bir yorum ahahah yeşekkürler öyle yaptım valla ahzhsjz
Büyükşehirde çiziği olmayan araba eksik arabadır 🤣
Nokta
Aşkım benim french yaptığım rakı beyazı ojem var onunla hallederiz sen merak etme
İşte bir tek sen çözüm odaklı oldun aşkom teşekkür ederim mesleki deformasyon mu deniliyordu buna 😅😂
Kesinlikle diplomamın ve sertifikalarımın hakkını veriyorum ksjxjsjsjsj
Benim küçük abim de öğretim üyesi geçen sınavları okuyordu çocukların küfrede küfrede hashahaha yani her meslektaşın sen gibi değil aşkom yürü be
Aşkom ben öğrenim elemanıyım hajxjsjsjsj
Olaun yine abime bin basarsın sjxnsjz
Ahahahahjaaj🫶🏻🫶🏻
valla şu Ankara'da tümseklere ayar oluyorum ya deliriyorum sanırsın dağları aşıyoz tümsek yerine:)
Ya gerçekten öyle sanki biz sürekli hız yapacak kadar afedersiniz davarız yani
yaw davarlar var orası ayrı taabide :)) daavar olmayan bizlerede yazık tümsekten geçerken böbreklerim yer değiştiriyo çankaya tümsekleri hele varya ayrı ayar oluyorum :) o değilde şahincici tiplerin o tümsekten yan yan geçmeleri :))))))))))
Geçen etlik şehir hastanesine gittim orada da var bir sürü fark etmişsindir belki adamın teki egeacı sıfır yapıyor öyle geçiyor deli oldum yani çıldırdım ve evet çankaya tümsekleri de öyle içim dışım yer değiştiriyor sjxjss geçen konya ya gitmiştim adamların memleket dümdüz yokuş bile yok keşke Ankara'da öyle olsa sjjsjs
ya etlikteki şahinciler gecelri orada drift yarışı yapıyo jfdjsfjds konya dümdüzde arkadaş ordada 70 i geçemiyon bunalıam giiyosun ya bende geziyorum öyle şehir şehir ama bizim ankaranın tümsekleri bi başka canım memleketim ya :) ferhat gibi tümsekleri aşa aşa şirine gidiyorum:))))
buyur ben şimdi çıkıyorum davarlarla uğraşa uğraşa eve varıcaz inşallah :)
Geçen şahinci bir hırto önümü kesmeye çalışıyordu altınparkın oralarda ben uzak kalmaya çalışıyorum o tiplerden çünkü ne yapacakları belli değil sjsjsjdjs yinede değişik bir şekilde bağımlılık yapıyor Ankara başka şehirlere gittiğimde özlüyorum yani ilginççç
izmirli birisine bunu söyleme :))) ama 1 hafta sonra Ankara'ya döneyim diyorum :))) o sürttüğün yere de arabanın boya koduna göre sprey boya bastırırz halleriz bi öğlen arası basit iş :)))
Çok kral bir insansınız 😭
Ayipsin alistik biz :))) zamaninda
kazimkarabekirde boll. bol sut beyaz boya bassana abi diye gittik geldik gectik o yollardan :)) basit iş seninki :) aoç ye gitme çok kalabalik :))))
Aoç diyince aklıma kokoreç geliyor sjzjssj inşallah yerim valla okuyunca da bir canım çekti kral tipsiz abi 🤘🏻🕺💃
Ahahah Şu an aklimda arkadasi aradim cok kalbalik dedi gözüm yemiyor şu an gitmeye :)) bakalim bi bira kokorec yapilir gibi görünüyor ilerleyen saatlerde :)
Gömülür valla ben uzun süre oldu gitmeyeli bende gidip bir eskileri yad edeyim sjxns
Yakişir tosunuma :)) löp löp et olsun jsjs
Ayyy abi yaaaaa ne olur tövbe de bu konuda çok yakıntılı bir insanımmm
Ahshs yürkkeen boyle bingıl bingil etli etli bacaklar göbek falan shsbshhsd
Abi sen öylesin bence ben gayet iyiyim
Ciks ben cok yerimm guzel yerim fena yerim ama sporumu yuzmemi eksik etmem :))))
O degilse soruda pc oldu ya yorulasmadan ahshss
Son cümle ben anlamamak e abi sen dikkat ediyorsun da biz uyuyor muyuz yani yakıştoramadımmm
Bem bilmem naptigini gormuyorum bilmiyorum :)))
E bende bilmiyorum abi ben sana bir şey diyor muyum abi vallahi sinir ettin beni ben çay içmeye kaçar bb
Ahhahss bu saate cay olmaz filtre kahve ic sindirireme iyi gelir rahatlatir sakin ol şampiyon :))
Tipsiz abi saol filtre kahve sevmiyorum.
Tamam hadi git bingıl bıngıl :)))
Abi vallahi sitedeki en sinir bozucu üyesin sensin bıngıllllll
Eeee onu abi demeden ince düşücektin bıngıl :)
He abinin intikamı mı bu ben saygıya hürmeten hürmetten saygıya ahznsjzh neyseee anyway darılmadımm.
Ya niye darilcan bıngılmisin aa alutfen ahshsbd saygi abi ablayla. olamz boş ver op elimi hshzhxd
Ya git şurdan abisin işte
:)) tuttum seni bıngıl her yürüdgunde e bıngıl gelsin aklina :)))
Tipsiz abi bir daha karşılaşmayalım be vallahi delirttin beni burada
Şaka saka şimdi profline baktim siyahlarla zayif gostermissin cokta bingillik yok ahsnsbs
Neeeeeeeee abi şu lafları asla dememesi gereken kişiye dedin vallahi küstğmmmm
:)) ee abi demeye devam ettikce duycaksin yapcak bisey yok sende kilo bende yas takintisi var :)) barisiriz bi sekilde ya aliriz gönlunu :)
Tamam vallahi kestim sende bırak tipsiz adam 06 karapürçek
:)))) tamam sabrina mabrina ;))
Bugün değil yani neredeyse her gün yaşıyorum ben
Bugün ben Allah'ın sevgili kuluyum şükür kazasız gün geçirdim
10 bin tl arıza için ödedim bugün. Canım sıkkın evet ama alıştım.
etsen nolacakı sankı
ve bukadarı vuracak neymıs tüm şehitlerimizi resmen duvar gıbı bırseye vurmusun
Türkçe meal ne zaman gelir
geldıde KS deyıstırmıs arkadasım sende uyanık ol anla
Sabriye Hanım evren size toplu taşıma kullanmanız için gereken tüm mesajları verdi sanırım efenim
Yorumlarınızı dikkate alacağım Teoman bey
Bence beyaz oje ile hallolur ya. Aman arabanın altına da bakmasınlar bi zahmet. Yatakta sürmüyoz bunu asfalta sokuyoruz.
🤣 🤣 Bahane hazır zaten herşeye bir cevap vıdı vıdı
Benim açımdan sıkıntı yok etrafımda ki bütün erkekler canından çok arabalarını sevdikleri için problem teşkil edebiliyor zaman zaman
@Gunah_Perisi tabi güno ne sandın.
@sabrinamabrina erkekler düğüne gelin bakar gibi araba seçiyor ya. 🤣
Çok şükür ben değil. Tüm musibet, fitne, fesat, kem göz, nazar, büyü ve daha fazlasına çelik ayna diyorum
Demek çelik ayna öğrenmem gereken şeyler var✍️ hemen dm yazıyorum ahahaha
Dmden bilgi verildi 💅🏻
Görünürde bir şey göremiyorum. Yoksa bir şey mi kalmamış ben mi anlamamışım. Neyse filme devam. Geçmiş olsun mabrina.
Acilinden göz doktoru thx
Çilekli dondurma alacak param bile kalmadı ne doktoru lütfen? 37tl var cebimde direniyorum...
Bende ayın 15 ni bekliyorum böyle hayat olmaz olsun yeter ha hayat yeteeeerrrr
Bence acilinden kalp nakli. s. s
Ona da bıçak paramız yetmez bırak şurada yığılıp gideyim
Mansur Yavaşı boykot ediyorum oy vermedim ama kınıyorum onu 😅
Ben de kınıyorum💅
Çankaya bölgesine taşınırsan sorunun çözülür aslında
Çankaya’nın her yolu güzel değil ki anzjshhs
Bizim burada niye kötü yol yok ya 😂
Ben bizim buranın kötü yolu var demedim ki anzjsjs
Her yolu güzel değil dedin ya ondan dedim Çankaya’da ben görmedim yani kötü yol 😂
tümssek değildir o kaldırıma sürttün dimi avdye laf edio bide
Anlara belediyesi mi yoksa ben mi diye sordum sanki ya şu gördüğüm muameleye bak ajdjsjd
yuhhhhhhh jeliboncu
Trafocu kedici allah allaaahhh
kimin arabasına çöktün yine sarı sabri
Yuh yaa gerçekten yuh küçük abim yeni evlendi ona tiguanı verdik bende geride kalan ve benden esirgenen mercedes e bindim diye çöktüm mü oldu yani
yok canım ne alakası var bari tiguan sende kalaydı pert etmiştin yarısını zaten :(
Valla yorumlarınız kalp kırıyor gidip bir soğuk su içicem anca haklar beni….
afiyet olsun sorry asdfasdf
Dur şimdi musibet lazım değil hiç konuşmayalım 😄
Baykuş gibi pencereye tünemiş mahalle teyzesinin pencereden aşağı su dökmesiyle sınandım
Ben de yaşadım bir şey 😅. Almanca bilmeyen Ukraynalı Sığınmacıya yardımcı oldum İyilik yapalım dedim iyilikten maraz doğuyordu.
Alamanyalı prens anladığım kadarıyla yeni aşklara yeşken açacaktınız hayırlısı olsun
Hayır hiç alakası yok tam tersi. yaşlı bir amcaya yardım ederken saçma sapan oğlu saçmaladı
Aşklara yelken açmaya karşıyım 😄
Seviyorsak bir kere sevelim 😎
Ben alışkın değilim sen master yaptın bu musibet işlerinde bizim hayat şevkinin yanında sıkıcı çok😄
Valla anlamadım gerçekten musibetler beni buluyor allah büyüğünden sakınsın
Amin kurban kes bence 😄
yeter ki sınav bu olsun, oje sür oralara aynı tonda
Hiçbirinin Farkına varmadan geçti gün
Nazar var bacım da
Konuş bacımmmm
Bacım da gözü olanın gözü ciksinnn
Amiiin ahhahahss kız bu ne güzelliğinnnn
Ya askimmm yerim seni çok teşekkür ederimmmm
Ne kadar büyük bir kaza 🤦🏻♂️ 😂
Aska bir çizik bile olmayacak denilmişti araba emanet edilirken de ondan…
Kimse bakmaz ona
Sen öyle sannnnnn
Kurban olduğum Allah dert bela vermesin
Amin, cümlemize
Ben zemzemle yıkanmış olduğum içün
Gusülsüz gezmem diyor arkadaşlar
Asla
Gene mi çarptın 🤣
Hayır ucundan sürttü ajzjshzh
🤣 🤣 Nazarlık o bişey olmaz
Şükür sınanmadım
hiçbir şeyle sınanmadım