Sabrımı cidden zekada süper gerilik yaşayanlar , duvarla aynı tepkiyi gösterenler ve kesinlikle bilgisizliğe , öğrenmemeye yemin etmiş andaval insanlar sabrımı sınıyor. Arkadaş şunu al şuraya götür desen yapamayacak kişiler var. Selam versen kekliyorlar ama sorsan dünyaya pandik atarlar. Bu tarz insanlardan Türkiye'de uzak kalmak cidden zor. 5 sene önce 18 yaşını geçmiş 27 Milyon adet mal vardı sonra iyice çoğaldı.
Çok şey sınıyor. Sabır eşiğim yüksek olduğu için sınanmasıda bir hayli zor oluyor. Özellikle insan, hassas noktalarından ve gururunu etkileyecek olaylardan vurulunca kendini zor tutuyor. “Neden?” Diye düşünmeye başlıyorsun. Defalarca kez kendine güçlü olduğunu hatırlatıyorsun ve bir şekilde devam ediyorsun ama bazen gerçekten o şeyler üst üste gelip insanı fazlasıyla üzüp bunaltıyor.
Merhabalar 🎈 Sabrımı sınayan ya da zorlayan biri ya da birileri yok. Sabrımı sınancak şeylerden ya da kişilerden uzak duruyorum eskisi gibi gelemiyorum artık strese, sinire..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Sabrımı cidden zekada süper gerilik yaşayanlar , duvarla aynı tepkiyi gösterenler ve kesinlikle bilgisizliğe , öğrenmemeye yemin etmiş andaval insanlar sabrımı sınıyor. Arkadaş şunu al şuraya götür desen yapamayacak kişiler var. Selam versen kekliyorlar ama sorsan dünyaya pandik atarlar. Bu tarz insanlardan Türkiye'de uzak kalmak cidden zor. 5 sene önce 18 yaşını geçmiş 27 Milyon adet mal vardı sonra iyice çoğaldı.
Çok şey sınıyor. Sabır eşiğim yüksek olduğu için sınanmasıda bir hayli zor oluyor. Özellikle insan, hassas noktalarından ve gururunu etkileyecek olaylardan vurulunca kendini zor tutuyor. “Neden?” Diye düşünmeye başlıyorsun. Defalarca kez kendine güçlü olduğunu hatırlatıyorsun ve bir şekilde devam ediyorsun ama bazen gerçekten o şeyler üst üste gelip insanı fazlasıyla üzüp bunaltıyor.
Varsa sabır bana versinler ablama geldim karantinada kaldım. Geriye kaldı 13gün😬😬😱🤦♀️
Allah sabır versin ya çok sıkıcı dimi 😄 geçmiş olsun bu arada..
Evet sıkıcı yaaa buraya geldim ertesi gün eniştem pozitif çıktı aslında doktor belirti yok değilsin deyip eve yollamışlar ama pozitif çıktı 😬😬😂
Bu virüs hiç belli olmuyor zaten, ben daha aşı bile olamadım.. 😕
Aşı bende olmamıştım😬😬😬😬
😬😬
İsmi lazım olmayan biri var. Dengesiz tavırları sinirlerimi zıplatıyor valla. :D
Ben değilim dimi
@palyanco_mutsuz yooo
Sevindim. Naber
4 tane bebiş misafirim vardı sabrımı çok zorladılar evin anası ağladı sağ olsunlar. 🤣🤣 Çocuk işte ne yapacaksın
Baya iş çıkartmışlardır sana şimdi 😂😂
Eh birazcık 🤣
Kimseye sabır göstermediğim zamandan beri çok daha mutlu ve huzurlu hissediyorum, hiç kimse…
Şuara sabrımı zorlayan yok. Sabrımı ödünç olarak verebilirim 😊
Ahh çok teşekkür ediyorum 🤗
Merhabalar 🎈 Sabrımı sınayan ya da zorlayan biri ya da birileri yok. Sabrımı sınancak şeylerden ya da kişilerden uzak duruyorum eskisi gibi gelemiyorum artık strese, sinire..
Bana cok sabır lazım. Bazı Insanlar cidden beyinsiz
Çok var ama gözümü kapatıp dalıyorum böyle zamanlarda hayat
Hiç kimseyi umursamıyorum bugünlerde o yüzden sabrımı sınayacak bir şey yok.
Nezle 🤧 şu yaz günü becerdim ya alkış bana 🤦♀️
Geçmiş olsun şifalar dilerim..
Benim sabrım doğduğum günden beri sınanıyor kardeş
Karakol denetlemeleri aşırı sıkıyor canımı
Mesaja geç cevap verenler
kimseye sabır göstermiyorum tesekkurler:d
Kendini bilmez bir kadın
Bizim mahallenin muhtarı, annem, babam
Her zaman ki gibi insanlar
Sen😡
Ben mi 😡 napim ben
Kızdırma beni😡