Aile & Toplum Kimlere gün aydı? Sienaaa242 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günaydınnn 🌸Güne nasıl başladınız? şu an neredesiniz? Bugün ki planlarınız nelerdir? Güncellemeler+1 yıl *bugünkü pardonn Kimlere gün aydı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Günaydın afiyet olsun bende kahve içiyorum ☕ 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mecbur kahve sigara içip yola çıkacam sonra akşam 6 kadar uğraş dur 1 2 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Kolay gelsin size 🌸 Yorumla Limpos +1 yıl Teşekkürler Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sabah erken saatlerde uyandım. Yani günümün aydınlanması çok önceden gerçekleşti. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Günaydın. Güzel başladım. Hala mutfağımdayım. Planım yok henüz belki biraz temizlik falan. 1 0 Yorumla
Elif0110 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Akşamdan kalma yatakta uyanmaya çalışıyorum yıne aynı gezme 0 3 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Günaydın🌸 iyi eğlenceler bugün Yorumla Elif0110 +1 yıl Tesekkur Yorumla Elif0110 +1 yıl Bugün yok dinleneceğim , yarın akşam gene çıkarım Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bana aydigi kesin 1 2 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Günaydın o zaman 🌸 Yorumla enolmayan +1 yıl Tesekkur ederim. Size de günaydın🌱 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Gün aymışta ben ayılamadım 1 2 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Olsun daha erken Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Umarım açılırım Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çayımızı içtik tık modumuzu yakaladık 1 0 Yorumla
78etlikelem Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl O saatte kimin günü aydınlıksa ona günaydın denilir 0 0 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bennnimmm🙋🏻♂️. Bügün uykumu alabildim 0 6 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Sevindim senin adına. Umarım günün güzel geçer 🌸 Yorumla Teo6099 +1 yıl Teşekkür ederim 🌺. Sen nasilsin uykunu alabildin mi Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Herkese günaydın yazdıktan sonra uyumaya gittim ben dhajsh Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Ama evet uykumu alabildim Yorumla Teo6099 +1 yıl Bak işte shjdjdjdjdj. Ama iyi uykunu alabildiysen Yorumla Teo6099 +1 yıl Gece nasil uyucan acaba sksjjsjsjs Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. daha uyanamadım 1 0 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl khve ne ya 0 8 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Anlamadım Yorumla akincan1234 +1 yıl kahve resmi vardı kahve nedir diyorum koy bi çay yak sigaranı off Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Tamam yarın da çay sigara atarım Yorumla akincan1234 +1 yıl allah razı olsun Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Eyvallah Yorumla akincan1234 +1 yıl gel çay verem paşama Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Yok sağol ben kahveciyim Yorumla akincan1234 +1 yıl iyi Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yorganla sevişiyoruz 0 4 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl 🫢 Yorumla Harddiskkk +1 yıl Napalım yani bırakmıyor biraz daha yat biraz daha kal diyor yorgan 😂😂 Yorumla Sienaaa242 +1 yıl Sabahları daha istekli oluyorlar doğru Yorumla Harddiskkk +1 yıl Deli midir nedir bırak diyorum bi daha sarıljyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Günaydın afiyet olsun bende kahve içiyorum ☕
Mecbur kahve sigara içip yola çıkacam sonra akşam 6 kadar uğraş dur
Kolay gelsin size 🌸
Teşekkürler
Sabah erken saatlerde uyandım. Yani günümün aydınlanması çok önceden gerçekleşti.
Günaydın. Güzel başladım. Hala mutfağımdayım. Planım yok henüz belki biraz temizlik falan.
Akşamdan kalma yatakta uyanmaya çalışıyorum yıne aynı gezme
Günaydın🌸 iyi eğlenceler bugün
Tesekkur
Bugün yok dinleneceğim , yarın akşam gene çıkarım
Bana aydigi kesin
Günaydın o zaman 🌸
Tesekkur ederim.
Size de günaydın🌱
Gün aymışta ben ayılamadım
Olsun daha erken
Umarım açılırım
Bana gün 7'de aydı