Eşiniz ya da sevgiliniz bir kadınla kavga etse ve alt ta yatan sebep sizseniz nasıl hissederdiniz?

Olay şu adam bana baya göz koydu evli bende ayıp komşuluk diye perde vs kapatır. Oldum karısı gordu adam bana bakarken bende içeri kactım utanıp. Bugün bana kin kustu kadın çocukları bahane edip bana sataştı birbirimize girdik. Kocasını soğutma çabası var tamam da benim adamla işim yoktu. Bak çocuk gibi bak şöyle saçıma laf saydı kırmızı kafa diye bende şişko dedim kocasına sesleniyor bak bak çocuk gibi dşye. Kocana sahıp çıkma yolu bumu rezilliğe bak bence acizlik alsın başına çalsın olay çocuklar bahçeme top attı atmasın meselesiydi sözde. Karı bana ahlaksız dedi. Kocasını kskanıp benim adamıma kendi kuyruk salladı bende asıl sen ahlaksız sn ben gördüm yediğin naneleri aynaya bak şişko dedim. Yani sizce beni küçültmek isterken kendi ezikliğini sergilemiş olmadımı? Siz böyle kskanıp birine sataşan bir kadına ezik demezmisiniz biraz daha damarıma basarsa kocasına parmak şıklatacağım yuva yıkmak benlik değil işte rezil karı

Eşiniz ya da sevgiliniz bir kadınla kavga etse ve alt ta yatan sebep sizseniz nasıl hissederdiniz?