Annem babamı aldatıyor napıcam?

Annem babamı yıllardır fazla sevmedi evet babamdan çok çok çekti artık araları hiç iyi değil annem boşanmak istiyor dün sabah beni karşısına aldı yıllarca aşk yaşamadığını artık yaşamak istediğini falan söyledi ben birisinden şüpheleniyordum şüphelendiğim kişi zengin birisi evli çocuklu karısından boşanmaya çalışıyor en kötüsü de annemin AKRABASI babam da annem için çok şeylere katlandı az önce annemin telefonunda o adamın anneme yazdığı iltifatları gördüm adam Türkçü saçma sapan mafyatik birisi annemin arabası bozulduğunda o adam yaptırdı babama abi diyor o oe abim duysa onu 1ldürür hapse girer babam kaç kere annemin değişimlerinden dolayı gözümün önünde ağladı napsam adamı tehdit mi etsem uzak dur karına söylerim her şeyini alır annemden uzak dur falan ya da napsam bilmiyorum babamın kalbi var o adamla baş edemez nolur yardım edin fikir verin ne yapmam lazım annem babamın evinde şu an dayanamıyorum bu olanlara
Güncellemeler
1 yıl
Babam bizim için sabah işe gidip akşam geç geliyor babamın evi barkı yok ama dünyanın en iyi babası dayanamıyorum babamda annem ona böyle yapıyor diye hastanelere düştü çocuk gibi ağlıyor napıcam ben ya
Annem babamı aldatıyor napıcam?