Genelde rüyamda Türkiye’ye gidiyorum. Sonra pasaportumu kaybediyorum Türkiye’de kalıyorum korkarak uyanıyorum 🥺 son 1 ayda 3. Kere benzer rüyalar görüyorum.
Turkiyeye gelmek istemediğim için mi görüyorum?

Genelde rüyamda Türkiye’ye gidiyorum. Sonra pasaportumu kaybediyorum Türkiye’de kalıyorum korkarak uyanıyorum 🥺 son 1 ayda 3. Kere benzer rüyalar görüyorum.
Turkiyeye gelmek istemediğim için mi görüyorum?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
rüyaların anlamı yoktur
Türkiye'yi merak ediyorsun ondan, gelme buraya
Merak mı shsjjsks 19 sene yaşadım yeter bence
Neredesin şimdi?
Ruh doğduğu yere gidermiş seninkide o misal mi yoksa buraya seni çeken nir şey mi var
Allah korusun 🙄
özlüyorsun burayı. ondan olabilir.
🤣🤣🤣🤣 tatil yapmaya bile gelmek istemiyorum
İşte bu süper
İnsanın kendi ülkesinden nefret etmesinin nesi süper ki?
Biz senin kabusunu yaşıyoruz işte…
Allah yardımcın olsun köle kardeş
Bu çirkin ifadeyi kendine yakıştırıyor musun?
🤔 ben köle değilim ki Alman kimliği olan özgür bir bireyim
Himm sana kole dememe bozuldun sanırım 😅 kusura bakma gerçekler acıdır
Ülkenin çalışma koşulları ve alınan maaş, alım gücü Avrupadan kötü durumda bu zaten herkesin malumu ancak işimi severek yapmaya çalışan, bunun için yıllarca emek vermiş biri olarak bu söylemin beni üzdü
Maalesef bende kendi ülkemi 12 yaşında iken terk edip gitmek zorunda kalmak istemezdim. Kendi dilin varken Almanca ve İngilizce öğrenmek zorunda kalmak istemezdim ama kolelikten zincirlerden kurtulmak icin babam en doğru kararı vermiş. Türkiye’de 16 yaşından 34 yaşına kadar çalışmış 3 kurus birikim ve kötü bir arabadan fazlasını alamamisken Almanya’da 7 yıllık emek ile neler alabildiğini anlatsam İnanamazsın. Premium bir hayat burada hayal değil.
Ben bir doktorum, oraya sürüsüne bereket meslektaşım gelmekte her sene ki aralarında bizzat fakülteden ve göreve başladığım dönemde aynı hastanede kısa süreli de olsa çalıştığım arkadaşlarım da var.
Meslektaşlarımın orada ne kadar daha insani koşullarda daha az efor sarfederek çok daha yüksek refah seviyesinde yaşadığını çok iyi biliyorum.
Yine de en başta çocuğum bu ülkede büyüsün istediğimden ve bu topraklara hizmet etmek istediğimden son ana değin burada, senin gibilerin bakınca bir köle olarak gördüğü koşullarda çalışmaya devam edeceğim.
Ben mesleğimi aşkla yapıyorum ve biliyorum ki sonsuza değin şartlar böyle kalmayacak, umarım sen de üzülerek terk etmek durumunda kaldığın vatanına mutluluklar içerisinde döneceğin günleri yaşarsın
Olabilir. Travmaların var
Gelirsen bekleriz. Welcome to İstanbul 😉
Sağol mülteci çöplüğüne gitmek istesem munichde öyle bir yer var
Az kaldı gidecekler ya da öyle ümit ediyoruz
İsrail’den talimat alan bir baskanininz var 😂 İsrail emretmeden o suriler Afganlar bir yere gidemez!
Evet İsrail dünyayı yönetiyor. Şimdi emin ol senin bakaninida yönetiyor. Zamanında Naziler baş kaldırmıştı ama şimdi desteklerini esirgemeyen bakanıniz var 😉
Almanya’yı bir alman dışında kimse yönetemez! İsrail’e destek veriyor gibi görünebilir ama bunun tek sebebi politik kaosun Almanya’ya zarar vermemesi. Almanya’da aşırı sagcilar güçsüz olduğu için devlet kaosu önleme amaçlı destek veriyormuş gibi görünüyor ama öyle bişey yok pek de umrunda değil bu olaylar
İnsan bakmak istediği bakar. Savunma mekanizman istediğin gibi gelişmiş. Bence sen Almanya da kal gelme. Biz böylede iyiyiz. Böyle zihniyetli insanlar gelmesin
Burdan birine gelcen
🤔 kime geleceğim ki akrabalara dersen seytan görsün yüzünü diyeceğim de seytana yazık
Aynen sakin gelme