Erkegin yakisikli olup, kizin siradan olmasi neden cok sorun oluyor?

Kiz guzel manken gibi olup, yaninda tipsiz bir erkek olunca sorun yok bu kabul goruyor ama tam tersi olunca neden buyuk sorun oluyor? Bunu unlulerde de, tolga saritas yeni evlenmis onda da gordum. Baris-gupse ozay ciftinde de var. Bende yasadim milletimiz sagolsun.

Nisanlim yakisikli, eli yuzu duzgun bir adam. Birbirimize nasip olduk diyebilirim. Kendisine ilk basta gicik olmustum, egolu vs geliyordu ama tanistikca degisti. O da cok emek verdi bu iliski icin. Ben siradan turk kiziyim. Guzel diyemem kendime. Degisir bu dusunceler ama guzel kizmis demezsiniz belki gorseniz bilmiyorum. Kendimi de farkindayim yani.

Nisan ve kiz isteme bir arada oldu. Cekim icin bir yeri ayarladim. Cekimin kisa bir reelsini paylasabilir miyiz sayfada dediler. Olur dedim.

Paylastilar ama keske izin vermeseydim. Bu tatli cocuk bu kiza nasil bakmis. Kizin yaptigi hangi buyu. Hic yakisiyorlar mi birbirilerine denklikte onemli. Askin gozu gercekten kormus. Oglan gormuyor galiba gibi yorumlar geldi.

Tabi kiz da guzel, nesi var, her sey dis gorunus mu adam sevmis size ne oluyor diyenlerde vardi ama diger yorumlar daha fazlaydi cok kirdi beni. Zaten kucuk bir sayfa. En fazla 50-60 yorum vardi ama uzuldum yani. Disarda da yuzume soylemeselerde boyle dusunecekler belki.

Kiz guzel olup, oglan çirkin olsa bu kadar ustlerine gelinmiyor insanlarin. Ama tam tersi olunca niye boyle? Erkekler hep en iyisine mi layik? Kadinlar degil mi?

Ki bende baslarda enerjimiz tutmadigindan, hemde bu yakisikli egolu vs olur diye cok karsi geldim kendisine. Ön yargimi nisanlimin kendisi kirdi ama milletin onyargisiyla nasil basedecegim bilmiyorum. Yorumlardan sonra agladim birde. Kendimi hic guzel bulmuyorum artik.

Videoyu da rica etme niyetim var kaldirsinlar diye. Ya da yorumlara kapatsinlar.

Erkegin yakisikli olup, kizin siradan olmasi neden cok sorun oluyor?