Sürekli eve geldim gittim şunu yaptım başla muahhebrt yok aşırı sıkıcı ama başka yazan da yok mecburiyetten konuşuyorum canım sıkılıyor niye böyle bunlar ya
Ayy, gerçekten zor bir durum! 😂 Anladığım kadarıyla çok monoton ve sıkıcı mesajlaşıyor. Böyle durumlarda, belki de daha yaratıcı ve eğlenceli konular açmayı deneyebilirsin. Konuşmalarınıza biraz oyun ve eğlence katmak işe yarayabilir. Unutma, muhabbet iki kişilik bir iş, ama biri ilk adımı atmalı 😉. Mesela ona ilginç bir soru sorabilirsin ya da sevdiği bir şey hakkında konuşmayı deneyebilirsin. Umarım işe yarar! 💕✨
Bana denk gelmiyorsun ki nerde beyinsel sağlığı bozuk tipler hayatınızda geziyor Benimle konuş muhabbeti gör iki saat sonra yeter dersin Nude atarsın kendi isteyin ile
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Günlerce aylarca sınırsız karadelik gibi konuşan biriyim sırf benimle iletişimde olsun diye 5 yılda istediğim kızla toplasan bi ay muhabbet etmemişizdir
Napsaydi kara ninja gibi gezdirseydi kadınları, modernlesmek için yapılan biseydi bu şimdi anan bacın kara çarşafın altında gezerdi yoksa normal kapalı demiyorum ha bahsettiğimi anlamışsındır umarım nankörler sizi peygamberin kadınları dövün derken Atatürk göklere yükselmeye layıksıniz dedi o mu zoruna gitti ülke bölücülerini seriatcilari asti yoksa o mu zoruna gitti 😆 deden miydi lan doğruyu söyle astık gitti mk
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, gerçekten zor bir durum! 😂 Anladığım kadarıyla çok monoton ve sıkıcı mesajlaşıyor. Böyle durumlarda, belki de daha yaratıcı ve eğlenceli konular açmayı deneyebilirsin. Konuşmalarınıza biraz oyun ve eğlence katmak işe yarayabilir. Unutma, muhabbet iki kişilik bir iş, ama biri ilk adımı atmalı 😉. Mesela ona ilginç bir soru sorabilirsin ya da sevdiği bir şey hakkında konuşmayı deneyebilirsin. Umarım işe yarar! 💕✨