Paragraf uzun, üşenecek olanlar okumadan geçebilir. Özellikle kızlara sorum. Bu yazdıklarımda haksız bir yan var mı? Bazen kendimi açıklamaktan ve haksız görmekten yorulduğum için buradan kendimi kabul ettiriyorum.

Paragraf uzun, üşenecek olanlar okumadan geçebilir. Özellikle kızlara sorum. Bu yazdıklarımda haksız bir yan var mı? Bazen kendimi açıklamaktan ve haksız görmekten yorulduğum için buradan kendimi kabul ettiriyorum.
Sonuna kadar hatta dibine kadar haklısın!
Güzel yazmışsın ve ne istediğini biliyorsun bildiriyorsun.
Ancak kız bu yazdıklarıma ne cevap verdi merak ettim. Baya uzun yazmışsın ve hepside mantıklı, arada güven sorununda var tabiki kızlı erkekli grubu olunca ve gizli saklı yapılmasından korktuğun şeyler var.
Bir travma yaşamak istemiyorsun üniversite hayatın var sonuçta, bunlara değil üniversite hayatına odaklanmak daha mantıklı.
Bence bu ilişkin biterse daha ilişki yapma iş hayatını bulana kadar üniversite bitene kadar yapma kendini ruhunu dinle biraz.
Belliki çok yormuş bu kişi seni, ama ilişkide anlayış, güven, saygı, her şey çok önemli bencede. Herşeyi detaylıca yazmışsın, ama geceleri bu kadar düşünmeyi bırak beyin yorar.
Rahat takılmayı eğlenmeyi seven biri belliki, kendi rahatını bozmak istemiyor olabilir, ilişkiye birşeyler katmıyor olabilir, ve cevap olumsuz gelebilir, bunlara şimdiden hazırlıklı ol.
Sevgi tek taraflı olmuyor karşı tarafın da birşeyler katması fedakarlık yapması gerekiyor.
Seni haksız görecek olanlar olabilir, ben öyle düşünmüyorum, seven kıskanır tabiki kısıtlamalar olacak ilişki bu ya, bir ilişki istiyorsan az kendine ve çevrene çeki düzen vereceksin, gereksiz arkadaşlıklar samimiyetler kurmaya gerek yok.
Arkadaşlarını iyi seçmeli bu sadece sizin ilişki içinde geçerli bir durum değil.
Karga çöplüğe bülbül güle götürür!
Sevgilinin arkadaş ortamıda onu etkiliyor olabilir, ancak bu kız bu sebepten ilişkiyi bitirirde red ederse daha peşine düşme bunu üzerine toprak değil beton dök o kadar net..
İlişkiyi oyuncak etmeyi duygularla oynamayı seven kızlarla özellikle böyle düşüncelerde olan ve fedakarlık nedir bilmeyen kızlardan uzak dur, kendi değerini bil ve kendi hayatına odaklan o kadar net!!!
bu güzel yorum için teşekkür ederim.. olumlu karşıladı, benimki kadar olmasa da uzun bi paragraf yazmış. sonrasında ne olacağına sanıyorum zaman karar verir..
Cevap
2Cevap
daha cümlenin başlarını okudum daha okumaya gerek kalmadan söylüyorum ki sen haksızsın. kıskanç birisisin ve karşındaki insana güvenmiyorsun.
Çok düşünme bence
haksizsin
hm peki niçin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?