Görümcem çocuğuma annesi gibi davranıyor?

Çocuğuma annesi gibi davranması tam anlamıyla beni çileden çıkarıyor. Çocuk uyurken yatağından alıp kucağına mı koymalar dersin. Çocuk eğer benim kucağımda ve heleki bi sebepten ağlıyorsa kucağımdan mı almalar dersin.
Çok sevmesi üstüne düşmesi eyvallah çok güzel… Bir şey olsa gözüm arkada kalmaz al biraz bak halası derim. O derece severimde kendisini o da ayrı bir konu. Ama herkes yerini bilsin sınırını bilsin 2 aylık bir annenin kucağından bebek alınmaz.
Çocuğun üstünü giydiriyorum bi anda saldırıyor hangi ara o giydirmeye başlıyor anlamıyorum. Bugün Onlarda kalmaya mecbur kaldım. (Lütfen yanlış anlaşılmasın birinin evinde kalmam gerekse onun evinde daha rahat ederim onda kalmayı tercih ederim.) Çocuğumdan dolayı olacakları tahmin ediyorum çünkü ondan mecbur kaldım diyorum. Örneğin! Çocuk uyurken altını doldurmuş rahatsız oluyor belli. Aldım çocuğu altını değişiyorum oradan bir ses “şimdi hala seni alıcak uyutacak” Dedim ki “o aç emziririm ben onu” Ben gidiyorum o zaman diyip (şükürki) gitti. Yataklar açılmış herkes uyuyacak
Çocukta bugün her zamankinden daha huysuz ne hikmetse! mızıkdanmaya başladı. Hemen kalktı yatağından geldi odaya bakın ilk defa sordu bana “alayım mı”dedim ki “ııı ıııı” sözcük kullanmıyorum çünkü çok gerginim telafuzumdan hemen anlaşılır. Arkamı döndüm göz teması bile kurmadım ki yüz ifadesi beni çıldırtmasın çünkü endişeli bir yüz ifadesi takınıyor ve ben daha çok geriliyorum öyle bi gerginlik ki bu yırtılacam yani!! Ya annesiyim ben benim kucağımdayken çocuk, neyin endişesi sen mi daha iyi bakacaksın ben varken ya diye bağırasım geliyor ayrıca bu hareketi yetersiz hissetmeme sebep oluyor (vurgulamak isterim ki ilk çocuğum ve 2 ay önce doğum yaptım….)

Bazan meme istemiyor süt sağıyorum yine aynısı oldu kocama verdim tut çocuğu sağayım. Ağzınada emzik verdim tam sustu o sırada daldı içeri aldı kucağına çocuğumu ben götürüyorum odaya annesi sütü sağsın madem gelsin odaya dedi Allahım kaynar sular döküldü ya başımdan aşağı…. Susan çocuğu aldı odamızdan götürdü sorsan beni hissetti der…. Kocama da çaktırmamaya çalışıyorum (canım bi adam değil anladı bence salağa yatıyor) Ağzımdan olumsuz bir şey çıksa toplar eşyalarımızı gidiyoruz der olay çıkarır aile içinde büyür konu sinirli bir adam çünkü… (bazen bunun arkasına sığındığını düşünüyorum kılıf olarak kullanabiliyor ) O yumru oldu yuttum onu içimde yumuşatmaya çalışıyorum. Çocuk ağlasa odaya gelse ne yapacağımı bilmiyorum doldum taşıyorum.
Allah için Ne yapmam lazım? çocuk kucağındayken uykuya dalıyor yanımızdaki diğer aile fertleri yatır çocuğu uyudu diyor bırakmıyor zaten ben de açık açık diyorum bırakmaz o kucağından diye… bunu böyle açık söylemek beni rahatlatıyor böyle bi yöntem buldum kendime. Ama yukarıda anlattıklarım çok çok fazla çok derin. Sevsinler alsınlar oynasınlar istiyorum ama halası ise haslası gibi davransın amcası ise amcası gibi davransın …. Tek isteğim bu…
Görümcem çocuğuma annesi gibi davranıyor?