Kayınvalidemin sanki çocuğumun annesiymiş gibi davranması normal mi?

şu an eşimle ve annesi babası ve çocuğumuz hep beraber yazlıktayız beraber kalıyoruz tatildeyiz. Nekadar tatil denirse artık. Çok gıcık oluyorum hele ki annesine. Tamam anlıyorum izindeyiz diye çocuk yanınızdayken doya doya vakit geçirmek istiyorsunuz ama ne bileyim bana abartı geliyor. ya da fazla mı takıyorum?
Çocukla hep onlar ilgilensin istiyorlar. Çocuk ağlasa bile bana getirmiyorlar halbuki çocuk belli ediyor kollarıyla bana gelmek istediğini ben almasam vermezler alıncada suratları ekşiyor. Tuhaf çok tuhaf. Yemeğini hep kayınvalidem kendisi yedirmek istiyor altını o değiştirmek istiyor. Ne yapsam herşeye bir yorum yok fitilini verelim yok dişi ağıyor diş jelini sürelim yatmadan önce yıkayalım. Ay bir tek sen düşünüyorsun zaten biz canım. Izine geldim yemin ederim çocuğuma zaman zaman hasret kalıyorum. Dışarı çıksak bizimle gelirler neymiş çocuk ağlarsa biz gidelim çocukla eve ya bi salın bi rahat bırakın da eşimle çocuğumla çıkayım doya doya rahat rahat. Bütün gün misal eşimle dolaşmışız eve geliyorum e haliyle özledim demi oğlumu. Bana gelmek istiyor aman rahat bırak anneyi anne yoruldu. Sen mi karar vereceksin buna. Ne çekiyorsun çocuğu benden. Eşimde bir şey demiyor nasılsa kendi annesi babası ama bana çok fazla. Bir şey desem de yanlış anlıyor. Susuyorum bende.

Birde bana demez mi senden fırsat bekliyorlar çocuğu alında bütün gün sizde kalsın biz dinlenmek istiyoruz. Ya zaten onlarda benim dememe gerek var mı dedim
Kızıyor 🤷🏻‍♀️
Kayınvalidemin sanki çocuğumun annesiymiş gibi davranması normal mi?