Annem bana üvey evlat gibi davranıyor ne yapıcam?

14 yaşından bu yana gerçek sevgisini görmedim, tek yaptığı beni aşalamak, küçümsemek hep başkların çoğunu övmek onun babamı aldatması yüzünden eğitimimi tamamlayamadim. Gözümüzün içine baka başka babamı aldattı, babam sehir dışında çalışıyorken bizde o zaman liseye yeni başlamıştık tek bir gün ilgilenmedi, lise sınavlarına sokmadı ben o zaman okuycam ev kızı olmuycam diye ağlardim takı onun babamı aldattığını öğrenince hayattan soğudum okula gitmedim oda sormadı niye gitmiyorsun diye.. yazarken bile ağlamak geliyor içimden sürekli hakaret ediyor habire ne kadar özürlü, beyinsiz, gerizekali olduğumu söylüyor arkadaslarimla dışarı çıksak hazırlansam bana bakıp "F*hişe gibi olmuşsun" diyor söyleyin hangi Anne evladına bunu yapar? Şimdi eğitimi dışardan tamamlaya çalışıyorum "Sen Gerizekalisin bir b*k olmaz senden diyor bir kere mühendis çocuk benimle evlenmek istemişti öyle kırıcı bişey söyledik anlatamam "O Okumuş çocuk senin gibi cahili ne yapicak" dedi daha ne hakaretler yardım edin ne yapıcam ben deli kadın resmen 😔😔😔
Annem bana üvey evlat gibi davranıyor ne yapıcam?