Annem çocukça davranıyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Sırf bu soruyu ya da bu sorunu sizinle paylaşıp en azından fikirlerinizi almak, varsa bir çözüm üretebilmek için üye oldum. Neyse klişe lafları geçip konuya gireyim.
Şöyle ki 49-50 yaşında bir annem var. Allah'a binlerce şükür ki hala beraberiz. Yıllardır anneme çok sıcak davranmışımdır. Öperim, koklarım, severim. Sonuçta benim annem. Herkes az da olsa annesine bağlıdır ki ben aşırı bağlıydım..
Son bir kaç aydır hareketleri artık bana batmaya başladı. Kenidisi sinir hastası, şeker hastası, bel ve diz rahatsızlıkları var. Sürekli yardım etmeye çalışırım ki ağrıları azmasın. Ama o yine bildiğini okur ve işine gücüne bakar.
Konumuz şu ki sürekli oy belim, vay başım, uy bacağım diye söylenip duruyor. Diyorum ki anne gel çare bakalım. 10 liraysa verelim doktora gidelim. 10bin lira ise yine gidelim. Sonuçta sağlık bu hiç bir şeye değişilmez öyle değil mi?
Yok ben sıkıntı çekerim, ben alışığım ben şöyleyim ben böyleyim deyip ağlamaya başlıyor. Ama birisi geldiğinde kadın bildiğin turp kesiliyor. Ağrılar gidiyor sanki 20 yaşında genç kız. Şunu da belirteyim ki ağrılarından bahsedip kenidini kötü göstermeye de bayılıyor.
Ben ne yapabilirim arkadaşlar. Allah aşkına bana fikirler verin.

Tekrar bakacağım buraya. Ne olur yardım edin.
Annem çocukça davranıyor. Ne yapmalıyım?