Arkadaşlar bi sohbet arasında arkadaşım şeriat ne zaman geliyor dedi ne demek istedi anlamadım anlayan var mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne güzel soru seriat severlerin hepsini engellemek adina kolaylik oldu
Kral
Kardes abazaliktan kirilip hem manita kari kiz kovalayip hem seriat savunan adamlara laf anlatamazsin, etrafinda kari kiz kaynayip vermedigi tipler bunlar.. herkesi adam yerine koymaya gerek yok ;)
Aynen çok doğru gel de birde onlara anlat bunu
Eline kız eli değse heyecandan bayılıcak adamların savunması ironik
Yaşın genc anlatmaya ugrasma anlamazlar bu tip insanlara hicbirsey anlatamazsin kimse kimseyi zorlamiyor seriat allahin kanunlari sen ona gore yasa dersin ona da g. tleri yemez fuhuştan alkolden başları kalkmaz digeri antalya gibi yerde kadinlar pas vermiyor diye abazaliktan kirilir gelir eser gurler geneli boyle yorma kendini kibar olmanin bu ulke de zayiflik gostergesi oldugunu dusunurler bu kadar da basit ezikler takilma
Çok doğru çok haklısın
Avradını anasını karısını araya alıp grup yapanların kız kardeşlerinin eşinin göbeğini bir karış etekle sokağa salan deyyuslarin şeriata yobaz demesi dir şeriat
Sen çok mu yaptın abi bir kitleye hitap etmeden önce anne kız kardeş kartı kullanmaman lazım haklı da olsan haksız da olsan saygılar
Anne kız kardeş kelimelerini bu şekilde kullanan bir insanın konu ne olursa olsun bin şahitle gelsin zeka belirtisi gösterdiğine inanmam
O zaman türbanlı görünce din düşmanları yoba kelimesi kullanmicak ayrıca sen cokmu yaptın diyorsun ya haa işte onun en iyisini biz yobaz değiliz diye geçinenler yapıyor sende gayet iyi biliyorsun. şeriat gibi yaşamaya çalışan birinin o işleri yapmicagini da gayet iyi bilirsin demekki lafım sana koymuş ki gelip burada hesap soruyorsun yaran varsa yara bandı taşı yaninda
Hem a. msalak hem seriatci neden seriat sevdigini anlamak cok zor degil 😂😂😂
İşte bu işi yapanlar yobaziz diye geçmiyorya elit oluyorlar güya ya oyuzden benim kelimelerim elit disi olmuş oluyor sana da ondan çok dokanmis zeka konusuna gelince burada çoğu elit görünen ve yobaz kelimesi kullanan insanları her şekilde satın alirim
A. msalak konustu adamsin yaparsin kralsin seriat gelsin sende ezik sunepe a. msalaktan daha fazlasi olacaksin takilma kralsin
Bak bak nasilda zorlarina gitti tek tek dökülüyorlar zora gelince de hemen bir küfür aciz en fazla öyle küfür edersin işte senin acizligin klavye deli kanlisi seni
Ne alaka abicim ne olursa olsun açık kapalı ilgilendirmez beni insana insan olduğu için saygı duyarım ister senin tabirinle türbanlı olsun fark etmez ki şeriatı görüyoruz İran da bu dediklerin sözde yapılmıyor ama sen gel gör ki çocuk tecavüzleri şeyhlere satılan çocuklar hayvana yapılan sapıklıklar ki bu ülkelerde reklamlarda bile kadın gösterilmiyor yani eşin çoluğun çocuğun var mı bilmiyorum ama benim buna içim el vermezdi mesela şeriat gelirse emin ol ki bu dediklerim bizde de yaşanıcak tek çözüm insanları kutuplaştırmadan insan gibi yaşamak giyimini kuşamını sevmediğin birini mi gördün açık olur kapalı olur başını çevir bakma kardeşim onlarda sana bakmasın bir başkasının özgürlüğünü kısıtladığın zaman özgür olmuyorsun
Kardeşim şimdi hemen bir çocuk tecavüzcu seyhler falan diyorsunda sence bunları yapan gerçekten müslüman olabilirmi önce bunu kendine sor sonra konuyu ora getir Allah korkusu olan hiç bir kimse o dediklerini yapmaz onu yapanların zaten muslumanlikla bir bağlantısı yok
Ben onu demiyorum inanırsın inanmazsın ama şeriat gibi kısıtlayıcı bir şey getirirsen kusura bakma ama saydıklarımın hepsi tecavüzler şeyhlere verilen çocuklar hayvana tecavüzler hepsi olucak büyük ihtimalle yani bunlar reklamda bile kadınların görünmesine karşılar ki altını çiziyorum dediklerimin bir insanın özgürlüğünü kısıtlayarak özgür olamazsın seve seve bir arada yaşamayı öğreniceğiz başka çözümü yok giyimini sevmediğin biri varsa sen ona bakma o da sana bakmasın ikinizde işinize bakın millet teknolojide tarih yazıyor bizde hala böyle 3iq tartışmalar
@purpoless_creature a. g anasi skismis adam sana sövüp sapanlamis gelmiş burada adama sovuyor a. g evladi sizin gibi g. vatlar da millete karismasin bende şeriat sevmem ama karşımdaki insanlara sovup sapanlamam yani ama sen ayrı bir o. c olduğun için sana bolca küfür etmek geldi icimden bacını bu gece bana yollla iyi bir s. kiyim bacın yoksa anan oda yoksa sen gel g. ot den çalışiyim sana ne dersin p.. icc
Alpp şeriat gelsin gelmesin konu bu değil konu şeriat destekleyenlere yobaz denmesi bu yobaz diyen maluklar asıl yobazlar ceplerinde üç kuruş para yok genelde de bu sitete takilirlar boş boş karşında ki insanı imanlı görünce yobaz kelimesi yakistirirlar konu bu aslında
Ben olsam bu mesajı alıp doğrudan dava açardım ama arkadaş kendisi bilir ki arkadaşaa ithafen bir başkasının annesine kız kardeşine sövücek kadar aciz olduğu için kendisine güzel yolla laf anlatabileceğini düşünmüyorum
Haalland azına sağlık kardeşim adam kral
@majeste34 emin ol ben dindar insanlara yobaz demem ama şeriat ayrı bir olay o zaman elini vicdanına koy İran gibi şeriatla zorla kısıtlanan ülkelerde tecavüzler çocuğa tecavüzler şeyhe satılan çocuklar hayvana sapıklıklar olmuyor de çıkıpta amaç o değil dinini herkes istediği gibi yaşasın ama başkasının özgürlüğünü kısıtlamadan yaşasın mümkünse
Alpp o insanın cebinde sigara içecek parası yok birde avukata paramı aricak şimdi 😅 bakıyorum da adam bana saydırdı sesin cikmadi şimdi davadan bahsediyorsun onunki küfür de digerinin ki dua mi
Kanka git ikisinin yorumunu da tarafsızca oku son edilende miden bulamadıysa helal olsun diyorum
Açmazsa a. g onun alpp o da bu arkadaşa sovmus a. g cocu
Alpp ben ilgilendirmez adam kendi geldi tanımam etmem küfür ediyor bana asil uğraşmak istesem ben o sahse dava açarım ama onda dava acmayi boş ver taksi parası bile yoktur bir yere gitmek için 😅
Umarım açarda @haaland-07 arkadaşa bir daha milletin annesine kardeşine böyle küfür edemez madem öyle sende aç sana bir şey demiyorum ama böyle midesiz insanların belki de gün içinde yanından geçiyor olmak üzücü
Ben çıkıyorum boş insanlarla burada çok boş zaman harciyamam sana iyi geceler Alp
Sana da iyi geceler
Said adında salıncakta sallanmayı seven bir adam vardı o bilgili gibi duruyordu konuyla ilgili ona sormak lazım
Arabistan bilr vazgeçmişken bizim şeriat sevdamız ve de ülkede herkes Müslüman değilken
Allah'ın koyduğu anayasa
Adalet
Hukuk demek.
İslam'ın ta kendisi.
Amenna ve saddekna.
Gericilik, yobazlık