Babam beni zorla köye götürüyor?

Babam Giresunlu ve geleneklerine çok bağlı bi insan. Bayramda hep yaşlı akrabalarımızı ziyaret etmemizi, aramamızı istiyor fakat ben normalde de geçimsiz bi insan olarak yaşlılarla hiç geçinemiyorum. Saygı duymuyorum, susmuyorum, geri adım da atmıyorum. Annem o kadar zorlamıyor akrabalar konusunda sevmiyorsa sevmiyordur kafasında fakat babam çok baskıcı. Bu yaz tatili fındığa götürecekmiş bizi fakat hiç istemiyorum. Dedem bi kaçık onla aynı evde olmak istemiyorum diğer akrabalarımın da aşağı kalır yanı yok. İnternet yok, arkadaşlarım yok ve böceklerden de hiç hoşlanmam. Dağın başında bi ormanda kalmak istemiyorum.

Kız olduğum için evde kalıp yemek yapmam bekleniyor AMA BEN KİMSEYİ BESLEMEK İSTEMİYORUM. KOSKOCA 20 gün de yaz tatilimin neredeyse 1 ayı ve is te mi yor um ama gene de babam beni dinlemez. Nasıl başa çıkacağım? Hayatımı zehir ediyor bunu düşünmek.

Annem de tehdit etmeye başladı orada sıkıntı çıkarırsam bu aile yıkılır fakan. Zaten 20 yıldır neyi bekliyordu yıkılmamak için anlamıyorum keşke ayrılsalar.

Neyse... Ne yapmalıyım istemediğim şeylere nasıl katlanabilirim ya da dedemi öldürsem mi?

Babam beni zorla köye götürüyor?