Babam Giresunlu ve geleneklerine çok bağlı bi insan. Bayramda hep yaşlı akrabalarımızı ziyaret etmemizi, aramamızı istiyor fakat ben normalde de geçimsiz bi insan olarak yaşlılarla hiç geçinemiyorum. Saygı duymuyorum, susmuyorum, geri adım da atmıyorum. Annem o kadar zorlamıyor akrabalar konusunda sevmiyorsa sevmiyordur kafasında fakat babam çok baskıcı. Bu yaz tatili fındığa götürecekmiş bizi fakat hiç istemiyorum. Dedem bi kaçık onla aynı evde olmak istemiyorum diğer akrabalarımın da aşağı kalır yanı yok. İnternet yok, arkadaşlarım yok ve böceklerden de hiç hoşlanmam. Dağın başında bi ormanda kalmak istemiyorum.
Kız olduğum için evde kalıp yemek yapmam bekleniyor AMA BEN KİMSEYİ BESLEMEK İSTEMİYORUM. KOSKOCA 20 gün de yaz tatilimin neredeyse 1 ayı ve is te mi yor um ama gene de babam beni dinlemez. Nasıl başa çıkacağım? Hayatımı zehir ediyor bunu düşünmek.
Annem de tehdit etmeye başladı orada sıkıntı çıkarırsam bu aile yıkılır fakan. Zaten 20 yıldır neyi bekliyordu yıkılmamak için anlamıyorum keşke ayrılsalar.
Neyse... Ne yapmalıyım istemediğim şeylere nasıl katlanabilirim ya da dedemi öldürsem mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oha bunun için dedeni mi öldüreceksin şaka yapıyorsun keşke tek derdim bu olsa inan baban seni sadece 20 günlüğüne götürüyor oysaki benim babam benim ömrümü köyde harcadı hemde çok zor şartlardaydik nelere katlandik ve tekrar aynı sikintilari yasiyacam mecburen okuyum kurtulmaya calisicam sende kendine bı iş bul mecbur seni götüremez çalışmam falan diyorsan yalandan çalışıyorum falan de o zaman götürmez belki iş yeri falan izin vermiyor diyebilirsin
işe girersem fındığa kadarmış sonra gidiyorum mutlaka :D
Yalandan uydurursun ya
Mecbur
Fındık ne zaman sende o zaman de çalışıyorum
şu an çalışmıyorum
babam fındık için çıkmam gerekeceğini belirtti zaten şu anda işe girmem ve o vakit karşı çıkmam daha büyük geri dönütlere sebep olur diye korkuyorum
Ne gibi geri dönüşe sebep olacak
ağustosun 20si gibi gidiyormuşuz
Bacağını kır kanka insafsız değilse çalıştırmaz
ailemde sürekli devasa kavgalar dönüyor
babam anneme el kaldırıryor küçükken bizi odaya kitlerlerdi
annemin babama bıçak çektiği olmuştu
büyüdükçe dindi ama bende kaygı bozukluğu var ve negatif ortamdan hemen etkileniyorum kavga olsun istemiyorum ya da babam bana da el kaldırır
ya da üniversitede zorluk çıkartırlar diye korkuyorum en bütük amacım şu an daireye çıkmak ve fındığa gitmezsem eve çıkmama izin vermezler gibi hissediyorum
Baban sana şiddet uyguluyorsa polisi ararsın onlar seni hastaneye götürür orada darp raporu çıkartırlar babana uzaklaştırma cezası verirler sende ya da seni bı yurda yerlestirirler evden falan kaçmayı sakın düşünme dışardaki insanlara asla güven olmaz
Ve sana şunu soylim benim babamda senin ki gibi maalesef
tek gelir kaynağım ailem ve okumak istiyorum
zaten bu gidişle okulu dondurup arkadaşla daireye çıkacağız ve biriikşm yapmayı düşünüyoruz çünkü bıktım bu evden
gitmek istiyorum
gidişata göre okula dönmeye bilirim zaten okudğum bölümde diplomanın çok da bi önemi yok
işe bakıyorlar
Sen bilirsin ama geleceğini garantiye al hiç kimseye de güvenme kimse sana bedavadan bişey vermez tek başına olan bı bayan için çok zor bı durum aileden ayrı olmak
Dedemi öldürsem mi nedir lan iyi misin?
adam psikopatın teki tımarhanede olmaamsının tek nedeni bizim sülalenin de ayrı ucube olması
karısını hamşleyken karlı havada dövüp dışarı atabilen biri o
Bak o zaman haklısın ama öldürme sen yine de uzak dur yakın durma müzik dinle kulaklığı tak
internet bile yok 20 gün yemek yaparken aynı ya müzikleri dinlemek çok uyuşturur kesin : D
Çiçek sula, hayvanları sev , Anne babana yardım et , Yabancı dil öğren , Yeni bir diziye başla... Aslında aktivite çok umarım yardım etmişimdir
🥹 evet eve de yıllarca bu taktikle katlanmaya çalıştım
ebeveynlerime de şu saatten sonra da bi allah yardım etsin
gene de teşekkürler elimden geldiğince iyi şeylere odaklanmaya çalışacağım
Allah yardımcın olsun
Köy sahilden kaç km uzaklıkta?
bilmiyorum tam ama merkeze 45 km imiş
Sen Karadenizin yaylalarında yaşıyorsun sanırım :D Normalde nerede yaşıyorsun?
İSTANBUL!
Köyün en güzel kızı sen oluyorsundur gidince :D
saçım boyalı (pembe) orada linç edilirim ya da çok göze çarparım diye de korkuyorum
sınıfçılık olabilir bilmiyorum ama köylüler korkunç...
hele sülalemdekiler
Saçını patlıcan rengine çevir. Köylüler seni fark etmesin :D
Giresun mu😏
evet what a nice home
Nefret etme aşamasına geldim oradan bir * kaşar yüzünden
Nerdensin merak ettim seni
Aynı yerdeyiz Instagram versem ara ara bir yerlere gitsek
yok teşekkür ederim
Tipini merak ediyom çoğu giresunlu yüz aynı tip gibi denk geldikçe bakiyom da
evlendiririmi sence