Babam beni dovecek?

Babamdan nerdeyse senede 1 fix dayak yiyorum. Evet sigara iciyorum para harciyorum sinir bozucu biriyim ama dayaklik bir sey yapmiyorum. Kucukken kucucuk bir sey icin yere yatirip kafama tekme atmisti sonra hicbir sey olmamis gibi sarilip opmustu ayni olayo kac kere yasadim. Gecen sene babamin amcasi geliyodu ve beni asagi cagirdi isim bitmedigi icin 10 dk sonra gelicem dedim ve o gun sopayla bacagima karnima her yerime vurdu 3 gun konusmadik sonra yine hicbir sey olmamis gibi davranmaya devam etti simdi annemde babamda sen dayak istiyosun demeye basladi cevap bile vermiyoeum annem babama sen babandan gordugunu kizina uyguluyosun diyo. Millete sinir oluyo bana bagriyor kiziyor evlatliktan reddediyor intihar etmemle dalga geciyor. Ne yaparsam yapayim yaranamiyorum kiz arkadaslarim ben hayatimda babamdan dayak yemedim diyince kafami yerlere vurasim geliyor. Hadi hepsini gectim ben okuyup bu evden gidicem hayatimin sonuna kadar burada yasayamam ama bu ay surekli seni bi gun dovecegim diyip duruyor dovcegi zaman nasil karsilik verebilirim 18 yasina geldim iki kardesim hic dayak yemedi hep ben yedim polise sikayet etsem gelir yine dover bizi rezil ettin der zaten 4 yildir depresyondayim surekli kotu dusuncelere sahibim beni doverse ya ona ya da kendime zarar vericek gibi hissediyorum dayak yemek istemiyorum.

Babam beni dovecek?