Kürt mafya halinde sahillere çökebiliyor ama ırkçı türkler oluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok gayette rahat yaşıyorlar hatta benim üniden milliyetçi bir profesörüm bile 14 yıldır burada eğitim veriyor ve batıya gitmeyi düşünmüyorum kendisi Ankaralı ve Türk üniversite Ağrı da bu arada
Düşünmüyor**
Doğuda kaç öğretmen şehit oldu haberin var mı
Bizim niye böyle şeylerden haberimiz yok ha şehit Aybike öldürülen öğretmenden bahsediyorsan bunu teröristler yaptı , teröristler hem Kürt hem Türk düşmanı yani Kürtler terörist değil şu algıyı çıkarın aklinizdan!
Ağrı'da HDP kaç oy alıyor kaçakçılığı kimler yapıyor elektrik faturasını kim ödemiyor kim sahilde insanların ekmeğine çöküyor
Kim kimin ekmeğine çöküyormuş? bi yürü git Allah aşkına ya kendin ırkçısin Türkiye toprakları seninmiş gibi davranma senin tapuna mi gelip konuyorlar sanki 🙄
Türkiye benim kurtuluş savaşında doğudan şehit sayısı çok az çoğu savaşmadı ve kürt bizim sayemizde diyarbakıra girdi kürtlerin yeri mezopatamya ve Hakkari Şırnak
İşte siz böyle yaptığınız için Kürtler de size düşman oluyor, yarın öbür gün ölüp gideceğiz, türk , Kürt, İngiliz, Rus hepimiz o toprakların altında olacağız. Ne bu kin? Ne bu nefret? Hepimiz Türkiye vatandaşıyiz bir Kürt isterse gelip İzmir'de yaşar bir Türk de aynı şekilde gelip Şırnak'ta yaşar kimse kimseye karişamaz kanun bile bir şey yapmıyor iken senin bu düşmanlığın neye
Bir Kürt İzmir'de yasayip neden PKK yı savunur
HDP yi savunmak PKK'yı savunmak anlamına gelmiyor bir konu hakkında net bir bilgin yoksa yorum yapman da yanlış, Kürtlerin HDP yi savunma amacı Türkiye de sadece Türkler yaşamıyor bunu onlara hatırlatmak ve siyasette olmak bu kadar basit konuyu siz farklı şekilde düşünüyorsunuz
HDP demek PKK demek
Ya kiminle tartişmaya girmişim ki ben 🙄HDP ye PKK diyen birine ne anlatsam da boş , iyi geceler..
Tabi canım PKK cenazesine kim katılıyor
Dem parti pkklıdır dem partiye oy atan da pkklıdır
😃😂🤣🤣
Komik olan ne
Hırt
Son zamanlarda sosyal medyada gördüklerime göre gerçekten öyle Kürtler daha ırkçı
Batıda yaşarlar ama PKK yı desteklerler
Aslında Türkler ırkçılığı PKK destekleyenlere yapıyor ki bu gayet normal.
Yani bende öyle yapıyorum yoksa normal kürtte var ama çoğu kötü
Sacmalamayi kes
Nerde saçmalamış?
@f4tima çünkü yalan söylüyor
Ne yalanı kim kaçak elektrik kullanıyor kim sahilde garibanın malına çöküyor kim HDP ye oy veriyor
Ama nesi yalan söylediklerinin? Sahiller konusunda haklı heryerde bununla ilgili haberler çıkıyor karşıma. Tabi tüm Kürtler öyle değil ama böyle işlerle uğraşanlarıda var
Sende CHP ye oy veriyorsun fark nerde
Ben CHP ye vermiyorum
İyi