Böyle bir şey istemek şu dönemde saçmalıktır. Bulunduğumuz laiklik varken herkes istediği gibi giyip yaşıyor ben kimsenin elinden kapanma hakkı alındığını görmedim zorla şu an. Ama şeriat gelirse böyle olmayacak ve herkesin özgürlük alanı bitecek bunu istemek saçma sapan bir zihin ürünüdür
Bazı konularda güzel olurdu diye düşünüyorum. Mesela dinde tecavüz, taciz için yaptırımlar daha ağır. Bildiğim kadarıyla ölümle sonuçlanıp tecavüz eden öldürülüyor. Laik Türkiye’de biraz ceza alıp kurtuluyor kişi ama genel olarak bakınca gelsin istemem.
Amacın nedir? Cihatçı mısın nesin? Önce 48 MİLYON Atatürkçüyü öldür. Sonra geri kalanlarla, Suriyeler, Afganlar, Avrupa'da yaşayan Almancı Türklerle istediğin ülkeyi kur.
Birine, "cahil" diyebilecek kadar özgüvenliyseniz; kendi tezinizi de rahatlıkla savunabilirsiniz. Alınmayın, ama bana kaçıyor gibi geldiniz. Ayrıca eğitim düzeyim, belli başlı konulardaki bilgim hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilsiniz. O halde, nasıl böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz? Güzel mantık.
Sorunun, cahilce sorulmuş olduğuna kanisiniz. Üzgünüm ama sorduğum soru, insanların üzerinde yaşadıkları topraklara teokratik bir sistemin benimsenmesi hakkında ne düşündüklerine yönelikti. Şimdi söyleyin, bunun nesi cahillik? Nesi yanlış? Bence, at gözlüklerini çıkarması gereken sizsiniz. Tartışmaya yanaşmayacak, şeriatı neden istediğinizi söylemeyecekseniz; lafı uzatmanın manası yok. İyi akşamlar dilerim.