Eşim hasta ama yanından gitmek istiyorum?

Arkadaşlar eşim 1 haftadır hasta bende hamile halimle 1 haftadır hastahene onun yanında kalıyorum. Ama hiçbir kıymeti önemi yok. Bana ters ters cevaplar veriyor azarlıyor sabaha kadar kulaklığını takıp video izliyor sabah olunca ben uyandığımda ses olunca da ben uyuyacaktım sıctın batırdın uykumu deyip azarlıyor. Bende geriliyorum o kulaklığı takıp video izliyordu bende kendi kendime biz de evliyiz yani dedim. Bunu duydu delirdi benim yanıma kendi kendine konuşma yorma beni dedi bende defolur giderim hayatından sonsuza kadar yormam deyip çıktım 3 saat boyunca araması sormadı. Gelince de ben kulaklığımı takıp onunla muhatap olmadım. Sabaha kadar telefonundan çgh izledi sabahta ben kalkınca uyuyamamış diye azarladı. Bugün muhtemelen taburcu olacağız. Eşime mesaj ayarladım. Benim sana verdiğim değerin sevgiyi bildiğin halde beni değersizleştiriyorsun. Benim kıymetimi anlayana kadar senden uzak duracağım. Vs gibilerinden mesaj yazıp evden çıkmayı düşünüyorum. Sizce eve çıkar çıkmaz yapayım mı bunu yoksa biraz toparlansın sonra mı

Eşim hasta ama yanından gitmek istiyorum?