Eşimin annesi hasta, eve getirmeli miyim?

Lütfen objektif yaklaşın.
32 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim. Eşimin annesi kansermiş ne kanseri bilmiyorum tam olarak ama bakıma muhtaç anladığım kadarıyla. Eşimin babası vefat etti kadın tek başına yaşıyor ve eşim bakıcı yolluyor. Diğer oğulları da almamış yanlarına kaynanamı. Kadın bana çok eziyet etti, bi kızım var onun kendi oğlundan olmadığını bile söyledi herkese o kadar yani. Baştan beri de istemiyordu beni. Son 7 yıldır da eşimin ailesinden hiç kimseyle görüşüyorum. Ev hanımı da değilim kendi mesleğimi yapıyorum çalışıyorum.
Merhametim ağır basıyor sanki. Gelse yanımızda kalsa en azından bir çocuğu torunu yanında olur ihtiyaçlarını karşılarız diye düşünüyorum. Ama bi yandan da yaptıkları geliyor aklıma çok sinirleniyorum. Tek başına kalıyor evinde şu an alayım mı sizce ne yapayım? 1 aydır durumu böyleymiş

Güncellemeler
1 yıl
Alacağım yanıma fakat benim annem yıllar önce böyle bir durumda bakarsan sana hakkımı helal etmem demişti. Şimdi söylersem nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Ajitasyon yapayım mı?
Güncellemeler
1 yıl
Görev başarılı 😃 annemi ikna ettim ve kayınvalidemi getirdim. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun 😂
Eşimin annesi hasta, eve getirmeli miyim?