İki senedir oturduğumuz sitede havuz var. Bu nedenle yazları sürekli misafir geliyor. Gelenler direkt havuz için geliyor, bunu demekten de çekinmiyorlar. Yakın akraba yüzsüzlüğü işte. Kendileri gelmese de arayıp çocuklarının geleceklerini söylüyorlar. Hatta havuz açılmadan önce de sürekli arayıp ne zaman açılacağını söylüyor. Sabahın 10-11 in de geliyorlar sürekli. Havuza geçiyorlar direkt, sonra da eve gelip yemek yiyorlar, tv izliyorlar derken epey gürültü oluyor. Gürültü konusunda çok hassas biriyim, bu nedenle aileme misafir kabul etmemesini istiyorum ama özellikle babam gelmelerini istiyor. Aile olmak bunu gerektiyormuş 😤 Evde bi türlü yalnız kalamıyorum yani. Bu misafirleri kovayım mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılValla bizim de antalyanda yazlık var havuz var tabii geçen dayımlar geldi dayımın 22 yaşındaki beyinsiz oğlu havuza yavru kediyi bırakmış acaba yüzebiliyo mu diye beyinsiz annesi (yengem) de aa koy bakayım oğlum acaba yüzecek mi diye o da desteklemiş koymasını ben tabii bunu duyunca oğluna çok bağırdım kızdım hayvanın kalbi dursa ne bk yicen dedim küfür ettim sonra o tartışmadan sonra yengemin bankacı kızı da geldi onunla da tartıştım artık kimse gelmiyo babam da kimseyi istemiyo biraz terslemeniz lazım insanları bu yüzsüzlük çok fazla bize de zaten havuz için geliyolardı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAilen anlamaz yaşları da ileridir sanıyorum, bir gelenin ikinciye hemen gelmemesi için gelenlere nazikçe bi tarife uygulamanı öneririm. Gerekirse açıkça söyle ya yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama havuz için gelen çok oluyor işte okuyacağım kitap ders ne ise yapacaklarımı yapamadım bir türlü ben onlara baksam size ayıp olmaz demi deyip pek hürmet etmezsen eşşek değillerse anlarlar bence :)))
013 Yorumla
Soran+1 yılHürmet etmiyorum ki zaten. Hatta gelen çocukların yarısını dövüyordum eskiden, sinirli bir ergenlik geçirdim. Buna rağmen geliyorlar.
- +1 yıl
Kardeşim peki ne kadar sürede geliyorlar hergün felansa sıkıntı yani miğde bulandirici ama ayda 1 felan olabilir
- +1 yıl
Biliyorum işlerine gelmeseniz bayramdan bayrama gelirler anca
Soran+1 yılEn kötü 3 günde 1
- +1 yıl
Oha
- +1 yıl
Benim havuzum olsa ben bile kendi havuzuma haftada 1 kereden fazla girmem
- +1 yıl
Kaç kişi bunlar
- +1 yıl
İnsanlarda en sevmedigim şey mesafeyi koruyamamalari kadin erkek ilişkilerinde de oyle akrabalik ilişkilerinde de öyle.
- +1 yıl
Havuza işiyorlarmi lakin
- +1 yıl
Bir tane madde vardi havuza işerlerse havuz kirmizi oluyordu
- +1 yıl
Ondan al koy
- +1 yıl
😂 ya da köpek felan al
- +1 yıl
Arkadaş edin bugün arkadaslarim olacak de
+1 yılTers psikoloji yapın bence. Onlar hafta içi her gün 9'da geliyorsa arıyorsa onlardan önce davranıp erkenden arayın. Düzenli olarak gün içinde sık sık arayın "Hala, teyze 10'da geliyorsunuz di mi?" diyerek 5 dakika aralarla arayın. Bir süre sonra ay yeter gelmiyorum ne meraklısın ya diyerek vazgeçerler. Vazgeçmek zorundalar çünkü insan aşırı ilgiden bıkar.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunlar bıkmaz
- +1 yıl
Sanmıyorum insan psikolojisine aykırı. Birinin çok üstüne düşersen daralıp kaçar. Yine de etkisiz derseniz tek çözüm sizin kaçmanız. Çıkarcı insanlardan kaçış mümkün değil çünkü.
Soran+1 yılAbimler geliyor haftaya, onun da ikiz kızı var küçük. Belki onlar geliyor diye akraba gelmez, bakalım artık.
- +1 yıl
İnşallah ama sanmıyorum. O kadar ima etmişsiniz açıkça bile demişsiniz. Yine de Allah kerim, gelmezler umarım
Soran+1 yılBen yillardir ima. ediyorum, ailedekiler misafir sevmediğimi bilirler. Arada sırada olursa sorun olmaz tabi, biz de gidiyoruz bazen önden haber verip.
- +1 yıl
Yaşayışla alakalı biraz. Edep ve üslupla da. Cılkını çıkarmamak gerek. Sürekli sürekli misafirliğe bile gidilmez. Havuzu bahane ederek durmaksızın gelinmesi de doğal olarak göze batar. Bence en iyisi onlar geleceği zaman evde olmamak. Girmek isterseniz de onlar gittiğinde, akşamüstü gibi girmek. Açık olur mu bilmiyorum ama yasak değildir muhtemelen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörgüsüzlük resmen. Ne havuz merakı bu yani gidip para ile de gidebilirler insanları rahatsız etmenin manasını anlayamıyorum. Yerinde olsam söylerim insanları yaz boyunca rahatsız etmekten utanır insan
02 Yorumla
Soran+1 yılBir defasında kapıyı açmadım. Babami aramışlar, evde kimse yok diye. Babam da abimi arabayla yollayıp kapıyı açtırdı anahtarla. Evde beni gördüler tabi. Bu olaydan sonra da gelmeye devam ediyorlar, düşün öyle yüzsüzlük var.
Cevap sahibi+1 yılBen de hiç sevmiyorum. Bir akrabamızın oğlu bizim karşıdaki ilkokulda okuyordu. Kadın sürekli bebeği bile bize gelip benden kurtuluşunuz yok ehehe diye saçmalıyordu. En sonunda baktım bizi rahat bıraktığı yok ben de sayenizde ev işlerimiz aksıyor diyip surat yapınca bir daha gelmedi. Her gün size gelen insanlar misafir falan olmuyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman konuş onlarla,
10 Yorumla
+1 yılKüçük kardeşin varsa onu doldur biraz :D ben küçükken git gelme diyip kapıyı açmıyordum mesela jdnsjjs
Yapılan şey terbiyesizlikten başka bişey değil bari sizi rahatsız etmeden çekip gitseler
Onlar geliyorsa sen durma evde anlasınlar rahatsız olduğunu
22 Yorumla
Soran+1 yılEn küçük çocuk benim evde. Diğerleri evliler, kendi evlerinde hepsi. Çıkıyorum bazen onlar gelince ama eve dönünce hâlen bizde olduklarini görüyorum
- +1 yıl
Onları gördükten sonra geri çık
Ben senin yerinde olsam ortadan kaybolurum. Swni aradiklarinda yalnız kalma tatil yapma fırsatım yok tatile çıktım dersin. Bizi havuz var gel gir diyecekler. Sen de akrabalardan fırsatım mı var. Onlar yüzünden kendi evimde rahat değilim diceksin. Korkmayın ya bu kadar ailenizden. Kaçık gidin. Utanılacak bir şey yapmadıysanız sizi arayıp soracaklar eve gel diyecekler. Varsa güvendiğin bir arkadaşın git onun yanına. Baban seni merak etsin.
18 Yorumla- +1 yıl
Kendi ailesine küsmemeli
- +1 yıl
Ailesini mahcup duruma sokar
Soran+1 yılParam olsa giderim zaten (istiyorum, uzun zamandır tatil yapmadim) ama param yok. Ailemden toplu istesem vermezler.
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Soran+1 yılBen de çalışıyorum okuduğum sehirde. Bu yaz çalışamıyorum, rahatsızligim var. Bir miktar param vardi, bazı ihtiyaçlarimdan ötürü kullandim onu. Tek yasayan arkadaşım yok maalesef, hepsi ailesiyle
- +1 yıl
Arkadaslarini çagir mesguluz de
+1 yılBunun aile olmakla ilgisi yok, sırf akrabalarınız diye istedikleri gibi çat kapı gelip özel hayatınıza tecavüz etme hakları yok ayrıca söyleyeyim şu an sizin imkanlarınız olduğu için sizden faydalanıyorlar ilerde kendileri de imkan sahibi olunca sizi tanımazlar.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılHavuzlu site de oturanların kaderi bu sanırım ben evlendiğim de bunu çok yaşadım kocamın ailesindekilerin yazlığı vs yok benim evimde hem yazlık bir muhitte hem de havuzlu öyle olunca haliyle gelmek isteyen çok oluyordu iş baban da bitiyor baban vermiş o rahatlığı sizi düşünmesi gerekir. Yani genellikle doğulu ailelerde daha fazla oluyor bu ailesine hayır diyemeyip kendi çekirdek ailesini zorlamak bizim site dışardan gelene yasak getirdi evliliğimin ilk senesi hem d ogün bugündür rahatım şükür umarım siz de de ya belli bir gün dışardan gelişi okeylerler ya da komple kaldırırlar yani ben kalabalık olan havuzların çok hijyen olduğunu da düşünmüyorum kaldı ki ben havuz sevmiyorum oğlum için işte 6 yaşında bense güneşlenirim
10 Yorumla
+1 yılsürekli olması ve özel alana çok fazla girilmesi hoş değil. ailende durumdan rahatsız olmadığına göre gidip site yönetimiyle konuş. misafirler havuzu kullanmasın diye. bazı alanlar sadece mülk sahiplerine özel kalsın.
50 YorumlaHaklısın ve çok zor bir durum. Evde huzurun kalmaz. Akrabaların da bence ayıp ediyorlar düşünmeleri gerekir. Kendi dvine çıkana kadar böyle sürecek gibi. Yerinde olsam ben evde durmam
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim burada hava çok sicak ve disari cikilmiyor cidden. Anca akşama doğru çıkabiliyorum, o zamanda da genelde gitmiş oluyor akraba çocukları
+1 yılOf çok kötü bir durum yüzsüzlük resmen. Hadi ayda 1 kez falan olurda anlattiğına göre ya her gün ya da 2 günde bir geliyorlar bunlar böyle. Kimse bu devirde kimsenin çocuğuna bakicilik etmek zorunda degil hadi ay'da 2-3 defa olabilirde o da 2 saati geçmez. Bari gelirlerken yanlarinda birseyler getirseler. Sizin mülkünüz kimsenin ortak kullanımı değil iyi bir mülk edinmeyi basardiysaniz illa bunu akrabalarla paylasmak zorunda degilsiniz. Ders çalışıyorum falan de ya da ben arkadaşlarımı çağırcam de birde o veletler havuzada işiyordur
11 Yorumla- +1 yıl
Havuz olmasa bayramdan bayrama gelirler
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Şimdi ailem istiyor misafir diyene kadar her şey normaldi. Benim şu an diyeceğim de gayet mantıklı olurdu: şehir dışına çıkacağım şu kadar gün yokum gibi. Ama ailen istiyorsa bir şey demiyorlarsa ne desem bilemedim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnenle konuş babanı doldurmasını sagla
Başlıcam öyle aileye yani
Babanın iyi niyetini suistimal ediyorlar
Babanın tansiyonu yükselse o akrabalar tansiyon aleti getirmez
Havuzlu sitede yaşıyorsunuz diye evinizi otel gibi kullanıyolar
Sinirlerim bozuldu10 Yorumla
+1 yılYani sürekli sizdeyse artık onları misafir gibi görmeyin günlük rutinine bakın. Evde ne yapacaksan onları yap. Yemek saatlerini falan kendi düzenine göre planla. Ailen zaten rahatsız değilmiş kendi evine çıkmadan bu durumdan kurtulman zor
10 YorumlaBunun kolayı var. Sitede rahatsız ise dışarıdan gelene yasak koydursunlar kimse gelmesin. Eskilerim büyüme şekli aileye bakış açısı farklı. Yani senin düşüncen onlara göre haksız.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilen de senin gibi rahatsız olsa bi güzel kavga et derdim ama yapacak bir şey yok maalesef. Çok haklısın bu arada ben olsam ailemi falan umursamaz bi güzel kavga ederdim
20 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük net. Onların utanmazlığı sen boş ver canını sıkka şimdi diyicem halk plajına git gitmezsin hahshhs
20 Yorumla
+1 yılBiz de yazlık konusunda sürekli ayni şeyi yasiyoruz. Artik Ailemle gitmeme kararı aldım. Kovma ama çözüm yok
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSitede dışardan misafir kabul edilmiyor yasak deyin geçin
30 Yorumla
+1 yılAh kardeşim bizim milletin yüzsüzlüğünü, çıkarcılığını, saygısızlığını özetlemişsin. Maalesef bunu düzeltemezsin. Ya çekip gideceksin ya gideceksin. Başka yol yok iflah olmaz bu kitle.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKovmaman hata kov gitsin. Ayda yılda tamamda hergün hergün çekilmez düşüncesizlik onların gelmesi ayıp olmuyosa senin kovman hiç olmaz
10 Yorumla Kral sen akrabadan dert yaniyorsun 4 1 evde 4 kisiyiz benim oda han kapisi gibi hic kapanmiyor hep acik yanliz kalmayi birak nefes alirken bile zorlaniyorum neredeyse habire birileri girip cikiyor 😀
13 Yorumla
Soran+1 yılKapiyi kilitle rahatsız oluyorsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kapiyi acmayin. Basiniz sikintida olduğunda aramazlar sizi
16 Yorumla
Soran+1 yılBir defa öyle yaptım. Babami aramışlar, evde kimse yok diye. Babam da abimi arabayla yollayıp kapıyı açtırdı anahtarla. Evde beni gördüler tabi. Bu olaydan sonra da gelmeye devam ediyorlar, düşün öyle yüzsüzlük var.
Cevap sahibi+1 yılBabanlar manyak bence kusura bakma da. Kullanmalarina izin veriyorsunuz
Soran+1 yılÖyleler maalesef
Cevap sahibi+1 yılEmin ol hasta olsaniz veya yaslansaniz yüzünüze bakmazlar
Soran+1 yılBen de bu noktadan vurmaya çalışıyorum babamı ama umursamiyor. Çalışma masamdaki sandalye kırıldı ve bir aydır oyalıyor babam beni almak için. Ama yegenleri havuz keyfi yapsin diye fedakarlık yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılBaban sonradan yaptiklarini fark edecek ama is işten gececek. Bu devirde insanlar kapisini acmiyor sadece misafir gelmesin diye. Ama sizinkilerin kapisi sürekli açık.
+1 yılNormalde site havuzuna misafir kabul edilmez aslında baban veya annen gelecek olan misafire artık site yönetimi misafirlere izin vermediğini belirtise misafirler gelmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılMisafirler öyle bir kural olmadığını biliyor. Havuz zaten ana baba günü, arada kaynariz mantığıyla gidiyorlar
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSite sakinleri için geçerli misafirlere yasak olmalı tıpkı park yerleri gibi
20 Yorumla
+1 yılKovmak yalnış bir şey , sürekli de gelinmez sırf havuz için bu yalnış belki müsait değilsiniz hiç akıl edemiyorlarmı yakın olunca maalesef byle oluyor onlar da sabahın 10 da gelmesin çıkar için resmen geliyorlar havuz olmasa gelmezler
00 Yorumla
+1 yılKendi evin sandım, evde yokuz falan de diyecektim.. Aile evinde kaliyorsan kusura bakma yapabileceğin hiçbir şey yok..
12 Yorumla- +1 yıl
Bir dk, yakın akraba dediklerin yeğenlerin mi? Öyle bise okudum sanki aşağıda
Soran+1 yılAmca, hala çocukları. Yegenlerim de baya var ama hepsi farklı iller de. Senede anca 7-10 gün gelirler. Onlardan yana sorun yok, yani yeğenlerden.
Aile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Oturduğunuz sitenin yönetimi misafirleri havuza sokmama kararı alacak başka yolu yok. Normalde site havuzuna misafir sokulmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYönetim kendi misafirlerini getiriyor zaten orasi ayri nokta
+1 yılEvin reisi olan baban hayır gelecekler dedikten sonra biz sana ne gibi bir yardımda bulunabiliriz.
11 Yorumla
Soran+1 yılSitem etmek için yazdim aslında. Yoksa sizin bir şey yapamayacaginizi biliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkrabalarınız yanlış yapıyor siz haklısınız estağfurullah kovmak değil ama ciddi hır şekilde anlayacaklari bir ima yapın tabii durumun sonradan sizin aleyhinize dönmeyeceğine emin olacağınız bir şekilde söyleyin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Kullanıyorlar resmen sizi bence daha alma onları akrabalarından hiçkimseyi almaaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa almam. Ayda bir gelseler sorun yok da her gün çekilmiyor.
Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Haklısın bu konuda bı sınır çizilmesi lazım bu kadar olmaz
20 Yorumla
+1 yılHavuzdaki suyu boşalt. Uzun sürede doldurtma. Geleni de havuzda ilaçlama olduğunu ve bunun birkaç ay süreceğini söyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine bir ev bul kaç. Havuzlu , yazlikli ailelerin kaderi bu maalesef.😄
02 Yorumla
Soran+1 yılYazlık değil, sürekli oturduğumuz evimiz.
+1 yılBaban gelecekler dedikten sonra yapacak hiçbirsey yok..
04 Yorumla
Soran+1 yılBabam evde yok tüm gün, evde olup o kaosu görse keşke
- +1 yıl
Baban gibi adamlara bunu izah edemezsin.. kimse değişmez.. böyle tiplerin kafası atarsa satar geçer.. bu şekilde kafa dinleyemediginiz bir ortam tatil anlayışıyla uyuşmuyor tâbi.. en son sattirin babana. . uğraşmasın annen de gelen gidene hizmet etmekle..
Soran+1 yılYazlık ev değil, yaz kış oturduğumuz ev. Babam baya memnun, satmayı düşünmüyor. Annem de rahatsız oluyor ama hayır diyemiyor akrabalara.
- +1 yıl
Annen akıllı kadın.. sesi çıksa kötü olacak babanla.. yüz göz olmak istemiyordur.. üniversiteye gidene. . işini kendi evini kurana kadar senin için yapacak bir şey yok..
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz de yasak, dışarıdan misafir kabulü yapılmıyor. Yasak geldi felan dersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu dersem babami ararlar. Babam da 'yasak yok, olsa da gelin ben sizi sokarim' der. Öyle bir adam.
Havuza birinin i.. şediğini söyle daha gelmezler 😅 belki ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuratını as öyle gez evde. Onlar gelince evde durma. Lafını da esirgeme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstagrama hikaye at, eve havuz için gelenler lütfen gelmeyin, isteniyorsunuz de. (ciddiyim)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsite dışından insan almıyorlar diyeceksin
ben öyle söyledim kimse gelmiyor00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Sizin ev baya bi tatil yeri olarak kullanılıyor
00 Yorumla
+1 yılYa bişey demesen daha iyi 🥹 aileler böyledir kendin evi terket
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çıkarcı insanlarla muhatap olmak zor, bir de akraba maalesef.
00 Yorumla
+1 yılSite yönetimine söyle misafirlerin kullanmasına izin vermesin o da olmazsa havuza bişey kat hafif kaşındırıcı ısırgan otu gibi çok abartmadan ya da abart ösmdnjslsjd
13 Yorumla
Soran+1 yılSitede onlarca çocuk giriyor, onlara yazık olur
- +1 yıl
Öldür dememiş sana bence bunu yap
- +1 yıl
Asıl sana yazık bişey olmaz bi ısırgan otundan azıcık ısırıcak sadece ne olabilir iki gün havuza girmeyiversinler
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmeye çalış ne var gelmişler havuza girmişler. Bu kadar bencil olma
06 Yorumla
Soran+1 yılOkuduğunu anla
- +1 yıl
Ya havuz olmasa bayramdan bayrama gelecek tipler bilmezmiyim ben
Cevap sahibi+1 yılBu şımarık ergen abartıyor. Rahatsız olsa ana babası gelmeyin derdi. Neyse bana ne awk 😂
Soran+1 yılAbla sorması ayıp evli misin?
- +1 yıl
Sensin o simarik ergen
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılkendi evin olmadığı sürece yapabileceğin hiç bişey yok
10 Yorumla
+1 yılOhoo sabahtan filan insanı rahatsız ederiz diye düşünmüyorlar mi?
10 YorumlaHavuzun suyunu boşalt misafir gelmeden önce , Havuz boş olduğu için daha seyrek gelirler. Gittiklerinde ise havuzu geri doldurur keyfine bakarsın :))
01 Yorumla
Soran+1 yılSitede yaşıyorum, villa falan değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen tam bir sinirler k. bakma neden kabul ediyorlar ki. Çocuklar evde uyuyor desin
00 YorumlaAyy okurken aşırı sinirlendim. Tepkini koysana sert bir şekilde bune görgüsüzlük? Hayırdır yani
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim misafir sevmediğimi bilirler ailedekiler, mizacim sert duruyor dışarıda. Babamdan yüz bulup geliyorlar
Çok saçma bir şey kesinlikle gelmeye hakları yok
20 Yorumla
+1 yılsite yoneticisinin havuz icin disardan misafiri yasakladigini soyleyebilirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen o evden çıkmalisin derslerine iyi çalış :))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKov ben arkandayım jhgh
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılMisafir girişi yasaktır diye tabela astır
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Yanlış bisey ya biraz görgüsüzlük
10 Yorumla
+1 yılAşırı sinir bozucu bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. taşındım de gelip soracak halleri yokya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Çok sıkıntı hocam allah yardım etsin
20 YorumlaSende senin akbabaları çağır
Birbirleriyle didişsin dursunlar00 Yorumla
+1 yılOnlara bunun onur kirici bir davranis oldugunu soyle
00 Yorumla
+1 yılSaatlik ucret al bak nasil gelmiyolar 😂 havuz kullanimi kisi basi saatlik 200 tl de.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSitedekileri rahatsız ediyorlarsa sıkıntı.
11 Yorumla
Soran+1 yılO konuda şikayet almadık neyse ki
- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Havuz için sürekli misafir geliyor. Yalnız kalamıyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler