Ev arkadaşım her gece sevgilisini getiriyor, insanlıktan çıkmak üzereyim! Bir bakar mısınız?

Apartta kalıyorum. 2 kişiyiz, çocuğun odası ve benim odam. Arkadaş haftada 7 gün varsa, 5 günü kız bizde. Bir kere uyardım, tamam dedi geçti. Geçende salona çağırıp tekrar uyardım. Çocuk benden korkuyor bayağı ama yine uçkurundan vazgeçemiyor. Dövmek istemiyorum. Olayı herkese anlattım, herkes çocuğa dalma derdinde. Yok beyler diyorum, salsam çocuğu tüm Karadeniz dövecek herkes kıl kaptı. Ama iyi kötü 10 ay beraber olacağız, dayak atmak, kavga etmek istemiyorum, ki çok sinirli bir adamım. Hayatımda tolerans gösterdiğim ilk ve son insan sanırım.

Yahu dün akşam duş aldım bilerek duşsun sesi diye bir de sesli bağırarak duş alıyorum, salonda geziniyorum adamın umrunda değil. La bir rahatsız ol daha, bir şey ol. Bu kadar midesiz, bu kadar yüzsüz adam beni dayağa zorluyor artık. Ama son bir kere sizlerden de fikir almak istedim. Bu kızı nasıl kaçırırım? Çocuğu da getirtmekten vazgeçerim. Midesiz herif.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Ev arkadaşım her gece sevgilisini getiriyor, insanlıktan çıkmak üzereyim! Bir bakar mısınız?