Aile & Toplum Niye Çarşambadan sonra çarşambartesi yok? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yani bu salı Çarşamba ve Perşembeye haksızlık değil mi?Haksız mıyım Güncellemeler+1 yıl Değiştireceğiz Güncellemeler1 yıl Güncel Niye Çarşambadan sonra çarşambartesi yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Öyle uygun görmüşler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle uygun olmaz
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Gece uyumaya çalışırken aklıma düşen mistik sorular: 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤗🤗 Yorumla AmanAliBeeey +1 yıl Allah da seni güldürsün hshshs😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 inşallah Yorumla AmanAliBeeey +1 yıl Herkesi😅 Yorumla AmanAliBeeey 1 yıl Güncelliği kalmamış sorunun ama😅😅 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet bence de mesela çarşambanın adı salırtesi olmalıydı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısınız
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Biz hafta sonu gelsin diye günleri çift çift geçmeye çalışıyoruz sen çoğaltmaya yapma bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoğalsın Yorumla musty001 +1 yıl Dua mi edion beddua mi bilemedim Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç bence de yani çok haklı bir isyan, Allah başka dert vermesin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklıyım dimi🤗 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl O kadar haksız durumlar var ki buna daha sıra gelmemiş olabilir :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cuma Müslümanlıkta mübarek gün Pazar Hristiyanlıkta ondan böyle söyleniyor..Şaka şaka salladım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haklısın niye yok ki 🥲 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmalı Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Bu Da Gelir Bu Da Geçer Dayanmalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dayanıklıyım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne kadar bar payyon meraklısısın çarşam (bar) tesi niyetini direk söyle böyle gizleme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok canım Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. sen öyle söyle bizi bulaştırma :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur mu öyle Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Büyüklerimiz öyle uygun görmüş 😎 0 0 Yorumla
hamburgerpatates Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Salıertesi de yok mesela. Bunlar hep eksik shhhshz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet haksızlık gerçekten 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sen yap olsun O zaman 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Seninde yapman gerek Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sen öncülük yaparak bizlere de yol açmış olursun 😊 Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bugün ölüm günüm tebrikleri alıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler Yorumla
jifshz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Perşembe yapmak istemişler demek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmaz Yorumla
cennet_cehennem123 Takip Et Xper 4 Yaş: 96 +1 yıl aslında var ama sen bilmiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla cennet_cehennem123 +1 yıl bilemezsin Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Espri yapma sn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek Yorumla Psikopatbirinsan +1 yıl 😃😃😡değil Yorumla
Onurknl1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Soruyu okurken telefonu yüzüme düşürdüm 😒 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
mutluyumişte Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence çok haklısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklısın abla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyyyy Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. Aynen kardeşim, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yerim seni 🤗🥰🙈 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anneni ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm🥰 seninki çok tatlıdır 🥹🥰 Yorumla Soran +1 yıl Annen daha tarlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok senin ki 🥹🤗🥰 hafif Kara tombul 🥹🥹🥹 Yorumla
Kvothe_221 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Haksızsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklıyım Yorumla Kvothe_221 +1 yıl Değilsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Öyle uygun görmüşler
Öyle uygun olmaz
Gece uyumaya çalışırken aklıma düşen mistik sorular:
🤗🤗
Allah da seni güldürsün hshshs😅😅😅
😂😂 inşallah
Herkesi😅
Güncelliği kalmamış sorunun ama😅😅
evet bence de mesela çarşambanın adı salırtesi olmalıydı
Çok haklısınız
Biz hafta sonu gelsin diye günleri çift çift geçmeye çalışıyoruz sen çoğaltmaya yapma bunu
Çoğalsın
Dua mi edion beddua mi bilemedim
Hiç bence de yani çok haklı bir isyan, Allah başka dert vermesin.
Haklıyım dimi🤗
Hea
🤗🤗
O kadar haksız durumlar var ki buna daha sıra gelmemiş olabilir :D
Mantıklı
Cuma Müslümanlıkta mübarek gün
Pazar Hristiyanlıkta ondan böyle söyleniyor..
Şaka şaka salladım.
🤗🤗
Haklısın niye yok ki 🥲
Olmalı
Bu Da Gelir Bu Da Geçer Dayanmalısın
Dayanıklıyım
Ne kadar bar payyon meraklısısın çarşam (bar) tesi niyetini direk söyle böyle gizleme
Yok canım
sen öyle söyle bizi bulaştırma :D
Olur mu öyle
Büyüklerimiz öyle uygun görmüş 😎
Salıertesi de yok mesela. Bunlar hep eksik shhhshz
evet haksızlık gerçekten
Bence mantıklı bir bakış açısı
Sen yap olsun O zaman
Seninde yapman gerek
Sen öncülük yaparak bizlere de yol açmış olursun 😊
Tabi tabi
Bugün ölüm günüm tebrikleri alıyorum