Sosyal medyada cok popüler olmaya basladı. Ben de o zamanlarda izleyip bitirdim. Okey, güzel dizi ama abartılacak kadar da bir şey yok. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sosyal medyada cok popüler olmaya basladı. Ben de o zamanlarda izleyip bitirdim. Okey, güzel dizi ama abartılacak kadar da bir şey yok. Siz ne düşünüyorsunuz?
İzledim ama çıkar çıkmaz. İzlemeden önce popüler olduğunu görseydim izlemezdim. Yine de güzeldi. Gereksiz abartıldığını düşünmüyorum. Sadece sürekli kalitesinden bahsediliyor. Ama mantık hatalarını kimse konuşmuyor ¢
Nasıl mantık hataları var mesela
İzlemeyenler varsa baya spoiler olacak ama yazayım mı yine de?
Okumayıversinler canım, merak ettim lütfen.
Mesela son bölümdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Tyler ayı ya -ne diyeyim bilemedim adını unuttum dizideki- arıcı gözlüklü çocuk oraya araştırmaya gittiğinde ona saldırdı. Ama o sırada Wednesday'in yanındaydı ve bir an olsun ayrılmadı yanından. Ve yine aynı olay içinde arıcı çocuk kırmızı çizmelerden bahsetti. Bu da Thornhill'i işaret ediyor. Ama yangın söndürme cihazından kan aktığında o kadın oradaydı ve Wednesday'i sarstı hatta arıcı çocuk yaralandığı sırada. Yani partiyle bu olay aynı zamanda oldu ama bahsedilen karakterler o sırada wednesday'in yanındaydı
Anlıyorum teşekkür ederim yorum için. Sonuç olarak doğaüstü bir diziydi, eksik olabilir ama keyifliydi.
Rica ederim, katılıyorum
Popüler olmadan önce izlemiştim, güzeldi abartıldıktan sonra benim gözümde düştü dizi.
Ayrıca abartıldığı zaman bayağı önceydin bunu niye yeni soruyon
sanane
Djdmnx
Cevap
14Cevap
Wednesday izlemedim hiç. ama izlemeyi düşündüğüm bir yapım oldukça ilgi çekici görünüyor.
Hayır izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum o kadar çok goygoy yapıldı ki henüz fragmanını izlemeden bile diziden soğudum
2. Squid Game vakası. Birkaç aya unutulur bu da 😄
İzlemedim. Başladim ama devamini getirecek kadar ilgimi çekmedi. Her yerde muzigini duymaktan bunaldim zaten daha fa izleyemem herhalde.
İzlemeyen bir ben kaldım herhalde. Aslında konusu ilgimi çekti ama popülaritesi azalınca izlemeyi düşünüyorum.
Ben başladım ama ilk bölümde kapattım. Gerçekten beğenmedim.
Ben hala izlemedim izler miyim sanmıyorum bir şey ne kadar popüler olursa o kadar uzaklaşıyorum.
Ben izlemedim ama Jenna ortega çok tatlı ama 😍💕🤭
Evet abartılacak kadar bir şey var. Çünkü yıllardır bu kalitede bir dizi çıkmadı bu yüzden de abartılması gayet doğal.
izlemedim ama amma çok parlattılar diziyi yaaa çok fazla abartıldığını düşünüyorum
Birkaç bölüm izleyip bıraktım. Sarmadı
çıkar çıkmaz izledim ❤️
Ben kaldım çünkü dizi izlemem
Baktım bir iki bölüm beğenmedim
Güzel dizi sevdim yani
ben izlemedim çok şükür
Ben 🙄
Ben izlemedim abarti derecede çok önemli mi
Ben beğendim.
İzledim
Benn
İzlemedim