AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yardım et kanka çabuk bitirsin ama kadınlar için ev işi bitmez
Kankam ev işi olsa 1 saatte bitirir. Annem çocuk bakıyor. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği, bez değiştirilmesi, yıkaması, giydirmesi, uyutması onda kadın torun bakıyor ama çok yoruluyor ya bu kadar olmaması lazım artık işinin
Hee çocuğun annesi babası nerde işte mi
İzinli olduklarında da bakmıyorlar bro annem iyi bakıyor diye ona bırakıyorlar ama annem çok yorgun. Sabahları kalktığında başı fır fır dönüyormuş 😑
Annene söylesene benim işim çocuk bakmak en azından izinli günlerinde bari olsa siz bakın yemekleri siz yapın diye
Söylemiş çok yoruldum diye ablam tamam 15 gün ben bakacağım demiş bayram için fakat yine bakmamış. Bütün iş anneme kalmış 😞
Herkes öyle söylendiğinde tamam demiyor bro yüklenmeye devam 🤢
Bıraksin çocuğu kucağına yaa
İşte yapamıyor fazla gururlu annem 😑
Yapsin yoksa hep kendini ezdircek
İşte söylüyorum bro ama yapamam diyor. Onların düşünüp alması lazımmış yükünü ama yapmayınca bir şey diyemem diyor
Hastalanıp kalacak diye korkuyorum, başı dönüyormuş her sabah
Sen konuş gizlice bence
Kanka ben daha önceden ablama söyledim annem çok yoruluyor diye biliyor ama bakmak zor geldiği için bu düzene devam ediyorlar. Daha fazla ne söyleyeceğim ki ne söyleyebilirim
Bugün annem telefonunu açmadı diye yazmış, kadının işi çok normal yazdım anlayana 😞
En azından yemek konusunda yardım etmelerini, izinli gününde olsun bebeği annene vermemelerini söylemen lazım
Bro kaç kere annemin işi çok dedim ya annem iyi bakıyor diye ona bırakıyorlar yine, kadın bu bayram tatili öncesi çok yoruldum diye söylemiş. Bayramda yine çocuk hep annemin üstündeydi
Daha ne söylenir ki
Annen tepkisini koyacak yapacak bir sey yo okzaman
Haklı sın
Evdekiler yardımcı olcak
Kankam ev işi olsa 1 saatte bitirir. Annem çocuk bakıyor. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği, bez değiştirilmesi, yıkaması, giydirmesi, uyutması onda kadın torun bakıyor ama çok yoruluyor ya bu kadar olmaması lazım artık işinin
Kaç yaşında anneniz
62 😞
Yaşıda var dikkat etsin
Ne isle mesgul ki
Neden rahatsizsin onu anlamadim
Hastalanıp kalacak diye korkuyorum, başı dönüyormuş her sabah
Senin annene dinlenme yok maalesef
Yardım edebilirsin mesela
Yardım ediyorum ama çooook işi var 🤢
Yani aslında torununa bakmak zorunda degil. Artık kimin çocuğuysa ya bakıcı tutacak ya da kendi bakacak. Yani annene de yazık ve çocuk bakmak cidden çok zor bisey
Söylemiş çok yoruldum diye ablam tamam 15 gün ben bakacağım demiş bayram için fakat yine bakmamış. Bütün iş anneme kalmış
Ablanin çocuğuysa ablan niye bakmıyor ki çalışıyor mu ve çocuk kaç yasinda
2,5 yaşında ve bu zamana kadar hep annem baktı. Dadılar bakamıyor annem gibi
Ablam çalışıyor, izinli günlerinde de çocuk ona fazla geliyor. Yine bütün çocuğun işleri anneme kalıyor
Benimde 2,5 yaşında bi yeğenim var ve tam en yaramaz oldukları zaman bu zamanlar. Cidden bende bakarken bazen çok zorlanıyorum. Ben gencim hadi neyse de annen artık belirli bi yaşta sonuçta
Bence ablanın düşüncesi yanlış o senin çocuğun sonuçta iş zamanları vakit ayiramiyorsa izinli günlerinde vakit ayirmasi lazım. Çünkü o çocuğun anne sevgisine de ihtiyacı var. Ya da böyle olacaktı keşke çocuk yapmasaydi
Evet 😑 ben zaten yeğenimi oynatmaya çalışıyorum bütün gün ama annemin iş yükü çok fazla ancak ablam yardımcı olabilir diğer işlere çocukla ilgili çünkü hepsi
Anladimm
Ee yardım edin kadina