Ne bir iş yapıyor, ne adam akıllı yemek yapıyor, sürekli benden bekliyor ben de dersime çalışıyorum.
Üniversite sınavı için.
Kütüphaneye gidiyorum neden gidiyorsun, ne kadar çok kütüphaneye gidiyorsun, işlerden kaçmaya çalışıyorsun.
Ya sen yap işi, sanki ben evlenip bir yuva kurdum da bu sorumluluğu aldım.
Benim zaten odam toplu, kendi odasını bile toplamiyor bu kadın.
Sürekli bir morali bozuk falan.
Dengesiz dengesiz davranıyor.
Sabah kahvaltıdan sonra hemen ders başına oturuyorum, kahve yap falan dedi gel beraber içelim ya insanda birazcık düşünce olur ya düşünce.
Sonra ben düşüncesiz oluyorum yanında oturup kahve içmediğim zaman sıkıntı çıkarıyor.
Kúsúyor birşeyler yapıyor.
Ya ben bunla mi uğraşmak zorundayım, kahvesini yaptım yanında oturdum lakin bir yandan da sorulara bakıyordum.
Bıraksana şu dersi vs diyor sonra bakarsın, bi de bir kahveyi yarım saatte içiyor.
Arkadaşlar n'apmam lazım.
Allah rızası için hakkaniyetli yorum yapın, ben bu kadınla uğraşmaktan gerçekten yoruldum.
Üniversite sınavı için.
Kütüphaneye gidiyorum neden gidiyorsun, ne kadar çok kütüphaneye gidiyorsun, işlerden kaçmaya çalışıyorsun.
Ya sen yap işi, sanki ben evlenip bir yuva kurdum da bu sorumluluğu aldım.
Benim zaten odam toplu, kendi odasını bile toplamiyor bu kadın.
Sürekli bir morali bozuk falan.
Dengesiz dengesiz davranıyor.
Sabah kahvaltıdan sonra hemen ders başına oturuyorum, kahve yap falan dedi gel beraber içelim ya insanda birazcık düşünce olur ya düşünce.
Sonra ben düşüncesiz oluyorum yanında oturup kahve içmediğim zaman sıkıntı çıkarıyor.
Kúsúyor birşeyler yapıyor.
Ya ben bunla mi uğraşmak zorundayım, kahvesini yaptım yanında oturdum lakin bir yandan da sorulara bakıyordum.
Bıraksana şu dersi vs diyor sonra bakarsın, bi de bir kahveyi yarım saatte içiyor.
Arkadaşlar n'apmam lazım.
Allah rızası için hakkaniyetli yorum yapın, ben bu kadınla uğraşmaktan gerçekten yoruldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer