Annem beni çok mu bunaltıyor ?

Açıkçası şimdi ortaokul yıllarında annemin üzerinde çok emeği geçti.Bana okul okumamı ve bunun önemini oyle anlattı ki lisede hep ücretsiz dershanelere gittim ve bildiğiniz inektim.Liseden sonra ise üniversiteye başladığımda artık para kazanmayı düşünmeye başladım.Aileminde maddi durumu çok kötüydü.Şöyleki 20 yıldır istanbulda ev alamamıs bir babam vardı ve devamlı iflas etmiş hiç dikiş tuturamamış bir adam.Ben de o zamanlardan ailemle yasadığım için kazandığım paraları geçimim kadar harcıyor gerisi bende birikiyordu yaklaşık 19 yaşımdan beri çalıstım 40 000 tl biriktirdim ve 22 yasımda anneme bir ev alması için peşinat verdim .Evi aldık kalanını iste 1000 er tl taksitle ailem karsılyor .Bu arada ben hala okuyor bir yandan da iş kovaluyordum son 1 yılda işim iyice yerine gitti ve 23 yasımda 70 000 tl civarında tekrar para biriktirdim.Şimdi de benden bu parayı istiyor ve banka borcunu kapatmalıyız diyor ..Açıkcası babam çok umursamaz bir adam yani pek bir beklentim yok ki öyle ki kullandığım hat onun adınaydı ve sonrasın da o hat adına telefon aldı ve aylık 200 tl bana masraf çıkardı.Ben evin borcunu kapattıktan sonra acaba yine kazanıırmyım onlardan bana destek gelir mi bilmiyorum ..Annem de evi kendi adına tapulanmasını ileri de evlendiğimde karımın aklını çeliceğini falan düsünyor oyle takıntı ki konustuğum kızları şimdiden kıskanmaya başladı.Hatta evlendiğimde yakın yerlerde oturalım diye baskı bile kurdu..ve gençken 23 yasında bu paraları kazandığım içinde bendeki beklentide inanılmaz yüksek ... Benim fikrim ise tapu benim adıma yapılmalı ve annemin bu baskılarına karsı nasıl kendimi savunurum sonuçta annem o benim .
Annem beni çok mu bunaltıyor ?