Annem sürekli hastayım deyip işlerden kaytarıyor?

Ya bıktım artık yaa sinir krizi geçirerem böyle anne olur mu ya? Sürekli hastayım diyor işten kaçıyor sürekli işten kaçıyor evin içini temizlemiyor gidiyor saçma sapan şeyler yapıyor oturduğu yerden çamaşır katlamaya aciz ya bayram var her yer almış başını gidiyor misafir gelecek akrabası samimi olduğu kadın gelecek çocuklarıyla onlar yiyecek içecek her b* ku yapacak ben kaldiracam ben hazirlayacam ay ayağım ağrıyor ay karnım ağrıyor evet bir sürü hastalığı var ama her gun yaa senede zaten 1 kere yapılacak işleri kendisi de yapmıyor ben yaparım genelde tek istediğim çamaşır as demekti geveze oldum sınavım var çalışamıyorum insan her gün hasta olur mu her zaman olabilir mi ya sonra inanmayana Allah versin diye beddua ediyor ne bicim anne bu ya insan her Allahı günü nasıl yorgun olur biri çağırınca gidiyor apar topar evin içinde durmuyor istediği gibi çıkıp alışverişini her şeyini yapıyor beni de eve tıkıyor sen otur şunu yap bunu yap diyor sonda laf edince çok konuşuyorsun dilin pabuç gibi çok betersin deyip duruyor ne arkadaşım var ne cevrem var pısırık asalak gibi yetiştirdi beni he ama iş yapmayayım canımı okur 2 hafta sınavım var 2 3 hafta yetistirmem gerekiyordu o süreçte bile dayanamadi yaptı ama hep ofladı
Annem sürekli hastayım deyip işlerden kaytarıyor?