Zinaya bulaştım karşıma çıkan tipler de psikolojimi bozdu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Zina ile ne alakası var, yıllar herkese bir şekilde acımasız davranır. Ayrıca şimdi güzel olmadığınızı düşündüren şey ne mesela? Her yaşın kendine göre bir güzelliği vardır.
071 Yorumla
Soran+1 yıl29um ama ruhum 70
- +1 yıl
Eee ne güzel işte, benim de ruhum 80 bunda bir şey yok, ruhun yaşı tecrübeyi ve yaşanmışlıkları gösterir, demek bu hayat hakkında gerekli tecrübeye sahipsiniz. 29 erken bir yaş, ben 34-35 yaş aralığındayım ben bile bu psikolojiye girmiyorum. Çok erken kendinizi salmışsınız, emin olun bunların hepsi psikolojik.
Soran+1 yılBuradan konuştuğum biri vardı 5 yıl iletişim halinde kaldık son tartışmada şu annem yürüme bandında spor yapıyor 30 yaşında güzel bir kadın gibi, senin gibi 70lik bir nene gibi değil dedi. İnsanlar hep beni böyle yerdiler. Artık yaşlı kadınlar gibi kiloluyum belim bacaklarım kalınlaştı. Spor zaten yapmıyorum anca bişeyler yiyorum sosyal hayatım da bitti
- +1 yıl
Eee ne güzel işte, mesela ben balık etli kadınlardan hoşlanıyorum, zayıflar bana hiç çekici gelmiyor. Kısacası her kiloda farklı farklı erkeklerin ilgisini çekersin, zayıfım tüm erkekler ilgilenir veya az kilo aldım kimse ilgilenmez diye bir şey yok çıkın bu psikolojiden. Bende 2 kere taşındım doğup büyüdüğüm ortamdan ve dostlarımdan koptum, çevre değişince de dost arkadaş kalmadı asosyal oldum neredeyse ve haliyle bende az hareketten biraz kilo aldım yani benzer durumdayız ama ben daha yaşlıyım o zaman senden önce depresyona girmem gerekiyor müsaadenle :D
Soran+1 yılOrantılı değil kilo dağılımı. Bıngıl bıngıl olmuşum 😞
- +1 yıl
Kimin kilo dağılımı orantılı ki? :D Ben 1,81 by, 93 kiloyum öleyim o zaman :D Hayat çok değerli, elimizde bu hayattan başka bir şey yok yani elimizdekinin kıymetini bilelim, hayatı kendimize zehir edersek ayakta durmak için sebebimiz kalmaz. Emin ol senden çok çok daha büyük dezavantajlarım var ama salmıyorum kendimi. Mesela 7/24 bir zaman boşluğum var, duvarları dövüp psikolojimi bozmak yerine tüm gün dizi izliyorum, film izliyorum, genel kültür videoları izleyip kendimi geliştiriyorum, kitap okuyorum vs. bir şekilde kendimi meşgul ediyorum ve zamana değer katıyorum. Sen kendine değer vermezsen emin ol kimse senin bile sana vermediğin değeri vermez.
Soran+1 yılVermediler zaten. Hep insanlardan kötülük gördüm istismar edildim. Bu arada senin de iş güç yok heralde
- +1 yıl
Hisse senetleri ve kripto paralar üzerine oturduğum yerden bir şeyler yapıyorum ama dediğin gibi sürekli ve mesai harcadığım bir iş tercih etmiyorum böyle kafa rahat. Umarım tam istediğin gibi musmutlu bir hayatın olur, hakkında da kim ne der, el alem ne der diye düşünme, hayatını yaşamana bak yoksa şu kısacık hayatlarda mutlu olamayız başkalarını önemseyerek. Malum boş zamanlarımda psikoloji, stres, yaşam koçluğu, depresyon gibi konularda da bazı kurs videoları izlemiştim o yüzden emin ol çok iyi anlıyorum. Buradan da genelde karşına çıkanın amacı belli gibi bir şey bu sitede yorum yaptıkça gözlemleyebiliyorum. Ben genelde inanç alanında yorum yapmak için giriyorum ama illa gözüme çarpıyor milletin niyeti. Hayır gelmez, üzülmeye de değmez.
Soran+1 yılGüzel dileklerin için teşekkür ederim ama hayatım her geçen gün kötüye gidiyor sanki. Geçmişim hata dolu. Bu yüzden de huzur bulamıyorum mutsuzum. Günahlarım beni mahvediyor eziyor geçiyor
- +1 yıl
Geçmişi geçmişte bırakır önüne bakarsın bu kadar basit. Her insanın gurur duymadığı bir geçmişi olabilir, bu geriye kalan hayatına engel teşkil etmez. En ufak bir hatamızda küstüm oynamıyorum diyemeyiz, hatalarımız ders almamız için var ve her düştüğümüzde daha güçlü ayağa kalkmaya çalışmalıyız. Bir yerden başla bence, şöyle soğuk bir duş alıp en sevdiğin kıyafetleri giyerek kendini güzel hissedip bir avm ye veya parka gidip insan içine karışabilirsin, en azından insanları gözlemlemiş olursun, yakınsan bir sahil kenarında denize karşı çekirdek alıp oturursun, ormanlık bir alan varsa bol oksijen işliğinde yürürsün, bugün geriye kalan hayatının miladı olsun, bir yerden başla.
Soran+1 yılHatam küçük değil ki. Senelerce telafi etmeye çalıştım ama olmadı. Telafi etmeme izin vermediler. Şimdi derin bir depresyona girdim cesaretim olsa hayatıma son veririm.
- +1 yıl
Hatanın boyutu önemli değil, hata hatadır ve geçmiş geçmişte kalmıştır. Telafi edemiyorsan unutmaya çalış mesela, alternatif bir bakış açısı geliştirebilirsin. Depresyon ve stres insanları erken yaşlandırır hatta hayvanlarda bile yıkıcı etkileri ispatlanmıştır, o yüzden şu kısa ömrümüzde stres depresyon çekmeye değmez.
Soran+1 yılAnlatsam olur mu sana
Soran+1 yılAma burdan anlatacaktım 🙁
Soran+1 yılÇünkü utanıyorum
Soran+1 yılÇok yazdım buradan
Soran+1 yılÜstüme gelme ama
Soran+1 yılBilerek canımı yakmak için yargilayanlar oldu da
- +1 yıl
Seni tanımam etmem, bana bir borcun yok alacaklı değilim, ne diye senin canını acıtmaya çalışayım amaç ne olabilir yani hangi mantık ile? Kaldı ki sekülerliğin dibine vurmuşum, sonsuz özgürlüğü savunuyorum öyle tutucu falan da değilim, seni ne için ne hakla yargılayabilirim çıkın bu psikolojiden bence.
Soran+1 yılNeden başkaları yargıladı? Bir kardeşim çıkıp yaşadığın durum az bile, psikolojin bozulsun bir zahmet vicdan azabı çek dedi. Bu kişi de beni tanımıyordu mesela. Ama konuma gelip acımasızca yargıladı eleştirdi
Soran+1 yılŞöyle anlatayım. Öncelikle bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra (19 yaşına gelince) vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar saalaaakmışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa pozisyona girdiğim için! Tabi o zamanlar ilk milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra bunu fark edince
kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye. Yıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor.
Soran+1 yılBen o son rızam dışında olan ilişkide sonuçta izin vermiştim bu yüzden senelerdir iftira mı atmış oldum diye kendimi yiyorum çevremdekiler beni çok suçladı iftira attığımı söylediler beni iftiracı ilan edip üstüme geldiler bu yüzden mi bu psikolojiye girdim emin olamıyorum
Soran+1 yılBen bile isteye iftira atmadım ifade verirken sadece o son ilişkinin de zorla ve rızam dışında olduğunu belirttim ama sonradan fark ettim ki ifademi alan polis böyle yazmış. Bazı insanlara anlatınca beni iftira atmakla suçluyorlar. Şimdi ben bile isteye yapmadım ama iftira atmış olsam bile bunda bana tecavüz eden şahısın hiç mi payı yok? Afedersin ama bana göötteen tecavüz ettiğini erkek polise o yaştayken nasıl anlatabilirdim? Ailem de yeterince arkamda durmadı zaten. Utandım. Ee son ilişki de zaten rızam dışındaydı. Bana başka yol mu bırakmış? Mecbur kalmışım o son rıza dışı ilişkinin zorla ve rızam dışında olduğunu belirtmeye. Yaşıtım olan kız kuzenim de bu şahısla olan ilişkimi biliyordu göz yumup sonra da onu savundu o yapmaz o yapmaz o tecavüz etmez diyerek. İnsana ne geliyorsa akrabadan geliyor. Bu şikayet işine kadar da millete onunla bununla yatıyor vermediği kişi yok diye lafımı yapıyordu. Başka erkekleri üstüme salıyordu. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Kız kuzenim de o dönem iftiracı ilan etti beni. Tecavüze uğradığım yetmezmiş gibi bir de hata yapmama neden oldular. Sabah hep azapla uyanıyorum. Biri sanalda açtığım paylaşıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Bilinçlendikçe hatamın farkına vardıkça hep kendimi suçladım içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Tecavüze uğradığım yetmezmiş gibi allah beni affetmeyecek diye korkuyorum. Kul hakkına mı girdim diyorum.
Soran+1 yılYemin billah bile isteye yapmadım bilinçli değildim ki. Ben neden bile isteye bu kadar acı çekip vicdan azabı duyacağım bir şeyi yapayım? Nerden bileyim polis böyle yazacak? Ben kuzenim iftiracı diye üzerimde baskı kurunca tutanakları ifadeleri inceledim de fark ettim. Bir de bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Başka siteden de bir adam paylaşımıma yorum atıp çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok yazmış o yorumun üstüne de psikolojim dengem alt üst oldu. Cimere yazdım ifademi aldılar sonra yine ses seda çıkmadı. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi. Rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim Ölmek istiyorum gerçekten zaten bu gidişle sağlığımı da kaybedeceğim
Soran+1 yılBaşka sitede paylaşımıma yorum yapan bir pislik bana sen milleti karaladın millete iftira attın öyle mi, bugün bu yaşadığın durum az bile, psikolojin bozulsun bir zahmet vicdan azabı çek yaşadıklarının sorumlusu sensin kendini suçla sonra da yatıp kalktığın adamları ölç biç dedi. Bir tecavüzcünün bile hakkını arıyor ben onu karalamışım tecavüzcüler de karalanıyormuş demek vay be. Peki ben vicdan azabı çekip kendimi suçlarken ona neden bedel ödemesini söylemiyor? O bedel ödemiyor ki zaten evlenmiş çocuğu bile olmuş o tecavüz de dahil birlikteliğin sefasını çekti acısı cefası bana kaldı. Ha sanaldan başka bir erkek de uğradığım tecavüz için ne dedi biliyor musun? Karşı taraf onu tecavüz olarak görmez ki fantezi olarak görür dedi kısaca benim için b***k yoluna gitti Niyazi diyebilirsiniz
Soran+1 yılŞok oldun değil mi? Böyle bişey beklemiyordun. O bana tecavüz etti ama ben de daha mı büyük bir pislik yapmışım farkında olmadan ne 😔
- +1 yıl
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun, sanıyorum üzerinden 12 yıl geçmiş ve atlatamamışsın, bu olaylar senin psikolojini gereğinden uzun süre bozmuş. Sondan başlayayım, hayır şok olmadım ve daha büyük bir şey bekliyordum, yanlış anlamazsan eğer bu hiçbir şey. Ayrıca sanaldan birinin yorumu da çok doğru, en azından erkeklerin büyük çoğunluğu bunu tecavüz olarak görmez, fantezi olarak görür. Bunca yıldır neler neler gördüm, kostümlüler, duş, ormanda, üzerine işetmeliler, gruplar vs. hepsi değişik fantezilerdi ama bir fark vardı, hepsinde rıza vardı. Rızasız en ufak temas bile tacizdir, ayrıca herhangi bir pozisyon rıza alınmadan gerçekleşen bu eylemi haklı kılmaz. Bu sizin dediğiniz gece karanlıkta çıkmaz sokağa giren kız istiyordur, gönüllüdür gibi saçma bir anlama gelir. Oldu olacak hazır öne doğru eğilmiş, yan odadan 4 arkadaşımı çağırayım, birde ekstra olarak job sokayım, ellerini ve ağzını da bağlayayım tam olsun dememiş iyi ki, kısacası çıplak olmanız kafasındaki her fanteziyi eyleme dökmesini gerektirmiyor, bu kafadan çıkın yani sizin amacınız normal bir ilişkiymiş o konuda masumsunuz tüm içtenliğimle söylüyorum. Hee izin alır, yapabilir miyim diye rica eder, sizden de olur yanıtını alır orası başka, çiftlerin fantezi dünyasına da kimse karışamaz. Kuzen mevzusuna gelince, hala görüşmeyi kesmediniz mi öyle bir insan ile? Bazıları kuzenlerini kıskanır, bazıları kuzenlerinin sevgililerini arzular, ekonomik durumunu kıskanır, güzelliğini kıskanır, onunla kıyaslanmaktan sıkılır vs. akrabalar arasında sıkça yaşanan bir durum bu ve oldukça sıradan, en azından 5 arkadaşım kuzenlerinden çok büyük kazıklar yedi gözümün önünde, o yüzden o öyle dedi haklı mı acaba diye düşünmeyi de kesebilirsiniz. Gelelim en önemli olan konuya, şikayet mevzusuna. Utanmakta haklısınız, bu en doğal hakkınız. Siz yine öncekiler rızam dahilindeydi demişsiniz, bunda bir şey yok saklamamışsınız. Ayrıca ilgisiz memur dinlediğini anlamayı beceremediyse bu sizin suçunuz da değil.
- +1 yıl
Üstüne üstlük şahsın başına da hiçbir şey gelmemiş, 2 yıldır kendinizi bunun için mi perişan ettiniz gerçekten? Rızasız fantezileri olan böyle biri keşke 3-5 ay bile olsa içeri girseydi çünkü hak ediyor, başkalarının psikolojilerini de mahvetmezdi en azından belki akıllanırdı. Bunu sağlayacak olan yanlış alınmış bir ifade olsa da fark etmezdi ama adalet sistemimiz yanlış çalışıyor. Zaten diyelim hadi yanlış anlaşıldı ve tamamen rızasız ilişkiden 25-30 sene yedi diyelim, bir hata olmuş öyle bir şey olmadı diye ifadenizi değiştirip cezayı indirebilirdiniz, bir hata yapmış olsanız bile telafisi vardı anlayacağınız. 12 sene öncesinde yaşanan olaydan sonra vücut sağlığınız bozuldu mu? Önemli olan bu. Psikolojinizi zaten kendi kendinize gereksiz yere tüketmişsiniz, suçlunun ve mağdurun bu şekilde yer değiştirdiği olaylar emin olun herkesin çevresinde var, psikologlar bu gibi zibilyon tane vaka ile ilgileniyor. Suçlu daha suçundan habersiz, suçsuz olan mağdur ise tüm suçu kendinde sanıp suçluya üzülüyor, bu bambaşka bir kafa gerçekten. Neyse, ortada bir suçunuz yok, günahınız yok, utanılacak hiçbir şeyiniz yok merak etmeyin, ben zihnimde neler neler canlandırmıştım yahu zina falan deyince ohoho ne çılgın partiler neler neler, bu ise fazla büyüttüğünüz kötü bir anı sadece, o şahıs belki adınızı bile hatırlamıyor ama siz 12 yıldır ruh gibisiniz, değdi mi gerçekten? Bu psikolojiden çıkın sağlığınız için, stres ve üzüntü kanserin en bilinen sebebidir kendinizi hasta edersiniz yok yere ne gerek var. Geçti artık, geçti, merak etmeyin hepsi geçti. Geriye dönüp değiştiremeyeceğimiz hiçbir şey için keşke, belki, acaba gibi kelimeler ile her gün farklı bir senaryoyu hayal etmenin anlamı yok. Geçmişten çıkıp günümüze geri dönün, hayat kaçıyor ve yaşlanıyoruz, daha fazla yıl kaybetmek fazla lüks olur.
Soran+1 yılÇok sağolun.6 ay yatıp çıktı zaten o da reşit olmayan kişiyle ilişki yaşadığı için. Tecavüz yanına kâr kaldı bir de üstüne yanlış yapmama sebep oldu. Faceden 2 yıl önce ona mesaj attım bana yaptıklarını Allah da devlet de yanına bırakmayacak diye. Cevap bile vermedi belki de kim olduğumu bile anlamadı ama bence adımı hatırlar. Yalnız o kişi bunu tecavüz olarak görmez diyen kişi aynı zamanda seninle kimse cinsellik yaşamasın sen insanın başını yakarsın diyerek beni yargılamıştı bu yüzden hak veremiyorum
Soran+1 yılYok kuzenimle ilişkimi keseli de bir 12 yıl oluyor. Beraber büyümüştük buna rağmen bana böyle bir darbe vurdu. Bir de üstüne sevgilisi ile beni oyuna getirip ses kaydımı alıp karşı tarafın avukatına verdi sırf beni suçlu durumuna düşürmek için. Bana etmediğini bırakmadı zaten ailem hep beni kıskandığını söylerdi de ben inanmazdım keşke en başında uzak dursaydım keşke
Soran+1 yılKuzenimle yaşıtız ben ondan güzel olduğum için hep kıskanıyormuş insanlar bana hep onun beni kıskandığını söylerdi ama ben bunu sonradan anladım. Zaten gerçek yüzünü başlarda göstermedi beni seviyormuş değer veriyormuş gibi davrandı. Planlı hareket etti anlayacağın. Olan bitene göz yumup finalde beni yargıladı psikolojimi bozmak için
Soran+1 yılYok 25 30 yıl zaten yatmaz. Delilim bile yoktu ki nasıl o kadar yatırsınlar? Benimle cinsellik yaşadığını bile inkar etmiş zaten
Soran+1 yılÇok zoruma gidiyor hem zarar gördüm hem de hataya sürüklendiğim ile kaldım. Annemin babamın mı ahını aldım diyorum bazen. Sonuçta ergenlik döneminde onları dinlemedim onları üzdüm hep kafamın dikine gittim. Bu yüzden Allah beni cezalandırdı diyorum
- +1 yıl
Hiçbir konuya dini açıdan bakmam, başta dedim ya sadece dini konulara yazıyorum diye, işte tam olarak herhangi bir dini inancım olmadığı için. O yüzden Allah cezalandırmış, günahmış, bedelmiş o konulara seninle aynı bakamıyorum. Elimizdeki tek gerçek şey bu dünya derken de başka bir dünya, öteki bir taraf inancımın olmayışından dolayı gerçek olan, var olduğuna emin olduğumuz tek şey bu dünya demek istedim, hiçbir şey için elimizdeki tek şeyi çekilmez hale getirmeye gerek yok. Vaktim bol olunca yıllarda dinleri araştırdım ve bende bu konuda yargılanmak istemiyorum, konuya döneyim. Kuzeninle irtibatı kestiysen sorun ne? Şahıs da kısa bile olsa ceza almış, bazı şeyleri aşman gerek bence. Olmuş bitmiş geriye dönemezsin, 2 yıl sonra benzer bir durumda olsam bende cevap vermezdim çünkü unutmak isterdim, sen susmamışsın ve hakkını savunmuşsun, utanıyorum yapamam dememiş mahkemelere kadar işi götürmüşsün, yazacağı şeylerde en ufak bir falso vermek istemez, damarına basmak istemez ve muhtemelen korkar bu çok normaldir, korksun da zaten. Belki iyi bir şeye sebep olmuşsundur, bu olay onu da adam etmiştir, belki de onlarca kıza benzer şekilde yaklaşacaktı.
- +1 yıl
Senin sayende kim bilir kaç kızın psikolojisi hatta hayatı kurtulmuş daha ne istiyorsun. Ergenlik döneminde hepimiz haşereydik, uçarıydık, burnumuzun dikine gittik, annenle babana da sorsan aynı şeyi söyleyeceklerdir muhtemelen, hatta senden bile daha haşere olmuş olabilirler kısacası "normal" olan bir şeyi içine dert etmene gerek yok. Karlı çıktığın konular toksik bir kuzenden kurtuluşun ve o şahsın 6 ay toplumdan uzaklaşıp hatalarını düşünecek vakit bulması diyebiliriz, haliyle sende olgunlaştın, hayata bakış açın değişti, temkinli ve tedbirli oldun, hata yapmamak için kimseye güvenmemeyi seçtin muhtemelen ve yine hata yapmamak, göz önünde olmamak için kendini toplumdan izole ettin, doğru mu? Başını yakarsın diyene de aldırma, bazı erkekler hemcinslerini korumaya meyillidir bunu belki hayatlarının bir bölümünde bir kadından kazık yedikleri için rövanş olarak görebilirler. Ayrıca bir kere hata yapman aynı şeyi tekrarlayacağın anlamına da gelmez, bu gibi şeyleri ciddiye almak yerine tek amacının canını yakmak olduğunun farkına varabilirsin. Sen kendi hayatını düzeltmek için çaba göstermezsen başkası senin için uğraşmaz, bir an önce kontrolü eline almalısın.
Soran+1 yılAteistsin anladığım kadarıyla. Benim de kız kardeşim deist. Kimseyi bu konularda yargılamam ben. Açık olabilirsin. Kuzenime gelirsek onunla irtibatı kestim ama senelerce laf dokundurdu. Anneme onlar bunu yapacak çocuklar değil falan diyormuş şikayet ettiğim kişiler için. Hepsini kendisi tanıştırmıştı. Sesimi alıp karşı tarafla paylaştığı için sonradan ondan da şikayetçi oldum ama babasının vefat ettiğini öğrenince üstüne düşmedim. Benim şikayetimle polisler ifadesini alınca telefonda beni tehdit etti anneme onu hapise attırırım hastaneye yatırırım falan diyordu.
Soran+1 yılBu arada insanlar onun eskortluk yaptığını söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum ama o potansiyel var kendisinde. Beklerim. Beni yargılayanlara bakıyorum maşallah her haltı yiyorlar
Soran+1 yılValla savcılığa yazdım cimere yazdım sadece ifadem alındı sonra geri dönüş yapılmadı. Adalet olsa zaten böyle olmazdı. Demek ki tek suç bende de değilmiş karşı taraf zaten suçlu o kesin de devlet de eksik iş yapmış
Soran+1 yılO şahıs zaten reşit olmayan kızlarla yattığını kendisi söylüyordu.15 16 yaşındaki kızlarla olduğunu kendi anlatıyordu. Hatta bir keresinde bir kızın otururken ayağı yere değsin yeter, o kızla seks yapılır demişti
Soran+1 yıl15 16 yaşında kızlarla olduğunu anlatıyordu bence benden başka kimse şikayet edememiş. Hatta bir kere sohbet esnasında bir kızın otururken ayağı yere değsin yeter onunla ilişki yaşanılır demişti. Ben saalak olduğum için bunlardan ders çıkarmamışım.
Soran+1 yılBu sitede ilk 19 yaşında paylaştım yaşadıklarımı. Herkes beni yargıladı destek çıkanlar da oldu moral verenler de oldu yalan yok ama çok da üstüme gelindi. Kaşınmışsın diyenler mi dersin bile bile lades diyenler mi dersin çok üstüme geldiler. Ben o dönem psikolojik tedavi görüyordum gerçi tedavinin de bir artısını görmedim o ayrı konu
Soran+1 yılBu arada dün uyuyakaldım kusura bakma anca dönebildim. Dinleyip zaman ayırdığın için tekrar teşekkür ederim. Genelde yargılayıp hakaret ediyor sosyal medyadaki bazı insanlar
- +1 yıl
Öncelikle ateist değilim, agnostiğim ve yadırgamadığın içinde teşekkür ederim. Evet devlet nezdinde suçluymuş ki 6 ay yatmış zaten, keşke dedikodu, çekememezlik/kıskançlık, ara bozma gibi şeyler içinde suç tanımı olsa da şu kuzenlerden kurtulabilsek. Elinden geleni yapmışsın tebrik ederim, ne insanlar var bak sadece yarı çıplak o da tamamen değil, bir foto için 20 yıl birinin kölesi olanları duydum, ne olacak yani insanlar nelerden utanıyorlar, tabu olmuş artık. Herkes hakkını arasa kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Umarım kendini daha iyi hissediyorsundur ve toparlanmak için bir adım atarsın, senin kötü olman kuzenini mutlu eder.
- +1 yıl
Önemli değil uyumak dinlenmek insani ihtiyaç. 10 sene önce bende üyeydim ama şurada son birkaç aydır dini konulara yazıyorum sadece, öyle pek bir aktivitem yok açıkçası. Her ortamda her şartta üstüne gelip yadırgayanlar olur burası Türkiye öğrenemedin mi daha, biraz dekolte giysen aranıyor derler, saçın açık olsa kim bilir neler derler, göbeği açık bir şey giysen sergiliyor derler, mini etek giysen erkekleri kudurtmak için yapıyor derler, kısacası insanlar her şartta bir şeyler derler, bizim insanımız yargılamaya çok müsait yani özel bir çaba sarf etmene gerek yok.
Soran+1 yılRica ederim. Ben dindar bir ailede yetişmedim zaten dindar bir ailede yetişseydim kız halimle o yaşta zina yapabilir mıydım? Millet 18 20 yaşında yapmaya çekiniyor ki çekinmeleri de normal bir coğrafyada. Artık o insanlara hak veriyorum çünkü kendim yaşadım gördüm bana tecavüz eden istismar eden bu şahısın ailesi dindardı annesi tesettürlüydü. Ve kendi çocuklarını kolladılar. Beraat ettiğinde bile yakınları alkışladı. Oley diye bağırdı. Ben bunları unutamıyorum ama yine de hayata devam etmeye çalışıyorum zor da olsa.
Soran+1 yılO kız zaten çok ortalığı karıştırdı ben bu raddeye gelene kadar. Telefon numaramı babam yaşındaki adamlara bile veriyordu adamla şununla bununla oldu sizinle de olur diyormuş. Heriflerden birisi söylemişti ben nerden telefon numaramı aldınız diye sorunca. Psikolojimi bozmak için her yolu denedi başardı da
Soran+1 yılBen herşeyi yutarım bana haksızlık yapılsa da mesele değil. Bak yutarım hazmederim ama beni iftiracı ilan etmeleri çok kanıma dokunuyor. İftira atmaktan atmış olmaktan korkarım hep de korktum. Ben böyle bir insan değilim canım çok yanıyor. O kuzenim beni iftiracı ilan etti özelikle psikolojik baskı kurdu üzerimde. Beni bu suçluluk psikolojisine soktu. Ben istemezdim bu duruma gelmek? Hem tecavüze uğramak hem de iftiracı olmak ister miydim? Her şey benim üzerime yıkıldı. Uğradığım tecavüzle de kaldım senelerce çok mutsuzum her sabah mutsuz uyanıyorum mutlu olamıyorum
- +1 yıl
Keşke kuzenine de dava açsaydın, sadece gizlice ses kaydı yapması bile yeterliydi suçlama için en azından iyi bir ders alırdı, çocuk gibi numara paylaştığı içinde kvkk ve özel hayatın gizliliğini ihlal kapsamında suçlayabilirdin, en azından mahkeme mahkeme gezdirir korkutmuş olurdun keşke yapsaydın. Senlik bir durum yok, senin başın dik olsun kuzenin öyle dedi diye de psikolojini bozma, yansıtma taktikleri saman adam modeli bir sürü psikolojik taktik kullanmış anladığım kadarı ile. Hayatına devam etmene bak, hiçbir suçluluk duygusu da çekmene gerek yok. Ayrıca dindarlık ile zina arasında bir alaka da yok, üstelik o kelimeyi de asla kabul etmiyorum çünkü dini anlamlar yüklenmiş Arapça kökenli aşırı alakasız bir kelime. Bir eylemin zina sayılabilmesi için iş üzerinde yakalanmak ve 4 erkek şahit tarafından görülmüş olması gerekir yani işin dini terminolojisini geçelim. Belki o pencereden bakmazsan daha sakin düşünebilirsin, o kelime aşırı itici ve suçlayıcı, yargılayıcı. Neyse, bir şeyleri yabancı birisi yapınca o kadar koymuyor ama en yakınından, akrabalardan biri olunca kazığın şekli değişiyor. Yaşadığımız her şey tecrübe ve bizi olgunlaştırıyor, bu tarafından bakmaya çalış.
Soran+1 yılO zaman 18 yaşından küçüktüm hukuk ve kanun konusunda çok cahildim hakkımı aramayı bile bilmiyordum ki zaten bilmediğim için böyle oldu. Bu arada hiçbir şekilde bu psikolojiden çıkamıyorum ne yaparsam yapayım. Sanki her geçen gün daha kötüye gidiyorum
- +1 yıl
O psikoloji senin kafanın içinde, olayın diğer tarafları muhtemelen çoktan unuttu ama sen aşamadın, bu seninle ilgili bir şey yani olay ile ilgili değil. Konuyu küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın, o dönem birisi 2 kolunu da koparsa yine aşardın bunca yıl içerisinde, belki hayata atılmaya, yeni başlangıçlar yapmaya korkuyorsunuz ve bu korkuya bahane olarak bu olayı görüyor olabilirsiniz. Psikoloji de her hareketinizin bir tanımı var emin olun, gerçi psikolojisi en iyi olan insanlar gibi kısaca "gamsız" olmak lazım ama çoğumuz bunu başaramıyoruz. Lakin kolu bacağı olmayan insanların bile Ampute Milli Takımız mesela defalarca Avrupa Şampiyonu oldular, insanlar ne durumlarda bile pes etmiyorlar ama fiziken bir sorununuz olmadığı halde ruhen toparlanamıyorsunuz. Umarım bu konuyu ya kendi içinizde çözersiniz, ya sevdiklerinizle çözersiniz, ya psikolojik destek ile çözersiniz ama bir şekilde çözersiniz.
Soran+1 yılOnlar unutur çünkü en çok zararlı çıkan ben oldum. Adam sıyrılmış çıkmış seneler önce kurtulmuş hayatına bakmış neyi taksın ki? Muhtemelen tecavüzü de tecavüz olarak görmüyor hatta hak ettiğimi düşünerek hayatına devam ediyor. Aksi halde ulaşır af dilerdi ya da vicdan azabından ölür biterdi. Ben ise o ifade ile istemeden bilmeden haksızlık mı yaptım diye kendimi yiyorum. Sadece tecavüze uğramış olsam ben de hayatıma devam edebilirdim sorun çok başka anlayacağın. Ben o son ilişki ne kadar rızam dışında olsa da izin verdiğim için kendimi suçluyorum bilinçsizce verdiğim ifadeden dolayı kendimi suçluyorum. O kişinin ablası bana ifaden çelişkili demişti mesela. Bunlar hep benim kafamda yer edindi bilinçsizliğimin cahilliğimin bedelini çok ağır ödedim hala da ödüyorum
Soran+1 yılBir de sen herşeyi olduğu gibi anlatsaydın daha hafif ceza alırdı yazmışsın. Sence yaptıkları hafif mi? Yani devlet de zaten isteyerek yapmışsın tecavüzün bir önemi yok gibi mi bakardı
- +1 yıl
Ben her şeyi olduğu gibi anlatsaydın hafif ceza alırdı mı dedim? Tam olarak nerede dedim? Başkası ile karıştırıyor olmayasın, 6 ay yattığını söylemediğin için keşke 3-5 ay bile olsa yatsaymış demiştim sadece. Ayrıca dediğin gibi suçu cezasız kalmış zaten ne hafifi, sadece reşit olmama konusundan ceza almış hepsi o kadar, onu da muhtemelen daha büyük ceza almaktan kurtulmak için kendisi itiraf etmiştir yoksa onu bile reddeder ilk defa görüyorum derdi muhtemelen avukat tavsiyesi ile. Hem kötü bir şey yaptığından habersiz ve af dilemedi diyorsun, hem acaba yanlış mı yaptım diye vicdan yapıyorsun gerçekten çok enteresan. Yanlışsa keşke daha fazla yanlış yapsaymışsın, bunda vicdan yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılYukarıda hadi oldu da bu ifadeyle 20 30 yıl ceza alsaydı bile ifadeyi değiştirip daha az ceza almasını sağlardın yazmıştın ya onun için dedim 😕 suçunun cezasız kalması normal ki. Zaten herşeyi olduğu gibi anlatamadım delilim de yoktu. Yok benimle beraber olduğuna mahkeme karar vermiş onun getirdiği şahitlerden dolayı böyle bir kanıya sahip olmuşlar. Avukatı deseydi beraber bile olmadım diye ifade vermezdi. Mahkeme sürecinde hep sessizliğini korudu. Hatta şahitlerle beraber yalan yanlış şeyler katmışlar ben onların peşini bırakmıyormuşum para için bu kişinin peşinde dolanıyormuşum falan. Oysa kendisi beni kandırıp çağırıyordu götürüyordu. Faydalanmak için yemeğe falan götürüyordu
Soran+1 yılBen kendi yaptığım yanlışa takılıyorum tecavüz etmeye hakkı vardı demiyorum ki. 😔
- +1 yıl
Yok ilk dediğin sanki gerçekler çok normal ve ceza gerektirmiyor, o şekilde anlatsan hafif ceza alırdı gibi anlaşıldı, ben öyle demek istememiştim eğer ifadeyle yüksek ceza alsaydı yok aslında tam olarak şöyleydi, biraz utandım söyleyemedim derdin otomatik olarak cezası 20 yılsa 2-3 yıla indirirlerdi gibi bir şey demek istemiştim orada. Ortada bir yanlış yok fazla takılma, her genç o yaşlarda neler yapmıştır neler, hatta benzer konularda onların adına benim utanıp söyleyemeyeceğim neler neler yapan arkadaşlarım var yani terbiyem müsaade etmez, sen alt tarafı insan vücudunun isteğine arzusuna cevap verip düz bir ilişki istemişsin bunda ters bir şey yok, ters olan karşı tarafın kendince tek taraflı fantezi dolu istekleri şimdi açık açık konuşturma beni. Hadi neyse onu anladık elin oğlu, esas vurucu darbe akraba içerisinden birinin ihaneti, kıskançlığı diyebilirim.
Soran+1 yılYani arkadan tecavüzün bedeli sadece 3 yıl mı oluyor ben orayı anlamadım. Bence daha çok zeka almalıydı. Ayrıca kuzenim kıskanç olsa bile ona bu fırsatı ben vermedim mi? İlişki milişki yaşamayacaktım o yaşta
- +1 yıl
Ben avukat veya adli durumlardan anlayan ceza hukukçusu falan değilim, 20-30 yıl olsa onu düşürebilirdin cümlesine örnek verdim sadece, 3 müdür 5 midir 8 midir bilmiyorum, kaldı ki bu ülkede madde kaçakçıları ve katiller bile doğru düzgün ceza almıyor o apayrı bir gerçek. Sana fırsat verdin de demedim, neredeyse beni suçlu çıkaracaksın bunu yapma.
Soran+1 yılBen zaten suçluyorum kendimi. Neyse sonu yok zaten bunun. Toplum da beni suçluyor devlet de beni suçladı ki böyle oldu. Yakında ciddi bir hastalığa yakalanır ölür giderim büyük olasılıkla. Çünkü bunlarla yaşamakta zorlanıyorum
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Ne diyeyim, psikolojide güzel bir anekdot vardır, 100 kere hasta olacağım dersen mutlaka hasta olursun, olumlamanın tam tersi şekilde insan istediğinde kendini rahatça hasta edebilir. Gerek fiziki olarak, gerek psikolojik olarak. Peki, bana daha fazla laf düşmez, sende kendine iyi bak, esenlikler.
Soran+1 yılSenden bir şey rica etsem olur mu? Yaşadıklarımı yazmıştım ya o bölümleri silebilir misin en azından? Soruyu silemiyorum çünkü
Soran+1 yılSorumu değil senin görüşünün altına yazdığım bazı yorumları demiştim 😕 siliniyor diye biliyordum ama neyse teşekkür ederim umarım okumazlar
Soran+1 yılPeki sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılBence Hala Çok Güzel bir Kadınsın 😍
Milletin Lafına Bakma 😇😇
İstersen dertlesebiliriz Çıkarsız bir Arkadaşlık ister misin
06 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum çıkarsız arkadaşlık olduğuna
- +1 yıl
Aramızda Mesafeler var Ne çıkarım Olabilir kii
- +1 yıl
Sadece Gerçek insanlığı Görmeni istedim 🤗
- +1 yıl
herkesin bi Şansa ihtiyacı Vardır
- +1 yıl
Yine de Çok Teşekkür Ediyorum
Sen de Haklısın O Kadar Kırıldıktan SONRA - +1 yıl
Bence Tövbe Etmelisin O zaman Hayatın düzelecek Kimseye de Anlatma
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecim stresi yasamissindir veya başka problemlerin vardır. Herkes çok farklı sikintilar cekiyor. Ama bana göre en acısi karşılaşma çıkan insanlar kötüyse onlar insanları daha fazla yipratiyor.
Yemek fazla yiyip Kilo almis da olabilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimbioir neler yasandi ne hikayeler vardir sende yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılHer tür kötülük var
- +1 yıl
Elbette birçok yaşanmışlık vardır merakımı cezbetmiyor değil anlatırsan Dinlerim yani
boş ver öylede geçiyor böylede zamanla toparlarsın kimse açma artık vücudunu
00 Yorumla
+1 yılZinadan olsa benim yüzüme bakan olmaz
00 YorumlaBirinde sabit kalmalisin
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eskiden ince belli seksi bir kızdım şimdi tam tersi. Ben güzelliğimin değerini bilemedim bu yüzden mi böyle oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler